Προς το περιεχόμενο

Teleperformance Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τεμπέλης από δικαιολογίες,ουουουουου...

Πήγαινε ρε φιλαράκο,τί έχεις να χάσεις,αλήθεια...

https://restofworld.org/2021/call-center-greece-teleperformance/

https://www.indeed.com/cmp/Teleperformance/reviews?fcountry=GR&ftopic=wlbalance

Καλά με αυτά τα "άρθρα" ωχρυούν τα ανέκδοτα του Τοτού...

Επεξ/σία από ChrisOnceMore
Δημοσ.

Επισης θα πρεπει να αναρωτηθεις σε ποιο βαθμο εισαι διατεθειμενος να παραμερισεις την οποια ηθικη αξια εχεις σαν ανθρωπος για οσο δουλευεις εκει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Άθλιες όλες οι δουλειές τύπου τηλεφωνικό κέντρο.

Όμως επειδή είσαι μικρός θα σου έλεγα να πας μόνο για την εμπειρία, θα μάθεις πιο πολλά αποτι στην σχολή σου.

Δημοσ.

Να πω και εγώ μια εμπειρία ενός φίλου που δούλευε στην Teleperformance για κάμποσο καιρό.

Καταρχάς είναι δουλειά από το σπίτι. Η κάμερα ανοιχτή πάντα και το μικρόφωνο επίσης. Διάλειμμα δε θυμάμαι τι μου είχε πει. Αλλά το ωράριο που δούλευε ήταν σταθερό εντός της μέρας (Οι βάρδιες ήταν 8ωρες συνεχές από τις 8:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ) και εννοείται πληρωνόταν στην ώρα του.

Ήταν εξυπηρέτηση πελατών και απλά είχε πίεση επειδή είχες συγκεκριμένο χρόνο να μιλήσεις με τον πελάτη (δεν μπορούσες πχ να του μιλάς ένα μισάωρο -λέμε τώρα-) και να λύσεις τα προβλήματά του. Μισθό μου είχε πει περίπου 790€ καθαρά εννοείται φουλ ασφάλεια ΙΚΑ και ένσημα. Πενθήμερο μες τη βδομάδα (ακόμα και Κυριακή που έπαιρνε κάτι παραπάνω αν δούλευε Κυριακές).

ΑΛΛΑ. Η σύμβαση ήταν 2 μήνες και αυτό ήταν. Στην αρχή του είχαν πει από Σεπτέμβρη ως τέλος του έτους, μετά από Οκτώβρη και εν τέλει αρχές Νοέμβρη ξεκίνησε. Του είχαν βέβαια ξεκαθαρίσει πως η σύμβαση ήταν αυτή. Αν ήταν καλός (όπως του είπαν) μπορεί να τον έβαζαν σε άλλο πόστο μες την εταιρία αλλά δεν υπήρχε κάτι το σίγουρο για αυτό.

Η πρόσληψη έγινε αμέσως μετά την συνέντευξη (και από όσο ξέρω άμεσα σε ειδοποιούν αν σε πάρουν ή όχι. Τουλάχιστον έτσι του είπαν. Όχι θα σας ειδοποιήσουμε του Αγίου .... ανήμερα) και υπογράφεις αμέσως σύμβαση. Σου στέλνουν υπολογιστή και ακουστικό αλλά αν έχεις εσύ μπορείς να αρνηθείς και να χρησιμοποιήσεις δικό σου εξοπλισμό.

Γενικά αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις πήγαινε. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ειδικά αν ξέρεις ξένες γλώσσες (πέρα από Αγγλικά δηλαδή -αν και με αγγλικά ψάχνουν-) σίγουρα θα έχεις αρκετές πιθανότητες να δουλέψεις εκεί. Μια χαρά είναι για πρώτη δουλειά ή ακόμα και αν ψάχνεις κάτι προσωρινό μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Υπάρχουν ήδη τόπικ που έχω πει την άποψή μου αναλυτικά ως πρώην υπάλληλος για τα θετικά και αρνητικά.

Εδώ θα πω απλά ότι "το εργασία από το σπίτι δεν είναι εγγυημένο". Μη το δένεται κόμπο δλδ. Σαν εταιρεία έχει επενδύσει πολλά σε εγκαταστάσεις και καθώς πλέον δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας για το covid, στα περισσότερα τμήματα έχουν επιστρέψει όλοι στις θέσεις τους εντός γραφείου. 

Επίσης στα ξενόγλωσσα δεν έχει γενικά θέσεις μερικής απασχόλησης (ίσως σπάνια κάνει εξαίρεση σε αυτό). Οι θέσεις είναι όλες πλήρους απασχόλησης 5  8ωρα την εβδομάδα με 2 ρεπό.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Hey guys, I’m curious if anyone knows how do they check if you actually work only from Greece? Like they say you can only work in Greece and how do they check if I’m not in Germany for example? Is it just the IP, vpn or some kind of software on the pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...