Προς το περιεχόμενο

Η Nothing ανακοίνωσε το PHONE 1 με τιμή που ξεκινά από τις £399

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, forgotten είπε

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω , δεν εχω παρωπιδες και ξερω τι αγοραζω και εαν αξιζει να το αγορασω.

Ναι γιατί ο επεξεργαστής είναι το A και το Ω σε ένα κινητό και όχι η υλοποίηση του λογισμικού. Παρόλα αυτά δεν φοράμε παρωπίδες...

• Like 6
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Ναι γιατί ο επεξεργαστής είναι το A και το Ω σε ένα κινητό και όχι η υλοποίηση του λογισμικού. Παρόλα αυτά δεν φοράμε παρωπίδες...

ωραια δινω τον κωδικο μου αξιας 20ευρω για 10 για να παρετε αυτο το τελειο τηλεφωνο στη τελεια τιμη εφοσον το ποσο για εσας ειναι λογικο...

11 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το πρόβλημα με το Poco είναι η κάμερα (αν και για του Nothing πρέπει να δούμε τί ψάρια πιάνει..), που δεν τη λές και πάρα πολύ καλή και το MiUi (αν και αυτό είναι υποκειμενικό). Προσωπικά, το MiUi μου προκαλεί εμετό... Το βρίσκω πανάθλιο και το μόνο σοβαρό λόγο να μην αγοράσει κάποιος Xiaomi. Αν, βέβαια, του βάλεις custom ROM, οκ. 

Φυσικά δεν έχω δει και το UI του Nothing, οπότε και κρατάω μια επιφύλαξη...

Ο 870 με τον 778G+ δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή, αλλά στην gpu κυρίως (αν και η 642L του 778 παίζει τα πάντα μια χαρά). Επιπλέον σε καταναλωση και throttling, ο 778 είναι καλύτερος. Ανάλογα τί κάνεις στο κινητό μπορεί και ο 778 να είναι καλύτερη επιλογή.

Σωστός, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν πληροφορίες. Πχ όταν το βάζεις το φορτιστή, το κάτω κάθετο φωτάκι δείχνει το επίπεδο φόρτισης. Πιστεύω ότι τα εκμεταλλεύονται και για άλλα πράγματα.

αντιλαμβανεσαι οτι μιλαμε για σχεδον διπλασια τιμη απο το poco f3 ελπιζω....

• Like 1

21 λεπτά πριν, forgotten είπε

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω , δεν εχω παρωπιδες και ξερω τι αγοραζω και εαν αξιζει να το αγορασω.

Που τρεχει αυτη η προσφορα αγαπητε ? Amazon τιμολογιο ?

4 λεπτά πριν, forgotten είπε

ωραια δινω τον κωδικο μου αξιας 20ευρω για 10 για να παρετε αυτο το τελειο τηλεφωνο στη τελεια τιμη εφοσον το ποσο για εσας ειναι λογικο...

Εγώ δεν μίλησα για λογικό - μη λογικό. Εγώ είπα γενικά γι αυτό που ανέφερες. Για το αν είναι καλό τηλέφωνο overall θα το μάθουμε σύντομα από reviews. Δεν θα το κρίνω από τον επεξεργαστή.

Τα specifications στην συντριπτική πλειοφηφία δεν λένε απολύτως τίποτα και να συγκρίνεις μόνο τους επεξεργαστές σε 2 διαφορετικά price range είναι ότι πιο ανούσιο μπορείς να κάνεις.

3 λεπτά πριν, kariolikos είπε

Που τρεχει αυτη η προσφορα αγαπητε ? Amazon τιμολογιο ?

amazon.fr prime member κανονικα και οχι τιμολογιο

2 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Εγώ δεν μίλησα για λογικό - μη λογικό. Εγώ είπα γενικά γι αυτό που ανέφερες. Για το αν είναι καλό τηλέφωνο overall θα το μάθουμε σύντομα από reviews. Δεν θα το κρίνω από τον επεξεργαστή.

Τα specifications στην συντριπτική πλειοφηφία δεν λένε απολύτως τίποτα και να συγκρίνεις μόνο τους επεξεργαστές σε 2 διαφορετικά price range είναι ότι πιο ανούσιο μπορείς να κάνεις.

price to offer ratio 0 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Γελανε και οι πετρες . με ετσι τιμη ειναι αστειο πραγματικα, εχω προσκληση και εδωσα και 20 ευρω για να το προπαραγγειλω αλλα δεν θα το παρω θεωρω οτι στα λεφτα που ζητα με οτι δινει αυτο αποτελεί κοροιδία.

η τιμη σε εμενα φαινεται 460 και στην συσκευασια δεν ερχεται ουτε φορτιστης μα ούτε και θήκη.

34 λεπτά πριν, forgotten είπε

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω

Πολύ κακό placement στην τιμή. Αν έμπαινε με τον 870 θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. 
Δεν πιστεύω όμως πως το Poco είναι ουσιαστικός αντιπαλός του. Ακόμα και στα χέρια από power user με Linage ή PE+ το poco έχει αδυναμίες. Στα 250-300€ είναι εξαιρετικό value, αλλά μόνο για αυτόν που ξέρει να το στρώσει. Όχι για τον καθένα που θα το αφήσει με το κακό Global MiUI. 

Μου κάνει τεράστια εντύπωση το ότι τοποθετήθηκε τόσο ψηλά σε τιμή όταν το A52s πουλάει χωρίς αύριο. Είναι ίσως η πιο safe αγορά για το μέσο καταναλωτή. 

Έχοντας περάσει από το Oneplus 5 που κρατάω ακόμα στα χέρια μου, μαζί με το Poco F3 δεν μαζεύεται η τιμολόγηση του nothing. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχει ανοιχτό το API για να τραβήξουν τα Libraries της camera. Τότε, αυτομάτως περνάει ένα βήμα μπροστά από την κατηγορία του, και με 400€ είναι σημαντικά καλύτερο στα χέρια ενός Modder. Θα είναι καλύτερο όμως μόνο στα χέρια αυτού που θα του βγάλει τα μάτια, όχι στο γενικό πλυθησμό. 

Το OP5 είναι ένα απο τα τελευταία OP που πέρασαν με ανοιχτό camera API. Για αυτό ακόμα στέκεται. 
ΑΝ ( και είναι τεράστιο αν ) δώσει ανοιχτό API και είναι εύκολο να στήσουν kernel πάνω στις ROM, το τηλέφωνο θα πουλήσει στις 2ης κλάσης χώρες που τους ενδιαφέρει. 

Επεξ/σία από Dr.Tesla
  • Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, forgotten είπε

αντιλαμβανεσαι οτι μιλαμε για σχεδον διπλασια τιμη απο το poco f3 ελπιζω....

Αν δε μου κάνει, τότε τί σχέση έχει η τιμή; 

Πρώτα κοιτάζω αν ικανοποιεί τις ανάγκες μου. Το MiUi είναι η αχίλλειος πτέρνα και ταυτόχρονα ο λόγος που τα xiaomi είναι τόσο φθηνά σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αν και αυτό, τώρα τελευταία, είναι λίγο "θολό", εκτός των Poco). Μέσα στο MiUi τρέχουν διαφημίσεις (οκ, μπορούν να απενεργοποιηθούν σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά είναι εκεί) και ένα σωρό bloatware και spyware εφαρμογές που δε μπορούν να απενεργοποιηθούν (πχ εκείνο το εμετικό security πρόγραμμα, που αν το βγάλεις, απλά το κινητό δεν κάνει boot και παράλληλα έχει και ένα σωρό trackers), οπότε θα πρέπει να το βάλεις και αυτό σαν παράμετρο στη συζήτηση. Η Xiaomi βγάζει χρήματα και μετάτην πώληση...

Βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται στο Nothing Os...

Επεξ/σία από Tlykog

Όπως έχω ξαναπεί, τα specs πλέον δεν λένε τίποτα. Μπορεί να πάρεις μία ναυαρχίδα και να έχει άπειρα θέματα os, και να πάρεις ένα Mid-range και να μην σου κάνει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ για παράδειγμα πήρα το Oneplus 9 pro, κορυφαιότατο τότε στα specs αλλά μεγάλο πρόβλημα με το software ακόμα και σήμερα ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του. Και αγόρασα ένα samsung A22 για γνωστό, και είναι πραγματικά άψογο.

Αλλά όπως και να έχει, κάθε κινητό έχει και τον αγοραστή του. Το nothing απευθύνεται σε συγκεκριμένους αγοραστές και ομολογουμένως είναι μία διαφοροποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

• Like 1

Είναι όμορφο και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση. Κάτι διαφορετικό για αυτούς που θέλουν αλλαγή. 

Αλλά η τιμή σε σχέση με τα σπεκ του είναι απλά γελοία. Έκαναν χοντρή μαλακία που ορμάνε έτσι χυδαία στην αγορά. 

Δεν έχουν ούτε μια στο μύριο ελπίδα να πιάσει...

Κρίμα και μου άρεσε σαν σχεδιασμός και ιδέα...

29 minutes ago, Tlykog said:

Αν δε μου κάνει, τότε τί σχέση έχει η τιμή; 

Πρώτα κοιτάζω αν ικανοποιεί τις ανάγκες μου. Το MiUi είναι η αχίλλειος πτέρνα και ταυτόχρονα ο λόγος που τα xiaomi είναι τόσο φθηνά σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αν και αυτό, τώρα τελευταία, είναι λίγο "θολό", εκτός των Poco). Μέσα στο MiUi τρέχουν διαφημίσεις (οκ, μπορούν να απενεργοποιηθούν σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά είναι εκεί) και ένα σωρό bloatware και spyware εφαρμογές που δε μπορούν να απενεργοποιηθούν (πχ εκείνο το εμετικό security πρόγραμμα, που αν το βγάλεις, απλά το κινητό δεν κάνει boot και παράλληλα έχει και ένα σωρό trackers), οπότε θα πρέπει να το βάλεις και αυτό σαν παράμετρο στη συζήτηση. Η Xiaomi βγάζει χρήματα και μετάτην πώληση...

Βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται στο Nothing Os...

Έχω δοκιμάσει καμία 30ρια xiaomi και διαφημίσεις δεν είχα ποτέ εκτός του browser προφανώς... 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, barman_ είπε

Έχω δοκιμάσει καμία 30ρια xiaomi και διαφημίσεις δεν είχα ποτέ εκτός του browser προφανώς... 

Προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψα. Διάβασε πάλι, αργά, όλο το ποστ μου.

Επεξ/σία από Tlykog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...