Akisvicky Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αλλάξα θέση της μνήμης ,οι θύρες φαινοοντε μια χαρά σαν καινούριες ,δε βγάζω άκρη το έχω έτσι στην άκρη πλέον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στις 18/7/2022 στις 10:35 ΠΜ, Akisvicky είπε Αλλάξα θέση της μνήμης ,οι θύρες φαινοοντε μια χαρά σαν καινούριες ,δε βγάζω άκρη το έχω έτσι στην άκρη πλέον . πάνε το σε κάποιον επαγγελματία. Thinkpad είναι και μάλιστα Ε560 ,δεν αξίζει να το αφήσεις στην άκρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά θα τρελαθώ ήταν το πληκτρολόγιο διότι με εξωτερικό που έβαζα έπρεπε πρώτα να απενεργοποιήσω το κανονικό διότι το μπλόκαρε ,χαρουμενος εγώ λοιπόν βγάζω το πληκτρολόγιο το εσωτερικό κούμπωμα άλλη μια μνήμη 4 gb σύνολο 8 ,βάζω κ έναν ssd με windows 10 έτοιμο ,κάνει boot όλα καλά αρχίζει κ ανανεώνει συσκευές μπαίνει στο windows το χαμόγελο εμένα σαν του Τζόκερ μιας που σήμερα με έβαλε να το φτιάξω , εντωμεταξυ μου έκανε εντύπωση που ο ανεμιστήρας του δεν λειτουργούσε καθόλου (φυσικά μόνο μνημες μπαταρία cmos και ssd δεν πείραξα τίποτα αλλο) αλλά λέω έτσι θα είναι θα περνει μπρος όταν χρειαστεί και ξαφνικά εκεί που πάω μετά από κάνα δυο επανεκκίνησεις των windows διότι ήταν από άλλο λάπτοπ ...έσβησε 😛😛😛😛😁😁😁😁 .... Η πλάκα ειναι πως ενώ το παλεύω από το πρωί να βρω τι έφταιγε έμπαινα πάλι youtube διαφορά sites κ ήμουν χαρούμενος που επιτέλους βρήκα άκρη ....έσβησε... Εν ολιγης όταν σύνδεα το τροφοδοτικό είχε την ένδειξη ότι συνδέθηκε με λαμπάκι λεντ στο λογότυπο του και πατάτες το κουμπί και αναβε ,τώρα το συνδέεις το τροφοδοτικό κ σε συνδεει κ αυτό...ούτε ένδειξη ούτε τίποτα ,πάλι καλά βρήκα ένα άλλο τροφοδοτικό ακριβώς ίδια τα πάντα το έβαλα τίποτα . Το λάπτοπ είναι νεκρό ,είμαι στο στάδιο που έπειτα από αυτό το έλυσα ολόκληρο του άλλαξα πάστα αλλά τίποτα μήπως ...τωρα θα του κάνω reset κτλ αποφπρτισεις κ διαφορά αλλά εφόσον δεν δείχνει ότι δέχεται τροφοδοσία δεν βλέπω να αναστηθεί... Έχετε καμία ιδέα ;από τις 9 η ώρα πάλευα μου πήρε τη μπουκιά από το στόμα 😋 . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Akisvicky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Akisvicky είπε Ρε παιδιά θα τρελαθώ ήταν το πληκτρολόγιο διότι με εξωτερικό που έβαζα έπρεπε πρώτα να απενεργοποιήσω το κανονικό διότι το μπλόκαρε ,χαρουμενος εγώ λοιπόν βγάζω το πληκτρολόγιο το εσωτερικό κούμπωμα άλλη μια μνήμη 4 gb σύνολο 8 ,βάζω κ έναν ssd με windows 10 έτοιμο ,κάνει boot όλα καλά αρχίζει κ ανανεώνει συσκευές μπαίνει στο windows το χαμόγελο εμένα σαν του Τζόκερ μιας που σήμερα με έβαλε να το φτιάξω , εντωμεταξυ μου έκανε εντύπωση που ο ανεμιστήρας του δεν λειτουργούσε καθόλου (φυσικά μόνο μνημες μπαταρία cmos και ssd δεν πείραξα τίποτα αλλο) αλλά λέω έτσι θα είναι θα περνει μπρος όταν χρειαστεί και ξαφνικά εκεί που πάω μετά από κάνα δυο επανεκκίνησεις των windows διότι ήταν από άλλο λάπτοπ ...έσβησε 😛😛😛😛😁😁😁😁 .... Η πλάκα ειναι πως ενώ το παλεύω από το πρωί να βρω τι έφταιγε έμπαινα πάλι youtube διαφορά sites κ ήμουν χαρούμενος που επιτέλους βρήκα άκρη ....έσβησε... Εν ολιγης όταν σύνδεα το τροφοδοτικό είχε την ένδειξη ότι συνδέθηκε με λαμπάκι λεντ στο λογότυπο του και πατάτες το κουμπί και αναβε ,τώρα το συνδέεις το τροφοδοτικό κ σε συνδεει κ αυτό...ούτε ένδειξη ούτε τίποτα ,πάλι καλά βρήκα ένα άλλο τροφοδοτικό ακριβώς ίδια τα πάντα το έβαλα τίποτα . Το λάπτοπ είναι νεκρό ,είμαι στο στάδιο που έπειτα από αυτό το έλυσα ολόκληρο του άλλαξα πάστα αλλά τίποτα μήπως ...τωρα θα του κάνω reset κτλ αποφπρτισεις κ διαφορά αλλά εφόσον δεν δείχνει ότι δέχεται τροφοδοσία δεν βλέπω να αναστηθεί... Έχετε καμία ιδέα ;από τις 9 η ώρα πάλευα μου πήρε τη μπουκιά από το στόμα 😋 . Για το πληκτρολόγιο στο είχα γράψει και εγω Τωρα για τα υπόλοιπα δεν ξερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Για το πληκτρολόγιο στο είχα γράψει και εγω Τωρα για τα υπόλοιπα δεν ξερω. Ναι φίλε κ πίστεψε με το δοκίμασα αλλά με λάθος τρόπο ,έπρεπε να το αποσυνδεω να το βγάλω εντελώς διότι μπλόκαρε το ασύρματο κ δεν άφηνε να πατήσει οτιδήποτε,εγώ έβαζα το εξωτερικό ενώ ήταν κ το δικό του κ λέω ε δεν είναι αυτό... Τέλοπαντω με ψιλοστεναχωρησε κ έφαγα, θα κανω ένα τσιγάρο θα κοιταχτουμε λίγο ....μιας που φτάσαμε τόσο κοντά 😋😋😋 και θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία αν κ νομίζω ότι μπορεί να κάηκε 😣 αλλά πως κ γιατί; Εκεί έχω μια ελπίδα διοτι δεν το πείραξα δηλαδη να το ανοίξω πιο πριν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisakos4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 25/7/2022 στις 3:14 ΜΜ, Akisvicky είπε Ναι φίλε κ πίστεψε με το δοκίμασα αλλά με λάθος τρόπο ,έπρεπε να το αποσυνδεω να το βγάλω εντελώς διότι μπλόκαρε το ασύρματο κ δεν άφηνε να πατήσει οτιδήποτε,εγώ έβαζα το εξωτερικό ενώ ήταν κ το δικό του κ λέω ε δεν είναι αυτό... Τέλοπαντω με ψιλοστεναχωρησε κ έφαγα, θα κανω ένα τσιγάρο θα κοιταχτουμε λίγο ....μιας που φτάσαμε τόσο κοντά 😋😋😋 και θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία αν κ νομίζω ότι μπορεί να κάηκε 😣 αλλά πως κ γιατί; Εκεί έχω μια ελπίδα διοτι δεν το πείραξα δηλαδη να το ανοίξω πιο πριν . μπορεί να ακούμπησες σε κάποιο σημείο που δεν έπρεπε και έκανε bridge βραχυκύκλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akisvicky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 11:44 ΠΜ, Dionisakos4 είπε μπορεί να ακούμπησες σε κάποιο σημείο που δεν έπρεπε και έκανε bridge βραχυκύκλωμα. Ακριβώς κ κάποια στιγμή άκουσα ένα τσαφ που το ξαναανοιξα κ το έψαχνα κ από τότε δουλεύει κανονικά 😋 , πληκτρολόγιο μόνο πρέπει να βρω για αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα