Προς το περιεχόμενο

Η Nothing ανακοίνωσε το PHONE 1 με τιμή που ξεκινά από τις £399

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η περιβόητη ανακοίνωση της Nothing έλαβε επιτέλους χώρα κι εμείς γνωρίσαμε με κάθε επισημότητα το Nothing Phone 1, το πρώτο smartphone της εταιρείας με έδρα το Λονδίνο και ορισμένους γνωστούς και μη εξαιρετέους επενδυτές (ο συνιδρυτής της ONEPLUS, Carl Pei, ο συνιδρυτής του Twitch, Kevin Lin, ο CEO του Reddit, Steve Huffman, o YouTuber Casey Neistat κ.α.).

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζαμε ήδη αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, όμως τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτή.

Ο σχεδιασμός του Phone 1 κλέβει την παράσταση, καθώς η πλάτη της συσκευής είναι διακοσμημένη με LED ενδείξεις. Αυτές ανάβουν για να ενημερώσουν τον χρήστη για τυχόν ειδοποιήσεις και την κατάσταση της μπαταρίας ενώ χρησιμεύουν και ως φλας για τις δύο κάμερες των 50 MP έκαστη (μία ευρυγώνια και μία υπερευρυγώνια με την πρώτη να διαθέτει οπτικό και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και τη δεύτερη να προσφέρει οπτική γωνία 114 μοιρών και λειτουργία macro από απόσταση 4 εκατ.).

Στην πρόσοψη συναντάμε μία οθόνη OLED 6,55 ιντσών στα 1080p με μέγιστη φωτεινότητα 1200 nits και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120 Hz. Η κάμερα selfie είναι 16 MP. Στο εσωτερικό του, το Phone 1 κρύβει έναν Snapdragon 778G Plus. Η Nothing εξήγησε ότι προτίμησε το συγκεκριμένο SoC αντί για κάποιο νεότερο (βλ. Snapdragon 8 Gen 1) αφού έτσι μπορούσε να εξασφαλίσει καλύτερη ισορροπία απόδοσης, ψύξης, κατανάλωσης ενέργειας και κόστους. Ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξεις, σε περιμένουν 8 ή 12 GB RAM και 128 ή 256 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Nothing μπαταρία του Phone 1 είναι χωρητικότητας 4500 mAh υποστηρίζοντας ταχεία φόρτιση 33 Nothing και ασύρματη φόρτιση 15 Nothing. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το βασισμένο στο Android, Nothing OS.

Οι τιμές του Phone 1 ξεκινούν από τις £399 για την έκδοση 8/128GB. Αν πας στην 8/256, υπολογίζεις £449 ενώ για την κορυφαία 12/256GB είσαι στις £499. Θα το βρεις σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γελανε και οι πετρες . με ετσι τιμη ειναι αστειο πραγματικα, εχω προσκληση και εδωσα και 20 ευρω για να το προπαραγγειλω αλλα δεν θα το παρω θεωρω οτι στα λεφτα που ζητα με οτι δινει αυτο αποτελεί κοροιδία.

η τιμη σε εμενα φαινεται 460 και στην συσκευασια δεν ερχεται ουτε φορτιστης μα ούτε και θήκη.

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1

Κανείς δεν πρέπει να παραπονιέται η εταιρία τα είπε όλα στο ονόμα της τίποτα έτσι λοιπόν δεν έχει κάποιος να περιμένει κάτι τίποτα δηλαδή .

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- How are sales going?

- Nothing.

- What do you mean nothing?

- I mean nothing.

- HOW MANY PHONES HAVE WE SOLD?

- Nothing.

- Are you trolling me? Would you answer my question?

- I am not trolling you. Here see the numbers yourself.

- ......We sold, NOTHING?

- That's what I am trying to tell you. Nothing.

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 2
  • Thanks 1

nothing σημαντικό να ασχοληθείς. Αν θες cpu 778g έχει και πιο πλήρη κινητά ή/και σε πιο ανταγωνιστική ή ανάλογη τιμή. Οπότε ποια η διαφοροποίηση; 

Τελικά αποδεικνύει ότι τα κινητά στον χώρο του android έχουν συνήθως αξία ανάλογη του κόστους των ανταλλακτικών τους και δεν μπορείς εύκολα να ξεφύγεις από αυτό.  

• Like 1

Δεν υπάρχει σαν τιμή.

Δεν υπαρχει σαν σκέψη.

Δεν υπάρχει σαν Ιδέα.

Δεν υπάρχει σαν κατασκευή.

Δεν υπάρχει σαν Υλοποίηση.

Και μόλις το Δεις Δεν υπάρχει

και δεν το παίρνεις.

• Thanks 2

21 λεπτά πριν, forgotten είπε

Γελανε και οι πετρες . με ετσι τιμη ειναι αστειο πραγματικα, εχω προσκληση και εδωσα και 20 ευρω για να το προπαραγγειλω αλλα δεν θα το παρω θεωρω οτι στα λεφτα που ζητα με οτι δινει αυτο αποτελεί κοροιδία.

η τιμη σε εμενα φαινεται 460 και στην συσκευασια δεν ερχεται ουτε φορτιστης μα ούτε και θήκη.

Εσένα θα κανονίσουμε να στο χαρίσουμε 

• Like 3
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου αρέσει. Το θεωρώ όμορφο και μέσα στην ομοιομορφία των άλλων συσκευών, ξεχωρίζει. Ο επεξεργαστής του είναι μια χαρά από επιδόσεις και πλησιάζει (σε επίπεδο επεξεργαστή)  SOC όπως SD865 ή Mediatek 1200. Σε gpu χάνει, αλλά δεν τη λες και χάλια. Παίζει τα πάντα. Η οθόνη μοιάζει μια χαρά, η μπαταρία είναι πολύ οκ σε σχέση με τον επεξεργαστή.

Το βρίσκω απόλυτα ισορροπημένο κινητό. Πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό. 

Η τιμή είναι υψηλή, αν λάβει κάποιος υπόψη ότι πρόκειται για νεοσύστατη εταιρεία, που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί και πόσο θα στηρίξει το προϊόν της.

Πάντως για custom ROM δε βλέπω να υποστηρίζεται, λόγω της πρωτοτυπίας (led στην πλάτη).

Στα 350€ με ΦΠΑ θα το έπαιρνα. με τιμολόγιο θα μου έβγαινε ~280€. Μια χαρά.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 5
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, lawlezz είπε

Εσένα θα κανονίσουμε να στο χαρίσουμε 

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω , δεν εχω παρωπιδες και ξερω τι αγοραζω και εαν αξιζει να το αγορασω.

• Like 8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, forgotten είπε

Οταν σημερα τρεχει το poco f3 με snapdragon 870 και 8/256 στα 240ευρω prime offer ναι δεν θα το παρω , δεν εχω παρωπιδες και ξερω τι αγοραζω και εαν αξιζει να το αγορασω.

Το πρόβλημα με το Poco είναι η κάμερα (αν και για του Nothing πρέπει να δούμε τί ψάρια πιάνει..), που δεν τη λές και πάρα πολύ καλή και το MiUi (αν και αυτό είναι υποκειμενικό). Προσωπικά, το MiUi μου προκαλεί εμετό... Το βρίσκω πανάθλιο και το μόνο σοβαρό λόγο να μην αγοράσει κάποιος Xiaomi. Αν, βέβαια, του βάλεις custom ROM, οκ. 

Φυσικά δεν έχω δει και το UI του Nothing, οπότε και κρατάω μια επιφύλαξη...

Ο 870 με τον 778G+ δεν έχουν μεγάλη διαφορά στον επεξεργαστή, αλλά στην gpu κυρίως (αν και η 642L του 778 παίζει τα πάντα μια χαρά). Επιπλέον σε καταναλωση και throttling, ο 778 είναι καλύτερος. Ανάλογα τί κάνεις στο κινητό μπορεί και ο 778 να είναι καλύτερη επιλογή.

8 λεπτά πριν, mants118 είπε

πουλάει πολύ τα φωτάκια στη πλάτη του κινητού. ;)

Σωστός, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν πληροφορίες. Πχ όταν το βάζεις το φορτιστή, το κάτω κάθετο φωτάκι δείχνει το επίπεδο φόρτισης. Πιστεύω ότι τα εκμεταλλεύονται και για άλλα πράγματα.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...