Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Sellout είπε

Btw η εξελιξη της παραγγελιας. σε τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους μας εγινε αντιπροταση για το αντιστοιχο 650αρι, αντ αυτου μας εστειλαν το απλο rm, σε αμεσως επομενη επικοινωνια αρνηθηκαν οτι μας προτιναν το αντιστοιχο 650αρι, ΨΕΥΔΩΣ, και οτι μαλιστα μας ειχαν δωσει και κωδικο προιοντος, εξισου ΨΕΥΔΩΣ... Απλα απαραδεκτο το καταστημα, μονο ταλαιπωρια και τιποτε αλλο. Προχωραμε.

Καλησπέρα σας, εγώ πάντως παρέλαβα μία χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Γενικά είναι αρκετά συνεννοήσιμοι και σίγουρα θα βρείτε λύση.

Έχουν παραλάβει και άλλοι χωρίς πρόβλημα.

Έχει αποδείξει πολλές φορές αυτό το κατάστημα ότι καλύπτει τους πελάτες του, πχ για όποιον θυμάται τα ακουστικά corsair στα 29,9.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sellout είπε

σαφως και εχει αποδειξει και εξου οι αρκετες καλες κριτικες. στις λιγες αρνητικες ομως ερχεται να προστεθει και η δικη μου, αποφασισαν να πηδ@ εναν απο τους χιλιους, θα κανω και εγω το ιδιο σε αυτους. οπως ειπες για τ ακουστικα, σε εμενα δεν εκαναν κατι αντιστοιχο αλλα προσπαθησαν να μας πουλησουν κατωτερο προιον και μετα φουμαρα οτι αυτο μας προτειναν. καταγγελια και προχωραμε.

Σίγουρα ο καθένας προχώρα όπως κρίνει. 

Απλα με καλή πίστη θα βρεθεί η λύση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...