kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 . Ο σύνδεσμος και εκτός εικόνας: https://gap.com.gr/el/new-arrivals.html ...και σε προηγούμενες προωθητικές ενέργειές τους είχα κάνει αγορές, απλά θέλει λίγο υπομονή! Και σε έξτρα σύνδεσμο, με επιλγεμένα προϊοντα έως και 60% >> https://gap.com.gr/el/outlet.html 3 1
kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, blueangel3 είπε Μας έφυγαν τα λεφτά στο About You….😢 🤪🤪
runner69 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Περιμενω ποσες εβδομαδες για αλλαγη μεγεθους σε προιον. Η εξυπηρετηση τους ειναι πολυ κακή αν συμβει κάτι. Ολο μπλα μπλα, "μας συγχωρειτε" και απο ουσια τιποτα. Τη μια εβδομαδα ειχαν πολλες επιστροφες και δεν μπορουν να το διαχειριστουν , την αλλη εβδομαδα "μας εκατσε κορονοιος" , τωρα βλεπω βγαζουν παλι προσφορες οταν δεν εχουν διαχειριστει ουτε τις προηγουμενες επιστροφες. Μακρια Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από runner69
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μου ήρθαν τα μπλουζάκια από την προηγούμενη προσφορά, με μεγάλη καθυστέρηση. ΟΜΩΣ, ποιοτικά καμία σχέση με p&b, h&m, bershka, zara κτλ. Θα ξανά πάρω και ας αργήσουν.
kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, runner69 είπε Περιμενω ποσες εβδομαδες για αλλαγη μεγεθους σε προιον. Η εξυπηρετηση τους ειναι πολυ κακή αν συμβει κάτι. Ολο μπλα μπλα, "μας συγχωρειτε" και απο ουσια τιποτα. Τη μια εβδομαδα ειχαν πολλες επιστροφες και δεν μπορουν να το διαχειριστουν , την αλλη εβδομαδα "μας εκατσε κορονοιος" , τωρα βλεπω βγαζουν παλι προσφορες οταν δεν εχουν διαχειριστει ουτε τις προηγουμενες επιστροφες. Μακρια Ίσως έτυχε... 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μου ήρθαν τα μπλουζάκια από την προηγούμενη προσφορά, με μεγάλη καθυστέρηση. ΟΜΩΣ, ποιοτικά καμία σχέση με p&b, h&m, bershka, zara κτλ. Θα ξανά πάρω και ας αργήσουν. Σωστά, αυτό παρατήρησα και εγώ.
Titos301 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 περιμενω να βαλουν νουμερο Large σε t-shirt απο το logo shop πανω απο 4 μηνες και τιποτα, σκετη απογοητευση
kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, Titos301 είπε περιμενω να βαλουν νουμερο Large σε t-shirt απο το logo shop πανω απο 4 μηνες και τιποτα, σκετη απογοητευση Σε sales, πουλάνε ότι έχει απομείνει και όχι ότι θέλει ο καταναλωτής... Απλή λογική 🙂 1
runner69 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, kormos είπε Ίσως έτυχε... Μια εταιρεια που δηλωνει αδυναμια εξυπηρετησης επιστροφης προιοντος για πολλές εβδομαδες, δεν μπορεί να βγάζει εκ νέου πρόσφορα όταν δεν έχει διαχειριστεί ήδη τις προηγούμενες επιστροφές. Σου δειχνει θελω τα λεφτα σου και μετα κυνηγα με.
kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, runner69 είπε Μια εταιρεια που δηλωνει αδυναμια εξυπηρετησης επιστροφης προιοντος για πολλές εβδομαδες, δεν μπορεί να βγάζει εκ νέου πρόσφορα όταν δεν έχει διαχειριστεί ήδη τις προηγούμενες επιστροφές. Σου δειχνει θελω τα λεφτα σου και μετα κυνηγα με. Θα επιμείνω στο γεγονός ότι έτυχε, αλλά ακόμα και αν αυτοί για κάποιο λόγο έχουν αμελήσει/ξεχάσει την υπόθεση οφείλεις να κάνεις υπενθύμιση είτε επιστροφή χρημάτων. Τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί σε μη περίοδο προωθητικής ενέργειας έκανα αγορές με προπληρωμή. Σε ένα προϊόν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο νούμερο. Επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μέσα σε λιγότερο από 3-4 ημέρες είχα καταλάβει την κατ επιλογή αντικατάστασης με άλλο προϊόν. Μφχ ... Τώρα το ότι βγάζει νέες προσφορές καλά κάνει. Δεν σημαίνει πως επειδή έχει εκκρεμότητες δεν μπορεί να συνεχίσει σε νέες προσφορές...
runner69 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Θα επιμείνω στο γεγονός ότι έτυχε, αλλά ακόμα και αν αυτοί για κάποιο λόγο έχουν αμελήσει/ξεχάσει την υπόθεση οφείλεις να κάνεις υπενθύμιση είτε επιστροφή χρημάτων. Τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί σε μη περίοδο προωθητικής ενέργειας έκανα αγορές με προπληρωμή. Σε ένα προϊόν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο νούμερο. Επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μέσα σε λιγότερο από 3-4 ημέρες είχα καταλάβει την κατ επιλογή αντικατάστασης με άλλο προϊόν. Μφχ ... Τώρα το ότι βγάζει νέες προσφορές καλά κάνει. Δεν σημαίνει πως επειδή έχει εκκρεμότητες δεν μπορεί να συνεχίσει σε νέες προσφορές... Προφανως και το υπενθυμισα και μάλιστα οχι μονο 1 φόρα. Το εγραψα και παραπανω , οτι την πρωτη φορα μου εφεραν δικαιολογια οτι εχουν παρα πολλες επιστροφες και δεν προλαβαινουν. Την ΑΛΛΗ φορα μου ειπαν οτι επιασε την εταιρεια κορονοιος και ειναι υποστελεχομενη κλπ. Σε λιγο καιρο θα κλεισουμε μηνα και ειμαι ακομα στην αναμονη. Και τωρα αν με τις νεες προσφορες εξαντληθει το μεγεθος του ρουχου που ζηταω εδω και εβδομαδες το οποιο ειναι διαθέσιμο, τι θα μου πουν; "Συγνωμη είχε μεγάλη ζητηση;"
kormos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, runner69 είπε Προφανως και το υπενθυμισα και μάλιστα οχι μονο 1 φόρα. Το εγραψα και παραπανω , οτι την πρωτη φορα μου εφεραν δικαιολογια οτι εχουν παρα πολλες επιστροφες και δεν προλαβαινουν. Την ΑΛΛΗ φορα μου ειπαν οτι επιασε την εταιρεια κορονοιος και ειναι υποστελεχομενη κλπ. Σε λιγο καιρο θα κλεισουμε μηνα και ειμαι ακομα στην αναμονη. Και τωρα αν με τις νεες προσφορες εξαντληθει το μεγεθος του ρουχου που ζηταω εδω και εβδομαδες το οποιο ειναι διαθέσιμο, τι θα μου πουν; "Συγνωμη είχε μεγάλη ζητηση;" Ίσως όντως να έχει Με μεμονομένα περιστατικά πρέπει να καταλάβουμε όμως πως δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξιόπιστη μια εταιρεία. Αν και οφ-τοπικ και εγώ σε εταιρεία με άλλο περιεχόμενο έχω κάνει μια παραγγελία από αρχές του μήνα και ακόμα αν και έχω στείλει 4 εμαιλ, άλλες 5 φορές επικοινωνία τηλεφωνική....έχουμε φτάσει τις 10+ ημέρες χωρίς να έχω ακόμα κάτι στα χέρια μου. Δυστυχώς αυτή η εποχή με αποθέματα και παραγγελίες είναι ένα θέμα, για όσους/όσες εταιρείες δεν έχουν το απόθεμα άμεσα και πρέπει να το παραγγείλουν στον προμηθευτή μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας. Μφχ
invisiblesurfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 12/7/2022 στις 4:58 ΜΜ, SabotazNic είπε Μου ήρθαν τα μπλουζάκια από την προηγούμενη προσφορά, με μεγάλη καθυστέρηση. ΟΜΩΣ, ποιοτικά καμία σχέση με p&b, h&m, bershka, zara κτλ. Θα ξανά πάρω και ας αργήσουν. Τα gap είναι εγγύηση, δε χαλάνε, δεν τρίβονται, δεν μπαίνουν. Από το πανεπιστήμιο έχω hoodies και t-shirts και πάνε μια χαρά 20 χρόνια αργότερα 4
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Πήρα πάλι 3 μπλουζάκια και αυτήν την φορά και 1 φούτερ για να δω ποιότητα και εφαρμογή. Είναι ίδια με Adidas, Nike, puma κτλ? Που είναι δηλαδή άνετα στην εφαρμογή και "σακουλιαζουν" Θα ενημερώσω χρόνο παράδοσης αυτήν την φορά. Την προηγούμενη νομίζω 2.5 εβδομάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα