Προς το περιεχόμενο

Από το μακρινό 1999, το Nokia 8210 έρχεται στη σύγχρονη εποχή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 13/7/2022 στις 3:07 ΠΜ, CyanBlue είπε

Όποιος είχε το πανέμορφο και μικρό 8210... τότε, δε μπορεί κάτι θα του έρθει 😀. Αν τώρα αυτό το "κάτι" (νοσταλγία λέγεται και πουλάει κάλα) τον κάνει να αγοράσει την ανανεωμένη εκδοχή, τότε η HMD Global, πέτυχε. Σαν πρώτη σκέψη νομίζω πως θα είμαι μέσα σε αυτούς. 😀

8210.jpg

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο κι εγώ! το πρώτο μου κινητό και σε αυτό το σούπερ χρωματάκι!

Άντε να βγει να το τσιμπήσουμε για backup phone μέσα στο σάκο με τα απαραίτητα για την αποκάλυψη, επέλαση ζόμπι κλπ κλπ, :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, safridia είπε

Οντως καταντια για την Nokia ομως που μπορει πλεον μονο αυτο.

Γιατί κατάντια? Έχεις δει τους ισολογισμούς της εταιρίας? Σταθεροποιεί και αυξάνει τα έσοδα και δίνει κέρδη στους μετόχους.

Με ένα υγιές backround μπορεί να ασχοληθεί χωρίς άγχος και βιαστικές κινήσεις στο R&D ενός νέου smartphone είτε μόνη της είτε σε συνεργασία.

Ή μπορεί και όχι. Σαν εταιρία κινείται με γνώμονα το κέρδος. Και όσο φέρνουν κέρδος οι κινήσεις τους θα συνεχίσουν σ' αυτό το μοτίβο. 

Οπότε καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λέξη "κατάντια" αλλά δεν ξέρεις αν μπορεί μόνο αυτό. Μπορεί να μην θέλουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο για τους λόγους που προανέφερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...