melodicpunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και μητρική. Θέλω να πάρω τις g.skill με κωδικό F4-3000c15-8gtzr. Στο site της g.skill οι πληροφορίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει qvl με την μητρική μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία συμβατότητα; Να κοιτάξω κάποιο άλλο σετ; Γνωρίζετε ποιο σετ ραμ g.skill με rgb ταιριάζει με την μητρική που εχω;
nickol-us Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, melodicpunk είπε Στο site της g.skill οι πληροφορίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει qvl με την μητρική μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία συμβατότητα; Αυτό απλά σημαίνει οτι δεν έχουν πιστοποιήσει τη συμβατότητα αλλά και την ταχύτητα που θα παίξουν οι μνήμες. Αν και gigabyte μητρική(αρκετοί έχουν θέματα με τις ραμ στις gigabyte), στους χρονισμούς που θα τρέξεις με τον 10400, νομίζω η πλειοψηφία των μνημών που υπάρχουν στο εμπόριο θα παίξουν απροβλημάτιστα. Το qvl όπως πάντα αναφέρουν και οι ίδιες οι εταιρείες είναι απλά ενδεικτικό. Αν έχεις οποιαδήποτε φοβία, απευθύνσου σε κάποιο φυσικό κατάστημα, όπου αν τυχόν και δεν παίξει κάτι να μπορείς να πας να τις αλλάξεις. Το eshop, αν έχεις κοντά σου, προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις(σε καμία περίπτωση δεν είναι μοναδικό) Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από nickol-us 1
melodicpunk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Αυτό απλά σημαίνει οτι δεν έχουν πιστοποιήσει τη συμβατότητα αλλά και την ταχύτητα που θα παίξουν οι μνήμες. Αν και gigabyte μητρική(αρκετοί έχουν θέματα με τις ραμ στις gigabyte), στους χρονισμούς που θα τρέξεις με τον 10400, νομίζω η πλειοψηφία των μνημών που υπάρχουν στο εμπόριο θα παίξουν απροβλημάτιστα. Το qvl όπως πάντα αναφέρουν και οι ίδιες οι εταιρείες είναι απλά ενδεικτικό. Αν έχεις οποιαδήποτε φοβία, απευθύνσου σε κάποιο φυσικό κατάστημα, όπου αν τυχόν και δεν παίξει κάτι να μπορείς να πας να τις αλλάξεις. Το eshop, αν έχεις κοντά σου, προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις(σε καμία περίπτωση δεν είναι μοναδικό) σ ευχαριστω πολυ! 1
hln3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφου μιλάμε για b460 δεν θα πάνε από 2667 Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από hln3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα