mindreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Εχω ενα λαστιχο ποτισματος, που με βολευει να το πηγαινω και να το κουμπωνω σε διαφορα σημεια και να κανω τη δουλεια μου. Το προβλημα ομως ειναι παντα....το μαζεμα. Το ξερετε, δεν ειναι οπως πρεπει. Πιανει ογκο, αλλου διπλωνει, αλλου μπερδευεται, γενικως μια ακαταστασια και μικρη πρακτικοτητα. Προς το παρον, οταν δεν το χρησιμοποιω, το πετω σε μια μαυρη σακουλα σκουπιδιων, οπου οταν παω να το ξαναχρησιμοποιησω, ειναι...κοκορετσι! Μιλω λοιπον, οχι για ενα σταθερο σημειο σπιτιου, οπου θα μου προτεινατε αυτα τα αγκιστρα κρεμασματος που πουλανε στα καταστηματα με ειδη κηπου/φυτωρια. Θελω μια λυση, ειτε να μπορω να το αγορασω ή κατι αυτοσχεδιο που κανει δουλεια, για να μπορω να τυλιγω το λαστιχο ποτισματος και να το πηγαινω 'τακτοποιημενω', οπου θελω. Περιμενω τις προτασεις σας!
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/1910/Anemes-Potismatos.html 1
The_Other_One Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Ακόμα με λάστιχα ασχολείστε; Το μέλλον είναι bluetooth.
mindreader Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Χαζη ερωτηση, αλλα πως...τυλιγεται; Μηπως να παω με το λαστιχο στο καταστημα που θα την αγορασω, για να μου το προσαρμοσουν; Πως στερεωνει; Οταν θελω να ποτισω, πρεπει να το αποσυνδεω, απο την ανεμη;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, mindreader είπε Χαζη ερωτηση, αλλα πως...τυλιγεται; Μηπως να παω με το λαστιχο στο καταστημα που θα την αγορασω, για να μου το προσαρμοσουν; Πως στερεωνει; Οταν θελω να ποτισω, πρεπει να το αποσυνδεω, απο την ανεμη; Κοίτα τις φωτό https://www.skroutz.gr/s/24284822/Gardena-Ανέμη-Ποτίσματος-Τοίχου-με-Λάστιχο-20m-Classic-8009-8009-20.html
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 πάρε ένα από αυτά που όταν γεμίσουν υγρό μακραίνουν 8 δισεκατομμύρια γίναμε με την ίδια πατέντα στους άνδρες
fredd0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, mindreader είπε Χαζη ερωτηση, αλλα πως...τυλιγεται; Μηπως να παω με το λαστιχο στο καταστημα που θα την αγορασω, για να μου το προσαρμοσουν; Πως στερεωνει; Οταν θελω να ποτισω, πρεπει να το αποσυνδεω, απο την ανεμη; με συνδεσμους συνδεετε https://www.skroutz.gr/s/24213078/Gardena-18215-50-Ταχυσύνδεσμος-για-Λάστιχο-1-2-5-8.html?from=best_sellers_tag η ανεμη εχει επανω υποδοχες. Θες και 1-2 μετρα λαστιχο απο την ανεμη -> βρυση (παλι με ταχυσυνδεσμο) βαζεις σε καθε βρυση ενα τετοιο -> https://www.skroutz.gr/s/24279012/Gardena-18201-29-Ρακόρ-Βρύσης-με-Θηλυκό-Σπείρωμα-19mm.html και πας την ανεμη με το τυλιγμενο λαστιχο απο βρυση σε βρυση συνδεοντας την με τον ταχυσυνδεσμο. Ξετυλιγεις, ποτιζεις, τυλιγεις ειδη κηπου, πρακτικερ, λερου κλπ, τους λες τι θες, σου δινουν την ανεμη και τα εξαρτηματα 1
mindreader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Αγορασα μια ανεμη, ελληνικης κατασκευης, 19 ευρω, για τροχηλατη ειναι καλα νομιζω. Αλλα, ηθελε συναρμολογηση. Μα καλα, δεν πουλανε 'ετοιμες'; Στο μαγαζι μου ειπαν οτι γενικως δεν υπαρχουν ετοιμες, οχι οτι δεν φερνουν αυτοι. Γιατι πιανουν πιο πολυ ογκο στη μεταφορα κλπ. Η 'συναρμολογηση' με δυσκολεψε λιγο. Δεν πιανει το χερι μου. Αλλα εχω στησει πολλα επιπλα ικεα, μονος! Αφου 'εφτιαξα' την μιση, τρωγοντας μπορει και μισαωρο, πηγα στο μαγαζι να μου την φτιαξουν! Εκει, εκαναν ακομη μιση ωρα να την ολοκληρωσουν!!! Αυτοι που ειναι μες τα εργαλεια, και πιανουν τα χερια τους!
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι πιάνουν τα χέρια αυτών που είναι στα καταστήματα? Η δουλειά τους είναι να πουλάνε, όχι να συναρμολογούν. Επίσης όταν συναρμολογείς οτιδήποτε (ανέμη,έπιπλα, ανεμιστήρες κτλ) τον περισσότερο χρόνο τον τρώς για να βρεις πως γίνεται, και συνήθως οι οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται δεν σε βοηθάνε και πολύ. Ειδικά αν η κατασκευή είναι της πλάκας (με 19€ προφανώς είναι), πάλι καλά που έκαναν μόνο μισή ώρα. Και όχι, κάτι που λυμένο πιάνει ελάχιστο χώρο σχεδόν ποτέ δεν το συναρμολογούν, σε κουτί παραμένει μέχρι και την παράδοση στον πελάτη. 2
mindreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 5:12 ΜΜ, fredd0 είπε με συνδεσμους συνδεετε https://www.skroutz.gr/s/24213078/Gardena-18215-50-Ταχυσύνδεσμος-για-Λάστιχο-1-2-5-8.html?from=best_sellers_tag η ανεμη εχει επανω υποδοχες. Θες και 1-2 μετρα λαστιχο απο την ανεμη -> βρυση (παλι με ταχυσυνδεσμο) βαζεις σε καθε βρυση ενα τετοιο -> https://www.skroutz.gr/s/24279012/Gardena-18201-29-Ρακόρ-Βρύσης-με-Θηλυκό-Σπείρωμα-19mm.html και πας την ανεμη με το τυλιγμενο λαστιχο απο βρυση σε βρυση συνδεοντας την με τον ταχυσυνδεσμο. Ξετυλιγεις, ποτιζεις, τυλιγεις ειδη κηπου, πρακτικερ, λερου κλπ, τους λες τι θες, σου δινουν την ανεμη και τα εξαρτηματα Λοιπον, μαζι με την μιση συναρμολογηση που αναγκαστηκαν να μου κανουν στο καταστημα, μου εδωσε-προσαρμοσε και ενα λαστιχο στη μια ακρη της ανεμης για συνδεση με τη βρυση. Φυσικα, το δικο μου υπαρχον λαστιχο με τον ταχυσυνδεσμο, τον κουμπωσε πανω στην ανεμη. Παρολα αυτα, σημερα που ειπα να κανω μια δοκιμη, η ανεμη εχανε...νερα. Στο σημειο στο πλαι, που ειχε βαλει στο καταστημα το εξτρα λαστιχο για συνδεση στη βρυση, αλλα και μεσα στην ανεμη, προφανως εκει που κουμπωνει εσωτερικα. Φταινε οι ταχυσυνδεσμοι; Ή αλλιως, το μονο που μπορω να σκεφτω, ειναι μηπως υπηρχε πιεση απο τυχον 'τσακισματα' στο λαστιχο, επειδη περιπου ενα μηνα τον ειχα πεταγμενο μεσα σε μια μεγαλη σακουλα σκουπιδιων και προφανως σε καποια σημεια τσακισε. Αλλα πλεον ειναι τυλιγμενο στην ανεμη. Γιατι εχανε νερα;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Λοιπον, μαζι με την μιση συναρμολογηση που αναγκαστηκαν να μου κανουν στο καταστημα, μου εδωσε-προσαρμοσε και ενα λαστιχο στη μια ακρη της ανεμης για συνδεση με τη βρυση. Φυσικα, το δικο μου υπαρχον λαστιχο με τον ταχυσυνδεσμο, τον κουμπωσε πανω στην ανεμη. Παρολα αυτα, σημερα που ειπα να κανω μια δοκιμη, η ανεμη εχανε...νερα. Στο σημειο στο πλαι, που ειχε βαλει στο καταστημα το εξτρα λαστιχο για συνδεση στη βρυση, αλλα και μεσα στην ανεμη, προφανως εκει που κουμπωνει εσωτερικα. Φταινε οι ταχυσυνδεσμοι; Ή αλλιως, το μονο που μπορω να σκεφτω, ειναι μηπως υπηρχε πιεση απο τυχον 'τσακισματα' στο λαστιχο, επειδη περιπου ενα μηνα τον ειχα πεταγμενο μεσα σε μια μεγαλη σακουλα σκουπιδιων και προφανως σε καποια σημεια τσακισε. Αλλα πλεον ειναι τυλιγμενο στην ανεμη. Γιατι εχανε νερα; Ξετυλιξε το λάστιχο να δεις απο που χάνει. 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Λοιπον, μαζι με την μιση συναρμολογηση που αναγκαστηκαν να μου κανουν στο καταστημα, μου εδωσε-προσαρμοσε και ενα λαστιχο στη μια ακρη της ανεμης για συνδεση με τη βρυση. Φυσικα, το δικο μου υπαρχον λαστιχο με τον ταχυσυνδεσμο, τον κουμπωσε πανω στην ανεμη. Παρολα αυτα, σημερα που ειπα να κανω μια δοκιμη, η ανεμη εχανε...νερα. Στο σημειο στο πλαι, που ειχε βαλει στο καταστημα το εξτρα λαστιχο για συνδεση στη βρυση, αλλα και μεσα στην ανεμη, προφανως εκει που κουμπωνει εσωτερικα. Φταινε οι ταχυσυνδεσμοι; Ή αλλιως, το μονο που μπορω να σκεφτω, ειναι μηπως υπηρχε πιεση απο τυχον 'τσακισματα' στο λαστιχο, επειδη περιπου ενα μηνα τον ειχα πεταγμενο μεσα σε μια μεγαλη σακουλα σκουπιδιων και προφανως σε καποια σημεια τσακισε. Αλλα πλεον ειναι τυλιγμενο στην ανεμη. Γιατι εχανε νερα; Η καφετζού εφημερεύει στο insomnia μόνο κάθε Παρασκευή, παρακαλώ επικοινωνήστε ξανά την Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. 2
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Αν οι ταχυσυνδεσμοι ειναι του 1 ευρω, ισως. Πηρα την ανοιξη το πιεστικο του Lidl και πηγα να βαλω δικο μου ταχυσυνδεσμο στην τροφοδοσια και εχανε νερα. Δοκιμασα του lidl (parkside) τιποτα. Ουτε σταγωνα. Καθε εβδομαδα που παω, κοιταω μηπως φερουν τπτ για ποτισμα γτ ειχε και κατι αξεσουαρ για λαστιχα την τελευταια φορα. 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν οι ταχυσυνδεσμοι ειναι του 1 ευρω, ισως. Πηρα την ανοιξη το πιεστικο του Lidl και πηγα να βαλω δικο μου ταχυσυνδεσμο στην τροφοδοσια και εχανε νερα. Δοκιμασα του lidl (parkside) τιποτα. Ουτε σταγωνα. Καθε εβδομαδα που παω, κοιταω μηπως φερουν τπτ για ποτισμα γτ ειχε και κατι αξεσουαρ για λαστιχα την τελευταια φορα. Εγώ προτιμώ τους ταχυσύνδεσμους της Gardena τους οποίους τους βρίσκω ανά πάσα στιγμή στο praktiker, value for money σίγουρα δεν είναι, αλλά αντέχουν πολύ περισσότερα χρόνια από αυτούς του lidl. Ταχυσύνδεσμος Λάστιχου Gardena 1/2'' ( 13mm )&5/8'' ( 16mm ), με Βαλβίδα | Praktiker Ταχυσύνδεσμος Στοπ Gardena με Μεταλλικό Σφικτήρα 1/2''&5/8'' | Praktiker 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα