Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος κατοχος να προτεινει καποιο αξιοπιστο προστατευτικο οθονης που να δουλευει σωστα? Εχω ηδη αλλαξει ποσες, και με κανενα τροπο δε λειτουργει ο αισθητηρας αποτυπωματος. Ερχομαι και απο Mate 10 pro που ο αισθητηρας ηταν πισω και δουλευε κυριολεκτικα τελεια σε κλασματα δευτερολεπτου, και με εχει εκνευρισει απιστευτα οτι πλεον ειναι στις οθονες. Να το αφησω χωρις τζαμακι? Το φοβαμαι για γρατζουνιες περισσοτερο. Δε μπορω να βρω μια λυση. Δε γινεται να πληρωνουμε συνεχεια τζαμακια, που δεν ειναι και φτηνα μεχρι να βρεθει καποιο να δουλευει. Χωρια το οτι καποια στην περιοχη του αισθητηρα στα τζαμακια ειναι εμφανης ενας κυκλος σε αλλο κοντραστ και φαινεται ασχημο και ενοχλητικο. Καμια λυση?

Επεξ/σία από petrox21
Δημοσ.

Δοκίμασες μετά την τοποθέτηση του προστατευτικού, να περάσεις ξανά το αποτύπωμα; Ισως βοηθήσει.

Πάντως αυτό που λες, το αντιμετώπισα και εγώ σε άλλη συσκευή , με αποτύπωμα στην οθόνη. Δεν έπιανε πάντα με την πρώτη φορά. Είχα δοκιμάσει τα πάντα.

Ενας από τους λόγους που την έδωσα ήταν και αυτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες το whitestone; είναι ακριβό βέβαια αλλά εμένα με αφησε ευχαριστημένο όσο είχα το τηλέφωνο 

https://spaceboy.io/store/whitestone-dome-glass-x2pack-samsung-galaxy-s21-ultra-premium-tempered-glass-screen-protector/?skr_prm=WyJlNTNlNTkwOC03YzRiLTQ2MTYtYTcwMi1jNDFiMDRkYWVmYzAiLDE2NTc2OTk4NjYwMTIseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Επεξ/σία από alan boy
  • Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Κάτοχος S21 Ultra με Whitestone Dome Glass τοποθετημένο απ' την πρώτη στιγμή.

Όλα λειτουργούν άψογα χωρίς να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα!

(Να γνωρίζεις ότι η συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια.
Θεωρώ ότι ναι μεν το κόστος απόκτησης είναι σχετικά υψηλό αλλά η αξία τους δε συγκρίνεται με κανένα άλλο)

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, petrox21 είπε

Πάρε το whitestone και πουλά το ένα τζαμάκι αφου βάλεις το δικό σου, μαζί και το μηχανάκι που το περνάει. Έτσι θα σου βγει τα μισά χρήματα. 

Δες και αρκετές φορές το βίντεο εδω 

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, οχι δε τα εχω δοκιμασει αυτα που προταθηκαν, αλλα μαλλον προς τα εκει θα παω, αν και η αληθεια ειναι οτι ειναι τσιμπημενα στην τιμη.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις, οχι δε τα εχω δοκιμασει αυτα που προταθηκαν, αλλα μαλλον προς τα εκει θα παω, αν και η αληθεια ειναι οτι ειναι τσιμπημενα στην τιμη.

Και η whitestone και η T-MAX είναι μια από τις καλύτερες με πρώτη την whitestone.

Αλλά έχει δύο τεμάχια οπότε και πάλι είσαι κερδισμένος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PAOK1926GCP είπε

Tempered glass ή hydrogel film; Τι είναι καλύτερο;

Tempered glass. 

Αντέχει καλύτερα σε πτώσεις, γρατσουνιές,κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...