papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Με τι πληρώνεσαι??? 😂 εχουμε χάσει τη σιγουρια του γκισέ και λεμε πότε θα βρούμε το λογαριασμό άδειο🤣
filipprin Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Εχω αλφα αππ.Εκλεισα κατι εισητηρια απο Αιτζιαν απο το σαιτ της και για πρωτη φορα δεν ερχοταν το πουσ νοτφικασιον και αναγκαστηκα να παω στο πιν που ευτυχώς θυμόμουνα.
therock Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, sdikr είπε Αν έχεις το app και κάνεις την έγκριση μέσω Push notification δεν θέλει ecom pin, αν επιλέξεις να το κάνεις μέσω alpha code θέλει και epin Να απενεργοποιηθεί; αμάν κάναμε να έχουμε ασφάλεια και τώρα δεν το θέλεις; Να υποθέσω δεν έχει app (με ενεργό το Push) ο πατέρας, για αυτό και πολύ σωστά σου ζητάει το Pin Τα είχανε αναφέρει και σε Mail το πως θα δουλεύει, αλλά γιατί να τα διαβάσουμε, όταν χρείαστει θα γκρινιάζουμε στα φόρουμ. Α κατσε ρε συ, μηπως με κανα update απενεργοποιηθηκε το Push? Τωρα που το λες το χα σκεφτει να δω αν ειναι ενεργο, αλλα μετα ξεχασα να το κοιταξω στο κινητο του. Οποτε αν το ενεργοποιησω μετα τελιωνει η ιστορια με το ecom? Iphone ειναι η συσκευη, δεν πιστευω να μην εχει Push 14 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγω στην alpha δεν εχω web bunking και πριν καιρό μου ειχε ζητηθει να ορίσω τριψήφιο κωδικό. Τωρα σε πληρωμες μαζί με το pin που μου στέλνουν ζητούν και αυτόν τον τριψήφιο για να δεχτουν την πληρωμη. Πληρωμές κάνω από σταθερό γιατί από κινητό το φοβάμαι😜 Bunking οπως το λες. Καταφυγιο bunker το χουν κανει γιατι μαλλον εχουν ολες τις συνταξεις και τους κλεβουν τα εγγονια τις καρτες και κανουν αγορες Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από therock 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα