solarpower Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Τι σημασία έχει τι είμαι; Το γεγονός μετράει ότι βλέπω περίπου 12 με 14 ώρες, το οποίο είναι αδύνατο για κάποιον εργαζόμενο ακόμα και με τετράωρη εργασία. Όμως υπάρχουν πολλές άλλες περιπτώσεις που είναι δυνατόν. Τέλος πάντων έβαλα το disney+ και έχω ήδη αφήσει δυο ταινίες στην μέση, τους Eternals και το Shang Chi. Νομίζω ότι σε εβδομαδιαία βάση θα παίζει 90-10 Netflix -Disney+, οπότε αναλογικά με τα λεφτά τους, το τελευταίο είναι ακριβό. Ως προς τα κορεάτικα, ταινίες και σειρές, το DIsney+, έχει σχεδόν μηδενική παροχή, τουλάχιστον στην Ελλάδα. To interface σε Windows 10 παίζει καλά, (4πύρηνος επεξεργαστής, 8Gb Ram, 2Gb Nvidia, δυο οθόνες, η μία με HDMI). Bρήκα μια "πατάτα" όμως, πχ όταν βγαίνουν "τετράδες" οριζόντιων επιλογών, με βελάκια μπορείς να δεις περισσότερα αλλά με το ποντίκι δεν εμφανίζει επιλογές στις άκρες, οπότε δεν μπορείς να δεις περισσότερα, ενώ υπάρχουν! Βέβαια όταν επιλέγεις μια ταινία/σειρά σου δείχνει μερικές άλλες επιλογές. Στην εφαρμογή του Netflix μετράει η γλώσσα στο να σου δείξει διαφορετικό περιεχόμενο (και οι τρεις επιλογές που κάνεις στην αρχικοποίηση του προφίλ). Έχω επιλέξει αγγλικά για το μενού (αλλά ελληνικά για υπότιτλους). Πολλές σειρές τις βλέπω με αγγλικούς υπότιτλους. Εδώ έχει θέμα το Netflix, ενώ σχεδόν παντού υπάρχουν τουρκικοί υπότιτλοι δεν υπάρχουν ελληνικοί. Παρόλα αυτά σε παλιές ταινίες, ευρωπαϊκού κινηματογράφου βρίσκει κανείς ελληνικούς υπότιτλους (είναι ένα περιεχόμενο που δεν το έχει το Disney+). Αυτά τα ολίγα από έναν παππού! 1
BrianMolko Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Τι φαση; Ποσταρουμε ο καθενας τον καημο του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα