GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό vodafone από το app. Εστάλη ο εξαψηφιος κωδικός αλλά μου ζητούσε 1' φορά e com pin. Το ερώτημα μου είναι τι κάνω με το e com pin? Πώς βάζω τον κωδικό? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από GREGORYMO Διόρθωση
Helionar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Το εν λόγω pin το έχεις ορίσει εσύ ή κάποιος που έχει πρόσβαση στο ebanking σου και θα έπρεπε να το έχεις σημειωμένο για να το συμπληρώνεις μαζί με τον κωδικό του SMS κάθε φορά. Εναλλακτικά, customer service για βοήθεια
GREGORYMO Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Helionar είπε Το εν λόγω pin το έχεις ορίσει εσύ ή κάποιος που έχει πρόσβαση στο ebanking σου και θα έπρεπε να το έχεις σημειωμένο για να το συμπληρώνεις μαζί με τον κωδικό του SMS κάθε φορά. Εναλλακτικά, customer service για βοήθεια ΠΟΥ το ορίζω? Αυτό δεν βρίσκω.
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΠΟΥ το ορίζω? Αυτό δεν βρίσκω. Την πρώτη φορά που θα σου ζητηθεί το ορίζεις μέσα από το alpha web banking. Αν το έχεις ήδη ορίσει και δεν το θυμάσαι, τότε όπως είπαν και παραπάνω καλείς customer service για βοήθεια.
Helionar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Το έχεις ορίσει ήδη. Αυτό λέω. Επειδή προφανώς δεν το θυμάσαι - > https://www.alpha.gr/en/retail/support-center/cards/secure-web/i-have-forgotten-the-e-com-pin-of-my-card
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Αν δεν καταφέρνεις να το ορίσεις, τότε και πάλι καλείς customer service για βοήθεια.
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Joshua21 είπε Την πρώτη φορά που θα σου ζητηθεί το ορίζεις μέσα από το alpha web banking. Αν το έχεις ήδη ορίσει και δεν το θυμάσαι, τότε όπως είπαν και παραπάνω καλείς customer service για βοήθεια. Προσπαθώ να πληρώσω μέσα από το vodafone app.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Προσπαθώ να πληρώσω μέσα από το vodafone app. Και? Αν πραγματικά θέλεις βοήθεια, κάνε ένα screenshoot το μήνυμα που σου βγάζει για να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. Αν και υποψιάζομαι πως δεν σε ενδιαφέρει και τόσο να πληρώσεις ηλεκτρονικά, αλλιώς θα είχες ήδη καλέσει την εξ πελατων και θα είχες ήδη λύσει το πρόβλημα
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Και? Αν πραγματικά θέλεις βοήθεια, κάνε ένα screenshoot το μήνυμα που σου βγάζει για να σου πούμε τι πρέπει να κάνεις. Αν και υποψιάζομαι πως δεν σε ενδιαφέρει και τόσο να πληρώσεις ηλεκτρονικά, αλλιώς θα είχες ήδη καλέσει την εξ πελατων και θα είχες ήδη λύσει το πρόβλημα Πήρα τηλέφωνο και το έλυσα.
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πήρα τηλέφωνο και το έλυσα. Πάλι καλά που το πήρες απόφαση
therock Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Εν τελη τι ειναι αυτο το κωλο ecom pin. δεν τους φτανει απλα να κανουμε επιβαιωσει μεσω του app η να βαζουμε myalpha code θελουν και extra κωδικο? Εμενα δε μου το βγαζει, μαλλον επειδη πληρωνομαι με πιστωτικη, αλλα σημερα που προσπαθω να πληρωσω κατι για τον πατερα μου, με τη χρεωστικη του, πεταει αυτο. Δεν γινεται να απενεργοποιηθει τελειως?? Ελεος μια πληρωμη θελουμε να κανουμε οχι να βγαλουμε χρυσα απο το Φορτ νοξ
GREGORYMO Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 47 λεπτά πριν, therock είπε Εν τελη τι ειναι αυτο το κωλο ecom pin. δεν τους φτανει απλα να κανουμε επιβαιωσει μεσω του app η να βαζουμε myalpha code θελουν και extra κωδικο? Εμενα δε μου το βγαζει, μαλλον επειδη πληρωνομαι με πιστωτικη, αλλα σημερα που προσπαθω να πληρωσω κατι για τον πατερα μου, με τη χρεωστικη του, πεταει αυτο. Δεν γινεται να απενεργοποιηθει τελειως?? Ελεος μια πληρωμη θελουμε να κανουμε οχι να βγαλουμε χρυσα απο το Φορτ νοξ Έτσι πρέπει γιατί πολύ κόσμος γκρινιάζει ότι τον κλέβουν χάκερς
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Εγω στην alpha δεν εχω web bunking και πριν καιρό μου ειχε ζητηθει να ορίσω τριψήφιο κωδικό. Τωρα σε πληρωμες μαζί με το pin που μου στέλνουν ζητούν και αυτόν τον τριψήφιο για να δεχτουν την πληρωμη. Πληρωμές κάνω από σταθερό γιατί από κινητό το φοβάμαι😜
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 1 hour ago, therock said: Εμενα δε μου το βγαζει, μαλλον επειδη πληρωνομαι με πιστωτικη, Με τι πληρώνεσαι??? 7 minutes ago, papoys1 said: Πληρωμές κάνω από σταθερό γιατί από κινητό το φοβάμαι😜 😂
sdikr Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, therock είπε Εν τελη τι ειναι αυτο το κωλο ecom pin. δεν τους φτανει απλα να κανουμε επιβαιωσει μεσω του app η να βαζουμε myalpha code θελουν και extra κωδικο? Εμενα δε μου το βγαζει, μαλλον επειδη πληρωνομαι με πιστωτικη, αλλα σημερα που προσπαθω να πληρωσω κατι για τον πατερα μου, με τη χρεωστικη του, πεταει αυτο. Δεν γινεται να απενεργοποιηθει τελειως?? Ελεος μια πληρωμη θελουμε να κανουμε οχι να βγαλουμε χρυσα απο το Φορτ νοξ Αν έχεις το app και κάνεις την έγκριση μέσω Push notification δεν θέλει ecom pin, αν επιλέξεις να το κάνεις μέσω alpha code θέλει και epin Να απενεργοποιηθεί; αμάν κάναμε να έχουμε ασφάλεια και τώρα δεν το θέλεις; Να υποθέσω δεν έχει app (με ενεργό το Push) ο πατέρας, για αυτό και πολύ σωστά σου ζητάει το Pin Τα είχανε αναφέρει και σε Mail το πως θα δουλεύει, αλλά γιατί να τα διαβάσουμε, όταν χρείαστει θα γκρινιάζουμε στα φόρουμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα