Προς το περιεχόμενο

Teleperformance Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει καποιος γνωμη για τη συγκεκριμενη εταιρεια; Σαν CCR παντα και δουλευοντας απ'το σπιτι. Εχω γνωστους που εχουν δουλεψει εκει full-time και ξερω οτι πληρωνουν πολυ καλα, παντα στην ωρα τους και γενικα ειναι καλη η ολη φαση αρκει να ξερεις απταιστα καποιες χ ψ ξενες γλωσσες. Ομως μιλαω για ατομα με 3-4 προαγωγες που πλεον πληρωνονται >1400€ για 8ωρο νυχτερινου ωραριου επικοινωνιας με εταιρειες στις ΗΠΑ.  Ευτυχως ειμαι μισος Καναδος(εχω και διαβατηριο) και μιλαω απταιστα Αγγλικα και Γαλλικα σαν μητρικες μου γλωσσες. Κατι ψιλα στα Ισπανικα επισης, εχω Β2. 

Παρ'ολα αυτα θελω να δουλεψω part-time εκει λογω σχολης, ενα 4-5ωρο την ημερα να βγαζω ενα 400αρι τον μηνα να πληρωνω ενοικιο και να χω και χαρτζιλικι καθως θα μετακομισω πολυ κοντα στους δικους μου -και στη σχολη- με πολυ χαμηλο ενοικιο(εχω πετυχει περιπτωσαρα σπιτιου). Πρωτοετης μπαινω αρα θελω να δωσω λιγο εμφαση στο πρωτο χρονο..

Οποιος εχει γνωμη μαγκες, ειδικα σαν part-time δουλεια διαφωτιστε με παρακαλω..

Επεξ/σία από truman2193
Δημοσ.

Εμπειρια προσωπικη δεν εχω, απο συμφοιτητες που εχω ακουσει , πληρωνουν στην ωρα τους, ειναι τιμιοι με το ωραριο αλλα παιζει αρκετη πρεσσα για στοχους κτλ αναλογα βεβαια και το εργο που εισαι. Αν πας για το ξενογλωσσο support τους γενικα τα πραγματα ειναι καλυτερα, αλλα απευθυνεται κυριως σε ξενους που ερχονται για λιγους μηνες η 1-2 χρονια Ελλαδα για δουλεια, οποτε ειναι αναλογη και η κατασταση και οι συμπεριφορες.

Γενικα, καλο για ενα προσωρινο χαρτζιλικι, σε καμια περιπτωση για κατι πιο μακροπροθεσμο. Κουραζει γρηγορα η ολη κατασταση. Θα κανεις "καλες"  γνωριμιες παντως , αν σε ενδιαφερει και αυτο το σκελος 😏

Δημοσ.

Γνωριζω υψηλο στελεχος της εταιρειας που σε συζητηση επανω μου ειπε αν ακουσεις να ψαχνουν για δουλεια στειλτους σε μενα χρειαζομαστε πολυ προσωπικο. Παρεχουν λαπτοπ κι απ'οτι μου ειπε 1100 μικτα που με μπονους κτλ μπορουν να φτασουν και 1300 καθαρα. Εταιρεια κολοσσος παγκοσμιας εμβελειας, οτι προβλεπεται το παιρνεις. 

Εκει που εχει παει η βενζινη το οτι δουλευεις απο το σπιτι ειναι τεραστιο συν. Ρωτα και αλλους που ξπδευουν γυρω στα 200 ευρω σπιτι-δουλεια, δουλεια-σπιτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

Γνωριζω υψηλο στελεχος της εταιρειας που σε συζητηση επανω μου ειπε αν ακουσεις να ψαχνουν για δουλεια στειλτους σε μενα χρειαζομαστε πολυ προσωπικο. Παρεχουν λαπτοπ κι απ'οτι μου ειπε 1100 μικτα που με μπονους κτλ μπορουν να φτασουν και 1300 καθαρα. Εταιρεια κολοσσος παγκοσμιας εμβελειας, οτι προβλεπεται το παιρνεις. 

Εκει που εχει παει η βενζινη το οτι δουλευεις απο το σπιτι ειναι τεραστιο συν. Ρωτα και αλλους που ξπδευουν γυρω στα 200 ευρω σπιτι-δουλεια, δουλεια-σπιτι.

Φιλε και εγω αυτα εχω μαθει και εχω παθει πλακα. Γνωστος μου, περιπου 5 χρονια στην εταιρεια δουλευει πλεον σαν συντονιστης εξυπηρετησης πελατων -μετα απο 4 προαγωγες εννοειται, και παιρνει πανω απο 1600 ευρω καθαρα το μηνα. Ολα αυτα επειδη ξερει να μιλαει καλα αγγλικα, και ωραριο κανει 8ωρο, απλα βραδινες ωρες τυπου 12-8 η 2-10. Αυτα τα λεφτα δεν τα βγαζουν ουτε παιδια με πτυχια πλεον..

Επεξ/σία από truman2193
Δημοσ.

Στη θεση σου θα το δοκιμαζα. Τι εχεις να χασεις? Μονο να κερδισεις. Χρηματα εμπειρια και γνωριμιες. Και εισαι και bilingual. Γιατι στο facebook που διαβαζα αρνητικες κριτικες κτλ ηταν ολες απο ατομα που απορριφθηκαν λογω μη επαρκους γνωσης της γλωσσας. Εγω ξερω οτι κανουν γιορτες στο προσωπικο τους, εχουν παροχες για τους εργαζομενους και ειναι μια εταιρεια αξιοπιστη σαν εργοδοτης. Γιατι ως φοιτητης αυτα δεν μπορεις να τα βρεις ευκολα. 

Εγω λοιπον να σου πω οτι με πτυχιο, απο τα 20 ως τα 42 (22 χρονια στον ιδιο κλαδο) μετα απο 6 προαγωγες και μεταγγραφη, παιρνω λιγοτερα απο τον φιλο σου καθαρα. Κι εχω και το πηγαιν'ελα γιατι απαιτειται η φυσικη μου παρουσια. 

Go for it πραγματικα.

Δημοσ.

Είναι τεράστια εταιρία. Απλως θα πρέπει να σου αρέσει και το αντικείμενο. Δεν είναι για ολους. 

Δημοσ.

Ειναι μεγάλο προσόν να δουλευεις απο το σπίτι απο οικονομικής και χρονικής άποψης. Όπως έγραψαν και οι πιο πάνω, ειναι σχετικά καλοί οι μισθοί αλλά αυτά τα 900€+ αν τα έχει κάποιος στο μυαλό του, να ξέρει ότι θα δουλεύει βράδια / σκ και παράλληλα θα πρέπει να είναι καλύτερος και απο όλους τους άλλους. Δεν χαρίζουν λεφτά όπως και σε όλες τις εταιρίες άλλωστε.

Φυσικά αν είσαι σε πωλήσεις έχεις στόχους. Αν είσαι σε εξυπηρέτηση πελατών, είναι σαφώς καλύτερα.  Αν είσαι Native Speaker σε κάποια γλώσσα, είναι ακόμα καλύτερα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, truman2193 είπε

Εχει καποιος γνωμη για τη συγκεκριμενη εταιρεια; Σαν CCR παντα και δουλευοντας απ'το σπιτι. Εχω γνωστους που εχουν δουλεψει εκει full-time και ξερω οτι πληρωνουν πολυ καλα, παντα στην ωρα τους και γενικα ειναι καλη η ολη φαση αρκει να ξερεις απταιστα καποιες χ ψ ξενες γλωσσες. Ομως μιλαω για ατομα με 3-4 προαγωγες που πλεον πληρωνονται >1400€ για 8ωρο νυχτερινου ωραριου επικοινωνιας με εταιρειες στις ΗΠΑ.  Ευτυχως ειμαι μισος Καναδος(εχω και διαβατηριο) και μιλαω απταιστα Αγγλικα και Γαλλικα σαν μητρικες μου γλωσσες. Κατι ψιλα στα Ισπανικα επισης, εχω Β2. 

Παρ'ολα αυτα θελω να δουλεψω part-time εκει λογω σχολης, ενα 4-5ωρο την ημερα να βγαζω ενα 400αρι τον μηνα να πληρωνω ενοικιο και να χω και χαρτζιλικι καθως θα μετακομισω πολυ κοντα στους δικους μου -και στη σχολη- με πολυ χαμηλο ενοικιο(εχω πετυχει περιπτωσαρα σπιτιου). Πρωτοετης μπαινω αρα θελω να δωσω λιγο εμφαση στο πρωτο χρονο..

Οποιος εχει γνωμη μαγκες, ειδικα σαν part-time δουλεια διαφωτιστε με παρακαλω..

ΓΑΛΕΡΑ!!!!!!!

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MariaLog είπε

Για οποιονδήποτε πάει να δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο είναι αυτονόητα όλα αυτά. 

Δεν πας για καριέρα. Πας για να δουλέψεις 1-2 χρόνια μέχρι να κάνεις κάτι άλλο. Παράλληλα τις 8 ωρες δουλεύεις συνέχεια. Δεν έχει διαλλείματα. 

Αν όμως σου δίνουν μεγαλύτερο του βασικού και παράλληλα να δουλευεις απο το σπίτι, ΝΑΙ είναι μια καλή εναλλακτική για λίγο καιρό. 

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που έχει όνειρο να δουλευει μια ζωη ως call agent. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Παράλληλα τις 8 ωρες δουλεύεις συνέχεια. Δεν έχει διαλλείματα.

Δεν ισχυει απαραίτητα αυτό. Δικό μου άτομο δουλεύει εκεί τώρα και έχει μέχρι 2 διαλείμματα στο 8ωρο, ένα 15λεπτο και ένα 30λεπτο. Σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο και την ομάδα μπορεί να γίνει και ένα ενιαίο 45λεπτο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtzgr είπε

Δεν ισχυει απαραίτητα αυτό. Δικό μου άτομο δουλεύει εκεί τώρα και έχει μέχρι 2 διαλείμματα στο 8ωρο, ένα 15λεπτο και ένα 30λεπτο. Σε συνεννόηση με τον προϊστάμενο και την ομάδα μπορεί να γίνει και ένα ενιαίο 45λεπτο.

κανονικά υπάρχουν μικρά διαλείμματα. Δεν ξέρω πόσο είναι. Αλλά και πάλι, στον υπόλοιπο χρόνο δουλευεις κανονικότατα κ ασταμάτητα (νομοθετικά νομίζω ειναι 50-60 λεπτά αθροιστικά για το 8ωρο)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αλλά και πάλι, στον υπόλοιπο χρόνο δουλευεις κανονικότατα κ ασταμάτητα (νομοθετικά νομίζω ειναι 50-60 λεπτά αθροιστικά για το 8ωρο)

Όπως στις άλλες δουλειές (πλην δημοσίου) είναι.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, MariaLog είπε

Αστεία και άκυρα άρθρα. To Indeed είναι καλό για να πέρνεις απόψεις, αλλά δεν υπάρχει εταιρία να μην έχει αρνητική κριτικη. 

Το πρώτο είναι απλά για γέλια...... δεν έχουνε δικαιώματα μόνιμου υπαλλήλου λίγο πολύ μας λεει. Πατε καλα?  Άστο εσυ μην πας. Να πάει στην θέση σου κανένα παιδι που τα χρειάζεται τα λεφτα περισότερο απο σένα. 

==============================

Rania’s current contract will finish at the end of September, and she doesn’t know if she will get a new one. She has long been looking for other work, but so far hasn’t found anything that would allow her to stay in Greece. She now wonders if she should just give up entirely. “Because after three years, I’ve found … I need to have a break and just ask myself, Okay, after this period, what did I gain?” Rania says. “What’s the benefit I get out of being in Greece and working in Greece? Honestly, nothing.”

Τι ήθελες δηλάδη να την έχουν μόνιμη με εγγυημένη σύνταξη? Μάλλον ζει στα χρόνια του πασοκ ακόμα η ρανια.
Δουλεύει σε ξένη εταιρία και λέει... μα τι κερδίζω που δουλεύω στην ελλαδα?
"Okay, after this period, what did I gain?"
Τρια χρονια μισθους δουλεύοντας απο το σπίτι, ξερω εγω??

Επεξ/σία από TroyMelloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...