Προς το περιεχόμενο

Η Nothing ανακοίνωσε το PHONE 1 με τιμή που ξεκινά από τις £399

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω , δεν εχω παρωπιδες και ξερω τι αγοραζω και εαν αξιζει να το αγορασω.

Φυσικά το Τσαόμι σου κι όχι μόνο αυτό, δεν έχει καν ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη φόρτιση στα λεφτά που κόστιζε αρχικά. Για να μην γράψουμε εδώ με τι bugs παλεύουν κάθε μέρα οι κάτοχοι των Yoco Choco :lol:

Και δεν θα αναφερθώ καν στην software υποστήριξη που υπόσχεται η Τίποτα, σε σχέση με το Poco που το έχουν ήδη ξεχάσει με τα όποια προβλήματα του.

Από την άλλη μεριά, άλλο ένα κινέζικο smartphone με αστείο όνομα 😛

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Waiss είπε

Φυσικά το Τσαόμι σου κι όχι μόνο αυτό, δεν έχει καν ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη φόρτιση στα λεφτά που κόστιζε αρχικά. Για να μην γράψουμε εδώ με τι bugs παλεύουν κάθε μέρα οι κάτοχοι των Yoco Choco :lol:

Και δεν θα αναφερθώ καν στην software υποστήριξη που υπόσχεται η Τίποτα, σε σχέση με το Poco που το έχουν ήδη ξεχάσει με τα όποια προβλήματα του.

Ειμαι κατοχος realme gt 2 pro 12/256 το xiaomi στα 240 ειναι για δευτερη συσκευη, ωστοσο ειχα και xiaomi mi11 και δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , να σημειωσω ωστοσο οτι ασχολουμε αρκετα με τα κινητα και απο roms κλπ απο αρχαιοτατων εποχων και μπορω να φερω το κινητο στα μετρα μου.....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexpap είπε

Δεν υπάρχει σαν τιμή.

Δεν υπαρχει σαν σκέψη.

Δεν υπάρχει σαν Ιδέα.

Δεν υπάρχει σαν κατασκευή.

Δεν υπάρχει σαν Υλοποίηση.

Και μόλις το Δεις Δεν υπάρχει

και δεν το παίρνεις.

Αν δεν το ονομάσεις "Pollen Pollute Phone"

Επεξ/σία από alexpap

1 λεπτό πριν, forgotten είπε

Ειμαι κατοχος realme gt 2 pro 12/256 το xiaomi στα 240 ειναι για δευτερη συσκευη, ωστοσο ειχα και xiaomi mi11 και δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα , να σημειωσω ωστοσο οτι ασχολουμε αρκετα με τα κινητα και απο roms κλπ απο αρχαιοτατων εποχων και μπορω να φερω το κινητο στα μετρα μου.....

Και ποια είναι η δικαιολογία εδώ; Κι εγώ ασχολούμαι με το άθλημα των custom ROMs. Τι σημαίνει αυτό; Άσε τα Mi11 και τα Realme. Στο Moco αναφέρθηκες εξαρχής.

• Confused 1

1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Και ποια είναι η δικαιολογία εδώ; Κι εγώ ασχολούμαι με το άθλημα των custom ROMs. Τι σημαίνει αυτό; Άσε τα Mi11 και τα Realme. Στο Moco αναφέρθηκες εξαρχής.

Φιλε μου θεωρεις οτι μια νεα εταιρεια μπορει να βγαλει συσκευη 460 ευρω χωρις φορτιστη χωρις τπτ στο κιβωτιο με snapdragon 778g και να γινει ευρεως αποδεκτη και επιτυχημενη ??? αυτο απαντα τις αλλες παραφιλολογιες που διαβαζω στο θεμα δεν θα σχολιασω αλλο γιατι καποιοι θα με τρελανετε....

• Like 2

15 minutes ago, Waiss said:

Αστειότητες. 

Κάθε βδομάδα miui eu, στην ουσία εργοστασιακό το κινητό, μια χαρά. 

Προβλήματα και bugs έχουν όλα, τι σε ενοχλεί είναι το θέμα 

18 minutes ago, Tlykog said:

Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Διάβασε πάλι, αργά, όλο το ποστ μου.

Δεν έχω τόσο χρόνο για χαζομάρες. Κάθε κινητό έχει τα δικά του θέματα, όλα θέλουν υποχωρήσεις 

• Like 3

Μόλις τώρα, forgotten είπε

Φιλε μου θεωρεις οτι μια νεα εταιρεια μπορει να βγαλει συσκευη 460 ευρω χωρις φορτιστη χωρις τπτ στο κιβωτιο με snapdragon 778g και να γινει ευρεως αποδεκτη και επιτυχημενη ??? αυτο απαντα τις αλλες παραφιλολογιες που διαβαζω στο θεμα δεν θα σχολιασω αλλο γιατι καποιοι θα με τρελανετε....

Γιατί να με νοιάζει εμένα αν θα πουλήσει και με ποιο τρόπο; Αύριο κιόλας μπορεί να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Σκασιλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι.

Δηλαδή το Τσαόμι 12 lite στο άλλο topic, θα πουλήσει παραπάνω επειδή έρχεται με φορτιστή;

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Ο επεξεργαστής του είναι μια χαρά από επιδόσεις και ταυτίζεται (σε επίπεδο επεξεργαστή) με SOC SD865 ή Mediatek 1200.

Είναι κατώτερος του 865. Έχει επιδόσεις επιπέδου 855.

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-855-vs-qualcomm-snapdragon-778g-5g

6 λεπτά πριν, barman_ είπε

Αστειότητες. 

Κάθε βδομάδα miui eu, στην ουσία εργοστασιακό το κινητό, μια χαρά. 

Προβλήματα και bugs έχουν όλα, τι σε ενοχλεί είναι το θέμα 

Δεν έχω τόσο χρόνο για χαζομάρες. Κάθε κινητό έχει τα δικά του θέματα, όλα θέλουν υποχωρήσεις 

ΜΙΑΟΥΙ updates. Γελάνε και τα γλυπτά του Παρθενώνα :lol:

Δεν με ενοχλεί κάτι. Ίσα ίσα τα ανέκδοτα που διαβάζω από κατόχους κινεζοτηλεφώνων, με διασκεδάζουν:p

• Like 1
  • Confused 2

4 λεπτά πριν, sexotik είπε

Πορεία Essential Phone PH1 μέχρι τον Δεκέμβρη και κλείσιμο εταιρείας απ'το 2023. 😙

Αν δίνει και τις ενημερώσεις day one όπως έκανε η Essential, δηλαδή ταυτόχρονα με την Google, μεγάλο +

Δεν ξέρω αν το όλο στήσιμο της παρουσίασης ήταν troll ή αν απλά το αποτέλεσμα που κατάφεραν να βγάλουν ήταν αυτό που είδα,έναν τύπο να κάθεται σε ένα τραγικά ψεύτικο backround αραχτός και light και να τα λέει για ένα κινητό,δεν παρουσίαζε απλά τα έλεγε.Τώρα για τη συσκευή δεν ξέρω πόσο εύκολα θα το προτιμήσει κάποιος από ένα Nord 2,Mii 11 lite kτλπ.

49 minutes ago, Waiss said:

ΜΙΑΟΥΙ updates. Γελάνε και τα γλυπτά του Παρθενώνα :lol:

Δεν με ενοχλεί κάτι. Ίσα ίσα τα ανέκδοτα που διαβάζω από κατόχους κινεζοτηλεφώνων, με διασκεδάζουν:p

Update κάθε βδομάδα, τελευταίο security patch. 

Κάτι άλλο εκτός από ένα ακόμα Άστοχο σχόλιο? 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...