johnydre Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλησπερα εχω εναν νεο HDD τον Western Digital Blue 4TB εδω και 5 μηνες. Το προβλημα ειναι πως δειχνει οτι ειναι 38% fragment αλλα οταν του κανω το defrag ενω λεει defragment complete και ξανα κανω analyze παλι λεει οτι ειναι 38% fragment. Σαν να μην εκανα ποτε το defrag. Δοκιμασα με το windows 11 defrag tool αλλα και με ενα 3rd party defrag tool αλλα το ιδιο κανει. Πρωτη φορα το παθαινω αυτο με HDD. Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, johnydre είπε Τι μπορει να φταιει? Μήπως υποστηρίζει Trim ο δίσκος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnydre Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μήπως υποστηρίζει Trim ο δίσκος; Που το βλεπω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Με το CrystalDiskInfo. Από τον δικό μου: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnydre Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Με το CrystalDiskInfo. Από τον δικό μου: Ναι λεει Features - S.M.A.R.T., NCQ, TRIM τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Υποθέτω δεν χρειάζεται defrag. Κανονίζει το λειτουργικό σε συνεργασία με τον δίσκο τι θα γίνει. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnydre Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Υποθέτω δεν χρειάζεται defrag. Κανονίζει ο δίσκος τι θα γίνει. Λογικα θα ειναι σαν τους ssd δεν θα θελει κατι να κανω. Λογο του trim δεν κανει defrag. Ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Αυτή είναι και εμένα η υπόθεσή μου, αν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 https://superuser.com/questions/1407990/what-does-trim-on-an-hdd-mean οι νεότεροι σκληροί δίσκοι με το smr υποστηρίζουν trim. Αφήστε το λειτουργικό να κάνει τα δικά του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα