naimore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 καλημερα, φιλος μου πηρε επιταγη για fuel pass, αλλα δεν εχει κιν με nfc, ουτε αυτος, ουτε οι γυρω του, υπαρχει καποια λυση; εγω εχω κιν με nfc, αλλα αντε και συναντιομασταν, θα μπορουσα να τον βοηθησω; εγω δεν εχω αυτοκινητο στο ονομα μου παντως, αν παιζει ρολο, μπορω να κανω την διαδικασια με αλλουνου στοιχεια κλπ; 1
scarface5323 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, naimore είπε καλημερα, φιλος μου πηρε επιταγη για fuel pass, αλλα δεν εχει κιν με nfc, ουτε αυτος, ουτε οι γυρω του, υπαρχει καποια λυση; εγω εχω κιν με nfc, αλλα αντε και συναντιομασταν, θα μπορουσα να τον βοηθησω; εγω δεν εχω αυτοκινητο στο ονομα μου παντως, αν παιζει ρολο, μπορω να κανω την διαδικασια με αλλουνου στοιχεια κλπ; καλησπερα, εννοείται μπορεις να εγκαταστήσεις την εφαρμογή του φίλου σου και να συνδεθείς στο κινητό σου,με την άδεια του 1
naimore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 και μετα; πρεπει να παμε σε βενζιναδικο παρεα να βαλουμε βενζινη και να πληρωσουμε με το κινητο; την επιταγη αν την σκαναρω περνανε σαν λεφτα στο κινητο; και εγκαθιστω ποια εφαρμογη;
scarface5323 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, naimore είπε και μετα; πρεπει να παμε σε βενζιναδικο παρεα να βαλουμε βενζινη και να πληρωσουμε με το κινητο; την επιταγη αν την σκαναρω περνανε σαν λεφτα στο κινητο; και εγκαθιστω ποια εφαρμογη; τι επελεξε ο φιλος σου viva η alpha? αναλογος τι επελεξε θα βαλετε την αντιστοιχη εφαρμογη,του εχει ερθει και email για να ενεργοποιησει την εφαρμογη και έπειτα την κάνεις προσθήκη στο gpay, επίσης όχι δεν χρειάζετε να είναι και ο φιλος σου δεν ζητάνε ταυτότητα ούτε σε ποιανού αμάξι μπαίνει, αυλη καρτα είναι στο κινητο δεν φαίνεται σε αυτόν με τι πληρώνεις
naimore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 μωρε παω κι εγω μαζι του και τον φουλαρω πληρωνοντας με το κινητο μου, εχει βενζιναδικο εδω κοντα, για τη διαδικασια να μου πεις, alpha λεει, νομιζω πρεπει να βαλω alpha wallet εφαρμογη; κατσε την εφαρμογη της alpha τι την θελει; δεν μπορω να περασω την καρτα στο google pay ετσι κι αλλιως;
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Απλά googlαρε πως να πληρώσεις με nfc στο κινητό σου. Απλό. Έχει απαντηθεί αρκετές φορές εδώ μέσα, τόσο στο θέμα του fuel pass, όσο και γενικά. 1
scarface5323 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, naimore είπε μωρε παω κι εγω μαζι του και τον φουλαρω πληρωνοντας με το κινητο μου, εχει βενζιναδικο εδω κοντα, για τη διαδικασια να μου πεις, alpha λεει, νομιζω πρεπει να βαλω alpha wallet εφαρμογη; κατσε την εφαρμογη της alpha τι την θελει; δεν μπορω να περασω την καρτα στο google pay ετσι κι αλλιως; Όχι τα στοιχεία της κάρτας για να την προσθέσεις στο gpay,θα τα δεις μέσα από την εφαρμογή της alpha 1
kax54638 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, naimore είπε μωρε παω κι εγω μαζι του και τον φουλαρω πληρωνοντας με το κινητο μου, εχει βενζιναδικο εδω κοντα, για τη διαδικασια να μου πεις, alpha λεει, νομιζω πρεπει να βαλω alpha wallet εφαρμογη; κατσε την εφαρμογη της alpha τι την θελει; δεν μπορω να περασω την καρτα στο google pay ετσι κι αλλιως; Αν ο φίλος σου είναι ήδη πελάτης της alpha bank και έχει ήδη e-banking κάνεις Log in στην εφαρμογή της alpha bank και η κάρτα εμφανίζεται μαζί με τις άλλες τυχόν κάρτες της alpha bank που ήδη έχεις. Δίπλα της έχει ένα κουμπάκι που λέει προσθήκη στο google pay. Το πατάς και η κάρτα περνιέται στο google pay που πρέπει να είναι ήδη περασμένο στο κινητό σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις