Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς αυτή τη στιγμή μιλώντας για in ear ακουστικά στυλ galaxy buds 2 πχ, σε ποιότητα κλήσης και μόνο; Ούτε μουσική θέλω ούτε τίποτα, απλά θέλω όταν μιλάω να με ακούνε ΚΑΜΠΑΝΑ! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DjTony είπε

Καλησπέρα σας. Ποια είναι τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς αυτή τη στιγμή μιλώντας για in ear ακουστικά στυλ galaxy buds 2 πχ, σε ποιότητα κλήσης και μόνο; Ούτε μουσική θέλω ούτε τίποτα, απλά θέλω όταν μιλάω να με ακούνε ΚΑΜΠΑΝΑ! 

Μια καλή επιλογή ειναι τα huawei freebuds 4i. Τα εχω κανει δωρο στην αδελφή μου και μου εχει πει πολυ καλα λογια.

Αν μπορεις βέβαια να ορίσεις ενα budget θα ηταν πιο βολικο για να βρούμε κατι

Δημοσ.

Όλα τα ακουστικά Bluetooth έχουν κάποιο θέμα με την ομιλία.

Μόνο όσα έχουν καλώδιο είναι καλά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Μια καλή επιλογή ειναι τα huawei freebuds 4i. Τα εχω κανει δωρο στην αδελφή μου και μου εχει πει πολυ καλα λογια.

Αν μπορεις βέβαια να ορίσεις ενα budget θα ηταν πιο βολικο για να βρούμε κατι

Δε με ενδιαφέρει το budget. Και 200€ δίνω αν είναι σίγουρο ότι θα με ακούνε καμπάνα... Είδα τα nothing ear 1 ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κλήσης, καλύτερη από Sony κλπ σε κάτι review, αλλά δε τα βρίσκω στο σκρουτζ τα δείχνει εξαντλημένα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Και στα νεα κινητα που εχουν μονο θυρα type c και ο ανταπροτας κανει θορυβο;; εκει τι κανουμε φιλτατε;

Κανένα θόρυβο είτε με αντάπτορα είτε με handsfree type-c. Σε δύο διαφορετικές συσκευές. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DjTony είπε

Είδα τα nothing ear 1 ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κλήσης, καλύτερη από Sony κλπ σε κάτι review, αλλά δε τα βρίσκω στο σκρουτζ τα δείχνει εξαντλημένα

https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/akoustika/nothing-bluetooth-truly-wireless-ear-1-_3798275

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DjTony είπε

Δε με ενδιαφέρει το budget. Και 200€ δίνω αν είναι σίγουρο ότι θα με ακούνε καμπάνα... Είδα τα nothing ear 1 ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κλήσης, καλύτερη από Sony κλπ σε κάτι review, αλλά δε τα βρίσκω στο σκρουτζ τα δείχνει εξαντλημένα

Nothing ear 1 όντως είναι πολύ καλά αλλά είναι μόνο απο πλαίσιο όπως έδειξε ο gate, αλλιώς κοιτάς επίσημη ιστοσελίδα της nothing
https://gr.nothing.tech/products/ear-1

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Nothing ear 1 όντως είναι πολύ καλά αλλά είναι μόνο απο πλαίσιο όπως έδειξε ο gate, αλλιώς κοιτάς επίσημη ιστοσελίδα της nothing
https://gr.nothing.tech/products/ear-1

Εκτός από αυτά είδα και WF-1000XM4 και JBL live pro+ τα οποία JBL έχουν φοβερό ήχο σε κλήσεις 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MrRush είπε

Πάρε Galaxy buds 2 είναι κομπλέ

Τα έχω ήδη. Εχω άπειρα παράπονα ότι δε με ακούνε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...