Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/10023162/Beko-FSM-66000-GWS-Κουζίνα-65lt-με-Εμαγιέ-Εστίες-Π60εκ-Λευκή.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/11214433/Korting-KE-67120-1-AW-Κουζίνα-67lt-με-Εμαγιέ-Εστίες-Π60εκ.html?from=account_favorites

BELKO vs KORTING

Ίδια τιμή τις βρίσκω 2ο χέρι, 90€,  και η μόνη διαφορά βλέπω να είναι πως το KORTING έχει σύστημα καθαρισμού με υδρατμούς (που ακούγεται καλό αλλά ίσως είναι gimmick), και πως το BEKO έχει μόνο 6 μήνες χρήσης ενώ το KORTING 2 έτη light χρήση. Και τα δυο περιποιημένα είναι πάντως όπως τα είδα.

Δεν είναι για οικογένεια, για έναν τύπο που θα του μαγειρεύει η χρυσοχέρα του θα είναι. :D 

Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, ο τίτλος γράφει πλυντήρια αλλά το θέμα είναι για κουζίνες.

Καλά πάμε.

Προάγγελος του μεγάλου καύσωνα ;; 😀😀

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢 

Μπορεί.. κάποιος mod; :D

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά αφού εσύ ξεκίνησες το θέμα, μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο και μόνος σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε

😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢  😢 😢 

Μπορεί.. κάποιος mod; :D

Πάτησε μόνος σου το Edit στο πρώτο ποστ και σου έχει δυνατότητα να αλλάξεις τον τίτλο. 

Λέω και εγώ μολις κλικαρα και είδα τις κουζίνες ότι μας δουλεύει.... 

Έψαξα λίγο τα brand που αναφέρεις. Μακριά θα έλεγα, μην πετάξεις τα λεφτά σου. 

Korting, αν και παραπέμπει σε brand από σκανδιναβικη χώρα η Β. Ευρώπη, στην σελίδα τους λένε για ελληνική εταιρεία, δεν κατάφερα να βρω την σελίδα τους στα αγγλικά ή ίσως δεν μου την εμφανίζει η αναζήτηση που έκανα εγω, εμπειρία 25 ετων στις κουζίνες...... ένα τίποτα θα έλεγα ως προς άλλους κατασκευαστές. 

Belko, δεν την ξέρει ούτε η μάνα της..... 

Επέλεξε κάποιο γνωστό brand και δες κριτικές στα μοντέλα. Από μια έρευνα που είχα κάνει τα Χριστούγεννα βρήκα ότι τα φθηνότερα και παράλληλα γνωστά μοντέλα τα έχει η Zanussi, δεν ξέρω όμως πόσο αξιόπιστη είναι, μια σκούπα που είχαμε αγοράσει πριν χρόνια βγήκε σκαρτη σε χρόνο dt. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

και τα 2 ειναι παρομοιας ποιοτητας... τα beko ειναι τουρκικα.... τα korting καποτε ηταν γερμανικα και σουπερ ποιοτητας τωρα πια εχει μεινει μονο το ονομα και τπτ αλλο,ψιλοαγνωστο και το που βγαινουν πιθανολογω και αυτα τουρκια... εγω θα επαιρνα  αφου προκειται για μεταχειρισμενη την πιο καινουρια στην θεση σου δλδ την beko και κυριως εκτος των αλλων θα μετρουσα και το αν μου φαινεται νοικοκυρης και σοβαρος ο πωλητης αρα ενδεχομενος να εχει προσεξει και την συσκευη.....

Δημοσ.
6 ώρες πριν, marioslefk είπε

και τα 2 ειναι παρομοιας ποιοτητας... τα beko ειναι τουρκικα.... τα korting καποτε ηταν γερμανικα και σουπερ ποιοτητας τωρα πια εχει μεινει μονο το ονομα και τπτ αλλο,ψιλοαγνωστο και το που βγαινουν πιθανολογω και αυτα τουρκια... εγω θα επαιρνα  αφου προκειται για μεταχειρισμενη την πιο καινουρια στην θεση σου δλδ την beko και κυριως εκτος των αλλων θα μετρουσα και το αν μου φαινεται νοικοκυρης και σοβαρος ο πωλητης αρα ενδεχομενος να εχει προσεξει και την συσκευη.....

Κρίμα να έχει μείνει πια μόνο το logo στα körting....κουζίνα με κεραμικές εστίες στο εξοχικό είναι σαν καινούρια μετά από 20+ χρόνια, με μπόλικη χρήση όλα αυτά τα χρόνια.

Ψυγειοκαταψυκτης (με δύο μοτέρ, ξεχωριστό για συντήρηση και κατάψυξη) που είχε αγοραστει μαζί με την κουζίνα παρέδωσε πνεύμα πριν από 2-3 χρόνια. Μια χαρά κράτησε κι αυτός.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Δε παίρνω τίποτα από τα δυο, οκ!

Δείτε και αυτό να έχω το νου μου.

Αρκετά καλή κατάσταση, και μετράει ο λόγος του λόγω θετικών αξιολογήσεων. Είναι Siemens που τη προτείνετε.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε

Κρίμα να έχει μείνει πια μόνο το logo στα körting....κουζίνα με κεραμικές εστίες στο εξοχικό είναι σαν καινούρια μετά από 20+ χρόνια, με μπόλικη χρήση όλα αυτά τα χρόνια.

Ψυγειοκαταψυκτης (με δύο μοτέρ, ξεχωριστό για συντήρηση και κατάψυξη) που είχε αγοραστει μαζί με την κουζίνα παρέδωσε πνεύμα πριν από 2-3 χρόνια. Μια χαρά κράτησε κι αυτός.

Έχω ψυγείο korting από το 2014 άψογο χωρίς κανένα πρόβλημα. Λόγω της παγκοσμιοποίησης όλα είναι σχετικά στο θέμα της αξιοπιστίας. 

Δημοσ.

^ Έχω ψυγείο BOSCH, το δούλευαν 2 ορόφοι / πενταμελής οικογένεια, τα 2 παιδιά εκ των οποίων το ένα είμαι εγώ - ζώα. Μέχρι τα 26 να μάθουμε πως να λειτουργούμε προσέχοντας ταυτόχρονα το κάθε τι.

Το αγοράσαμε με το που έσκασε το €υρώ, και παιδιά δείχνει ίδιο στα πάντα του. Έχει μείνει σε εμένα το κελεπούρι. Τώρα και η BOSCH κάτι για Μαλαισίες ακούω και αρχίζω να αμφιβάλλω για αυτά τα μασιφ προϊόντα που γνωρίσαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...