Προς το περιεχόμενο

Από το μακρινό 1999, το Nokia 8210 έρχεται στη σύγχρονη εποχή

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, Dantε said:

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/852219/Smartphones.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=&price_min=60

Μια χαρα βρισκεις.

Φυσικα δε θα παιζεις παιχνιδια αλλα για βασικα,θα τρεχουν.

Επισης μου αναφερεις το "οχι νοκια" λες και ειναι καμια μαρκα πλεον ιδιαιτερη.Κινεζιες του κιλου ειναι σχεδον επιπεδου zervoudakis.

Επαναλαμβανω πως η ενσταση μου ειναι πως ειναι ληστεια η τιμη οταν το hardware κοστιζει το 1/3 (και ενδεχομενως και λιγοτερο) απο το hardware αντιστοιχων smartphone στο ιδιο price range.

android go με 70 ευρω....

σε ολα τα πραγματα το hardware ειναι παντα πολυ λιγοτερο απο το ενα τριτο και ουτε το  nokia θα ειναι εξαιρεση. ειτε λεγεται κινητο των 100 ειτε των 1300 ευρω. επισης ελευθερη αγορα ποσο θα πουλησει καποιος οπως και αν θα αγορασεις.για 30 ευρω δεν θα το βγαζε καν για πωληση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε αφού έχει φιδάκι λέω να το αγοράσω. Καλά ρε Nokia ούτε μια θύρα type-c δεν μπορούσες να βάλεις? Απορώ ποιά η χρησιμότητα ενός τέτοιου τηλεφώνου και τί παραπάνω προσφέρει από το atlas του γνωστού παρουσιαστή. Θα μου πείτε την νοσταλγία, αλλά ακόμα και έτσι 70€ είναι πολλά και δε νομίζω ότι θα πουλήσει. Στα 40€ θα ήταν πιο λογικό.

• Like 1

Οχι πάλι ρε ΝΟΚΙΑ...Οκ το κάνατε μια το κάνατε 2 με τα παλιά κλασικά μοντέλα,φτάνει πιά,βγάλε κάτι καλύτερο,που περιμένει τόσος κόσμος τόσα χρόνια και βάλε μια μπαταρία της προκοπής επιτέλους γιατί αυτή που βάλατε στα τελευταία μοντέλα με physical πλήκτρα είναι εντελώς GTP και το λέω απο εμπειρία έχοντας τα προηγούμενα κλασικά μοντέλα που ξαναβγήκαν καθώς και το 2720 flip,που έκανε κοντά στα 100 ευρώ και γιαυτό έλεγαν στα χαρτιά 2 βδομάδες μπαταρία κλπ και στίς 2-3 μέρες θέλει φόρτιση και αυτό σχεδόν εξαρχής και Χωρίς να το χρησιμοποιό σχεδόν καθόλου ! Τόσα Concept τηλέφωνα μας έχετε δείξει στο διαδίκτυο,δεν μπορείτε να βγάλετε κάτι τέτοιο,να γουστάρουμε και ας το πληρώσουμε παραπάνω.

spacer.pngspacer.png

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

...

δεν σε υποχρεωνει καποιος να το παρεις.και για μενα καλα κανουν και βγαζουν retro πραγματα.ολοι εχουν πραγματα για να θυμουνται παλιες στιγμες.

Ελπίζω να μου επιτρέπεις να σχολιάζω τις ειδήσεις που ανεβάζει το ινσομνια εφόσον δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα.

• Thanks 1
  • Confused 2

7 minutes ago, NT1G said:

Ελπίζω να μου επιτρέπεις να σχολιάζω τις ειδήσεις που ανεβάζει το ινσομνια εφόσον δεν παραβαίνω κάποιον κανόνα.

οπως σχολιασες εσυ και λες οτι καταντια της  nokia που παιζει με την νοσταλγια ετσι και εγω εξεφρασα την αποψη μου οτι εσυ μπορεις να το θεωρεις καταντια αλλα υπαρχουν ατομα που τους αρεσουν αυτα και θα το παρουν οποτε κοινως δεν σε υποχρεωνει κανεις να το αγορασεις και θα το παρουν αυτοι που το θελουν.

αλλα μαλλον μερικοι δεν εχετε καταλαβει το αυτονοητο.η καθε εταιρεια προσπαθει να βγαλει λεφτα και θα το κανει με καθε τροπο γιατι λεγεται marketing. το ιδιο θα εκανες και εσυ και εγω αν ειχαμε εταιρεια.θα ψαχναμε τροπους να βγαλουμε λεφτα.δεν ειναι εκκλησια η νοκια. και ειναι ενας ωραιος φτηνος και ευκολος τροπος να βγαλεις λεφτα με την νοσταλγια που εχει πετυχει απειρες φορες ως τωρα

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, redhotstef είπε

Screenshot-2022-07-12-16-25-18-393-com-m

Εγώ έχω αυτά στη συλλογή μου 

Αξιοζηλευτη συλλογη!

Νοkia N-gage που πιο πολυ βολευε να παιζεις παρα να μιλας...

Θα ηθελα να δω ενα πιο συγχρονο communicator αλλα και ενα κινητο να ανοιγει οπως το 8890 συρταρωτα .

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1

καλα,χωρις εμειλ,σερφαρισμα, επαφες προγραμματα Rip 

να βγαλουν κινητα πιστολια οπως στην αγρια δυση στα γουεστερν, πιο μεγαλη εφαρμογη θα εχουν χαχα

Γιατι ρε παιδιά αν μπορούσε να είναι λιιιιγο πιο σημερινό το κινητό οχι τιποτα ιδιαίτερο δεν θα έδινε κάποιος και 120-130 να ζήσει και την νοσταλγία του αλλά να μπορεί και σαν άνθρωπος να το χρησιμοποιεί;  αν είναι έτσι ας έβγαζαν  2 καπάκια μπρος πίσω να το έδιναν στα 20 ευρώ με κέρδος 19

• Like 2

Κινεζική Νοκια πια, που πάει να πουλήσει τι; Αρχαιοκαπηλία. 😄

Τα κινητά φτάσανε σχεδιαστικά στο τέλμα τους, εδώ και 10 χρόνια 📲. Άντε να πάνε να σπάσουν την μονοτονία κάτι fold αλλά δεν τα βλέπω να γίνονται mainstream ποτε.

• Like 1
  • Confused 1

2 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Τα κινητά φτάσανε σχεδιαστικά στο τέλμα τους, εδώ και 10 χρόνια 📲. Άντε να πάνε να σπάσουν την μονοτονία κάτι fold αλλά δεν τα βλέπω να γίνονται mainstream ποτε.

Η HMD ειναι Φινλανδική εταιρεία.  Επίσης η Nokia εχει ποσοστά στο τμήμα των κινητών.  Δεν το εχει παρατησει.

• Like 3

4 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Κατσε να το βγάλει έξω "τυχαία " και να το ακουμπήσει σε κανένα τραπεζάκι η καρντασιαν και θα δεις

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης η χρηση του "κινεζική" με μειωτικό σκοπο, προδίδει τα χρόνια σας. 

Δεν έχουμε 1990. Στην Κινα φτιάχνονται εκπληκτικά προϊόντα. Απο κινέζους για κινέζους αλλα και για αλλες εταιρίες. 

Που ζείτε;

* Και φυσικά η HMD ειναι Φινλανδική και εχει σχέσεις με την Foxconn.

Επεξ/σία από Twisted_Metal
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε

Η HMD ειναι Φινλανδική εταιρεία.  Επίσης η Nokia εχει ποσοστά στο τμήμα των κινητών.  Δεν το εχει παρατησει.

Ο,τι και να κάνει τώρα ακολουθεί. Eνα symbian Os είχε που μπορούσε να το εξελίξει και το άφησε ώστε να κάνει αλλαγές από Windows phones και android  ύστερα. Λες και παίζανε στον ΟΠΑΠ.

Μετά το Ν95 (κύκνειο άσμα) που και πάλι έπαιζε iPhone τότε σαν πιο future proof, τελείωσε η Νοκια.

Όσες μετοχές και επιρροή να έχει ακόμα, δεν φαίνεται κάτι συνταρακτικό στον ορίζοντα να έρχεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...