panozit Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Ήθελα να κάνω φορματ το συγκεκριμένο λαπτοπ με προεγκατεσιμενα τα Windows 10s τα οποία δεν τα μπορώ καθόλου.. Θέλω να του περάσω τα 7. Ομως έχω το εξής θέμα. Δεν μου αναγνωρίζει το usb stick για να κάνει boot από κει, και ο λόγος είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά το legacy support option στο bios. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Αν το πρόβλημά σου είναι το S mode των Windows 10 και όχι τα ίδια τα Windows 10, μπορείς να βγεις από το S mode (και να κρατήσεις τα κανονικά Windows 10), σχετικά εύκολα. Σε αυτό που ζητάς, θα γράψεις το usb stick με το rufus, επιλέγοντας το gpt partition scheme, και όχι mbr, το οποίο χρειάζεται το legacy support που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panozit Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ventalias είπε Αν το πρόβλημά σου είναι το S mode των Windows 10 και όχι τα ίδια τα Windows 10, μπορείς να βγεις από το S mode (και να κρατήσεις τα κανονικά Windows 10), σχετικά εύκολα. Σε αυτό που ζητάς, θα γράψεις το usb stick με το rufus, επιλέγοντας το gpt partition scheme, και όχι mbr, το οποίο χρειάζεται το legacy support που λες. Ευχαριστώ πολύ, το s mode πως το βγάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Πρέπει να κάνεις μια διαδικασία μέσα από το microsoft store. Εδώ είναι οι επίσημες οδηγίες της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Επιπλεον, εδω κ.αρκετο καιρο, το legacy mode εχει καταργηθει στο bios της ΗΡ, στα commercial από τα G7 κ μετά, στα consumer σαν το δικο σου δεν ξερω απο πότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα