Δημοφιλής ανάρτηση redhotstef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω αυτά στη συλλογή μου 23 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 70 ευρω για την αρχαιολογια; 30 ευρω και πολλα.Πατανε στη μελαγχολια και καλα. Απατο. Αν ειχε λογικη τιμη θα το παιρνα για το πατερα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 7 minutes ago, Dantε said: 70 ευρω για την αρχαιολογια; 30 ευρω και πολλα.Πατανε στη μελαγχολια και καλα. Απατο. Αν ειχε λογικη τιμη θα το παιρνα για το πατερα μου. απατο δεν προκειται να παει οπως δεν πηγαν και αλλα τοσα κινητα της σε τετοιο στυλ. επισης 70 ευρω μια χαρα τιμη ειναι. και δεν ειναι μονο η ελλαδα αγοραστικη δυναμη με τους μισθους μας. υπαρχουν και αλλες χωρες με πολυ μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη 1 hour ago, NT1G said: Κατάντια ρε Nokia να χρησιμοποιείς αυτά παλιά πετυχημένα ονόματα σε κινητό του πενηντάρικου μήπως και πουλήσεις νοσταλγία. δεν σε υποχρεωνει καποιος να το παρεις.και για μενα καλα κανουν και βγαζουν retro πραγματα.ολοι εχουν πραγματα για να θυμουνται παλιες στιγμες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chef_Alexander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Εξαιρετική η κίνηση της HDM να κυκλοφορήσει ρετρό μοντέλα. Θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για δεύτερη συσκευή, αλλά και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (όπως οι γονείς μας ή οι παππούδες μας) που θέλουν κινητή συσκευή χωρίς όμως την πολυπλοκότητα ενός λειτουργικού συστήματος. Από εμένα ένα μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Τι έγινε πάλι; Θα αρχίσουμε τις αναμνήσεις 90s-00s; Αυτά τα μοντέλα όσοι πρόλαβαν και τα έζησαν καλώς. Τώρα η εταιρεία το μόνο που έχει πίσω από το μυαλό της είναι να πλακώσουν οι 30-40ρηδες να αγοράσουν τα μοντέλα και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Η εκ νέου παραγωγή ιδίων σχεδιαστικά μοντέλων λειτουργίες και features σημερινών δεν μου λέει κάτι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Όσοι θέλουμε να έχουμε μια μνήμη από παλιά έχουμε κρατήσει τα κινητά μας έστω κι αν δεν ανοίγουν πλεον. Από τέτοιες εποχές έχω κρατήσει το δικό μου Ericsson GF768 και του πατέρα μου Ericsson ph388. Δεν δουλεύουν οι μπαταρίες, στο ένα δεν θυμάμαι και το PIN. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, poulinos είπε απατο δεν προκειται να παει οπως δεν πηγαν και αλλα τοσα κινητα της σε τετοιο στυλ. επισης 70 ευρω μια χαρα τιμη ειναι. και δεν ειναι μονο η ελλαδα αγοραστικη δυναμη με τους μισθους μας. υπαρχουν και αλλες χωρες με πολυ μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη δεν σε υποχρεωνει καποιος να το παρεις.και για μενα καλα κανουν και βγαζουν retro πραγματα.ολοι εχουν πραγματα για να θυμουνται παλιες στιγμες. Δεν ειναι μια χαρα τιμη τα 70 ευρω. Οταν παιρνεις κανονικο smartphone με 70 ευρω, καταλαβαινεις πως το να πληρωνεις τα ιδια για 2,8 οθονη, 0,3ΜΡ καμερα και 1450 mah μπαταρια ειναι κοροιδια. 10 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Βγάλτε πάλι ρε το κόσμημα το Nokia Ν95 με σύγχρονη κάμερα να χαλάσει ο κόσμος. Ποτέ στην ζωή μου δεν γούσταρα τηλέφωνο περισσότερο από αυτό το μοντέλο! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, Dantε said: Δεν ειναι μια χαρα τιμη τα 70 ευρω. Οταν παιρνεις κανονικο smartphone με 70 ευρω, καταλαβαινεις πως το να πληρωνεις τα ιδια για 2,8 οθονη, 0,3ΜΡ καμερα και 1450 mah μπαταρια ειναι κοροιδια. με 70 ευρω παιρνεις κανα smartphone zervoudakis, και οχι nokia. επισης ειναι κατι New οποτε δεν θα το δωσουν 30 ευρω ασχετα αν εχει 10 ευρω κοστος κατασκευης. εφοσον οπως σωστα ειπες πονταρουν στην νοσταλγια εννοειται οτι δεν θα πανε να το δωσουν 30 ευρω αφου ξερουν οτι αρκετος κοσμος θα δωσει 70. οχι εσυ οχι εγω αλλα καποιος αλλος.εδω αλλοι αλλοι 1000 να παρουν ps5 και δεν περιμενουν.τα ιδια ειχαν γινει και με το snes,nes οταν δεν υπηρχαν και τα μοσχοπουλουσαν σε insomnia,ebay σε ψιλο psycho τιμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Είχαν ταυτότητα , κάποτε , τα κινητά. Τώρα , "όλα ίδια" 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 -αφου δεν μας βγαινει - δεν πειραζει, σκασε και ελα αληθείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, anax111 είπε Βγάλτε πάλι ρε το κόσμημα το Nokia Ν95 με σύγχρονη κάμερα να χαλάσει ο κόσμος. Ποτέ στην ζωή μου δεν γούσταρα τηλέφωνο περισσότερο από αυτό το μοντέλο! Εδώ η "Nokia" δεν έχει βγάλει τόσο καιρό ένα flagship της προκοπής και θες να σου βγάλει κινητό σαν το N95 με κορυφαία κάμερα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, poulinos είπε με 70 ευρω παιρνεις κανα smartphone zervoudakis, και οχι nokia. επισης ειναι κατι New οποτε δεν θα το δωσουν 30 ευρω ασχετα αν εχει 10 ευρω κοστος κατασκευης. εφοσον οπως σωστα ειπες πονταρουν στην νοσταλγια εννοειται οτι δεν θα πανε να το δωσουν 30 ευρω αφου ξερουν οτι αρκετος κοσμος θα δωσει 70. οχι εσυ οχι εγω αλλα καποιος αλλος.εδω αλλοι αλλοι 1000 να παρουν ps5 και δεν περιμενουν.τα ιδια ειχαν γινει και με το snes,nes οταν δεν υπηρχαν και τα μοσχοπουλουσαν σε insomnia,ebay σε ψιλο psycho τιμες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/852219/Smartphones.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=&price_min=60 Μια χαρα βρισκεις. Φυσικα δε θα παιζεις παιχνιδια αλλα για βασικα,θα τρεχουν. Επισης μου αναφερεις το "οχι νοκια" λες και ειναι καμια μαρκα πλεον ιδιαιτερη.Κινεζιες του κιλου ειναι σχεδον επιπεδου zervoudakis. Επαναλαμβανω πως η ενσταση μου ειναι πως ειναι ληστεια η τιμη οταν το hardware κοστιζει το 1/3 (και ενδεχομενως και λιγοτερο) απο το hardware αντιστοιχων smartphone στο ιδιο price range. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, redhotstef είπε Εγώ έχω αυτά στη συλλογή μου Συγνώμη αλλά από αυτή τη φωτογραφία λείπει ένα tokarev και 10.000 ευρώ μετρητά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, cirrus είπε Συγνώμη αλλά από αυτή τη φωτογραφία λείπει ένα tokarev και 10.000 ευρώ μετρητά Από κάποιο αστυνομικό τμήμα λες να είναι η φωτό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, redhotstef είπε Εγώ έχω αυτά στη συλλογή μου Η δική μου δείχνει καλύτερη..... Λείπουν δύο,σπίτι μαγειρεύουν..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα