ritualistic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Καλημερα σε ολους, Ειμαι συνδρομητης forthnet triple play με το συμβολαιο να ληγει 9 Σεπτεμβριου και θελω να μετακινηθω σε αλλο παροχο. Γνωριζει κανεις ποτε θα μπορω να αποφυγω το πεναλτυ ωστε να προχωρησω με την φορητοτητα ? Απο forthnet καθε φορα παιρνω και αλλη απαντηση και δεν θελω να προχωρησει σε καμια περιπτωση ουτε για μια μερα παραπανω το συμβολαιο σε αοριστου.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως όταν γύρισα από Nova σε Wind ενημέρωσα για την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου και ζήτησα να μη γίνει ενέργεια πριν από αυτό, μολονότι η συνεννόηση έγινε περίπου ένα μήνα πριν τη λήξη. Νομίζω η διαδικασία έγινε μία ημέρα μετά τη λήξη του συμβολαίου (άντε, βαριά δύο). Συνήθως πάντως το αίτημα φορητότητας το στέλνουν μετά την παρέλευση 14 ημερών για συμβόλαια εκτός καταστήματος, ώστε να περάσει και η περίοδος υπαναχώρησης. Αν παραιτηθείς από το δικαίωμα υπαναχώρησης ή αν πας σε κατάστημα, λογικά εντός μίας ημέρας προχωρά η διαδικασία.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 On 13/07/2022 at 11:17, ritualistic said: Καλημερα σε ολους, Ειμαι συνδρομητης forthnet triple play με το συμβολαιο να ληγει 9 Σεπτεμβριου και θελω να μετακινηθω σε αλλο παροχο. Γνωριζει κανεις ποτε θα μπορω να αποφυγω το πεναλτυ ωστε να προχωρησω με την φορητοτητα ? Απο forthnet καθε φορα παιρνω και αλλη απαντηση και δεν θελω να προχωρησει σε καμια περιπτωση ουτε για μια μερα παραπανω το συμβολαιο σε αοριστου. και να γινει αοριστου μετα θα ερθει εκκαθαριστικος
chrisdevilx3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω ειμαι πανω απο 1 χρονο στο αοριστου της Nova με 2play χωρις καμια παραπανω χρέωση απ αυτο που πληρωνα πριν. Ρωτα αν μπορεί να γινει κατι τέτοιο και σε σενα. Αν δεν κανω λάθος μπορείς να φυγεις τον τελευταίο μηνα ατελώς (για αυτό πρέπει να κοιτάξεις το συμβολαιο σου). Ολη η επικοινωνία μου με nova γινεται απ το τσατ αν βοηθάει αυτο καπου. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από chrisdevilx3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα