Προς το περιεχόμενο

nas synoloy ds220+ backup τρόποι

scarface5323

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγόρασα ενα ds220+, εβαλα 2 δισκους wd red 2tb ο καθε ενας,(ξέρω λάθος αλλα δεν τους δέχονται πίσω γιατι ανοίχτηκαν), σεταρισμένοι btrfs shr

επίσης αγοράστηκε ένας εξωτερικός σκληρος 2tb,

το setup που θέλω να κάνω είναι ως εξής, έχω 2 υπολογιστές windows 10, θέλω να τραβάει backup απο τον κάθε ένα στο nas,και μετα όλα αυτά να πηγαίνουν μία φορά την εβδομάδα στον usb που θα συνδέω λογικά με το hyper backup, επίσης θέλω να έχω την λειτουργία του file versioning 3-4 ημερών π.χ σε περίπτωση που σβήσω κατά λάθος ένα αρχείο να μπορώ να το ανακτήσω,όπως και την λειτουργία του backup ολόκληρων των drives σε περίπτωση που κρασάρει κάποιος σκληρος η hardware των pc,να μπορώ να το επαναφέρω σχετικά άμεσα στο σημείο που βρισκόταν. Το πρόβλημα μου είναι το εξής, ότι δεν έχω βρεί τρόπο με το active backup for buisness να μπορέι να τραβαει και ολοκληρο backup και να μπορώ να εχω versions των αρχείων, με μόνη λύση που σκέφτομαι είναι να ρυθμιστεί να τραβαει ξεχωριστα το ολόκληρο και το μεμονωμένο αρχείων,πράγμα που όπως σκέφτομαι χρειάζεται το διπλάσιο η τριπλάσιο όγκο δεδομένων, για τα ίδια πράγματα, αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα με βοηθούσε,σας ευχαριστώ

Επεξ/σία από scarface5323
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Active backup για να κανεις ολο το μηχανιμα backup και τσεκαρε το synology drive για versions. Θα επιλεξεις εσυ τους φακελους που θελεις να κραταει versions μεχρι ποσες μερες μηνες κτλ.

Επεξ/σία από kaklikos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Active backup για να κανεις ολο το μηχανιμα backup και τσεκαρε το synology drive για versions. Θα επιλεξεις εσυ τους φακελους που θελεις να κραταει versions μεχρι ποσες μερες μηνες κτλ.

σε ευχαριστώ πολύ,μπορω απο το active backup να εξαιρέσω τον φάκελο που θα χρησιμοποιώ για το synology drive ? θα το προτείνατε για εξοικονόμηση χώρου? εκτός αν το synology drive τα αρχεια τα αποθηκεύει στο nas μονο και όχι και στα Pc,οπότε το active δεν θα τραβάει κάτι απο το pc όσο αφορά το drive

Επεξ/σία από scarface5323

Με το active backup μπορεις να κανεις ή όλη την συσκευη ή το system volume ή καποιο customized volume δεν νομιζω να μπορεις να αφαιρεσεις φακελο συγκεκριμενα. Τα versions αποθηκευονται στο nas, οχι στον υπολογιστη!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...