Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Από όσο διαβάζω σκέτη αποτυχία η σειρά 22 στην ευρωπαϊκή αγορά 

Που το διαβάζεις να το διαβάσουμε κι εμείς;

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Waiss είπε

Όταν συμπληρώσεις μερικά χρόνια ακόμα και με flagships άλλων εταιρειών η και άλλων λειτουργικών.

Το αστείο είναι ότι οι Samsung fans τα ίδια έλεγαν και για το πάλαι ποτέ TouchWiz. Δεν έχω εκείνο, δεν έχω το άλλο και πάει λέγοντας. Μετά μόλις ήρθε το Samsung experience, ξαφνικά ήταν όλα πιο fluid και smooth. Άρα αναιρούσαν τους εαυτούς τους 😛 Τώρα με το One UI, που όντως είναι πιο βελτιωμένο αλλά συνεχίζει να έχει τα stutters του και τα lags του, πάλι διαβάζεις από τους ίδιους ότι είναι καλύτερο από πριν. Ε, ας μας πούνε επιτέλους τι εννοούν όλοι αυτοί fluid, smooth, lagfree κλπ, για να μπορέσουμε να κάνουμε επιτέλους σοβαρή συζήτηση.

Φιλέ με τα δικά σου κριτήρια απειροελάχιστοι έχουν user experience. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν κρατήσει για μήνες η και χρόνια ναυαρχίδες από διαφορετικές εταιρείες ; Έχω galaxy από s3 μέχρι και το s21 ultra κάτι γνωρίζω πιστεύω. Ίσως αυτοί οι φανς που λες να αντιμέτωπιζαν προβλήματα με κάποιο προηγούμενο UI και το επόμενο να τους έδινε μια καλύτερη εμπειρία. Πάλι όμως δεν μπορείς να ξέρεις ο καθένας τι βλέπει με τα μάτια του.

• Like 1
Δημοσ.

Αντικειμενικότητα όπως πάντα στο forum :lol:

Μόλις τώρα, dhm21911 είπε

Φιλέ με τα δικά σου κριτήρια απειροελάχιστοι έχουν user experience. Ποιοι είναι αυτοί που έχουν κρατήσει για μήνες η και χρόνια ναυαρχίδες από διαφορετικές εταιρείες ; Έχω galaxy από s3 μέχρι και το s21 ultra κάτι γνωρίζω πιστεύω. Ίσως αυτοί οι φανς που λες να αντιμέτωπιζαν προβλήματα με κάποιο προηγούμενο UI και το επόμενο να τους έδινε μια καλύτερη εμπειρία. Πάλι όμως δεν μπορείς να ξέρεις ο καθένας τι βλέπει με τα μάτια του.

Από το S3 μέχρι το S21 Ultra. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Αντικειμενικότητα όπως πάντα στο forum :lol:

Από το S3 μέχρι το S21 Ultra. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Χρειάζοσουν επιβεβαίωση δηλαδή; Εγώ σου περιγράφω την εμπειρία μου με τα galaxy και εσύ δεν την δέχεσαι και κανείς σαν παιδάκι. Είχα και iPhone 3gs ήταν και αυτό ναυαρχίδα κάποτε αλλά δεν πιάνει μια στα σημερινά κινητά. Έγινα πιο ειδικός τώρα δηλαδή; Δεν βγάζεις νόημα φιλαράκο και τα κριτήρια σου αφορούν ελάχιστους .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Χρειάζοσουν επιβεβαίωση δηλαδή; Εγώ σου περιγράφω την εμπειρία μου με τα galaxy και εσύ δεν την δέχεσαι και κανείς σαν παιδάκι. Είχα και iPhone 3gs ήταν και αυτό ναυαρχίδα κάποτε αλλά δεν πιάνει μια στα σημερινά κινητά. Έγινα πιο ειδικός τώρα δηλαδή; Δεν βγάζεις νόημα φιλαράκο και τα κριτήρια σου αφορούν ελάχιστους .

Όταν ο άλλος έχει δοκιμάσει 5-6 flagships συσκευές διαφόρων εταιρειών, της ίδιας χρονιάς κι έχω δει κι εγώ κάποια από αυτά που υποστηρίζουν, μάλλον έχουν περισσότερη βαρύτητα από κάποιον που μέχρι να πεθάνει θα έχει Samsungs.

Ελάχιστοι λοιπόν είμαστε εμείς σε ένα τεχνολογικό forum, που παρατηρούμε τα παρατράγουδα της κάθε εταιρείας. Ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω όμως, πέρα από ένα Instagram, ένα TikTok, ένα Twitter κι κανένα τηλεφώνημα, δεν ξέρει ούτε τι συσκευή κρατάει στα χέρια του. Πόσο μάλλον το εστί stutter η lagfree εμπειρία. Όπως φαίνεται βέβαια, ακόμα και στα τεχνολογικά forums ισχύουν κάποια από αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Izorai είπε

Που το διαβάζεις να το διαβάσουμε κι εμείς;

Διαβαζω οτι εχει θεματα το s22 με την μπαταρια, δηλαδη δεν βγαζει τη μερα.

Επισης διαβαζω οτι εχει frame drops και κολληματα (lag και bugs) (και το 22 και το 22plus).

Για το ultra δεν εχω διαβασει πολλα αλλα δεν βλεπω τον κοσμο πολυ ευχαριστημενο.

Ολα αυτα με τον Exynos

Σε επιπεδο οθονης και καμερας δεν υπαρχουν θεματα.

Επεξ/σία από nick_corobos
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Waiss είπε

Όταν ο άλλος έχει δοκιμάσει 5-6 flagships συσκευές διαφόρων εταιρειών, της ίδιας χρονιάς κι έχω δει κι εγώ κάποια από αυτά που υποστηρίζουν, μάλλον έχουν περισσότερη βαρύτητα από κάποιον που μέχρι να πεθάνει θα έχει Samsungs.

Ελάχιστοι λοιπόν είμαστε εμείς σε ένα τεχνολογικό forum, που παρατηρούμε τα παρατράγουδα της κάθε εταιρείας. Ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω όμως, πέρα από ένα Instagram, ένα TikTok, ένα Twitter κι κανένα τηλεφώνημα, δεν ξέρει ούτε τι συσκευή κρατάει στα χέρια του. Πόσο μάλλον το εστί stutter η lagfree εμπειρία. Όπως φαίνεται βέβαια, ακόμα και στα τεχνολογικά forums ισχύουν κάποια από αυτά.

Ο άλλος τα δοκίμασε φίλε οχι εσύ έχεις μπερδευτεί. Από εδώ και από κει ακούω και βλέπω και εγώ διάφορα για τις άλλες ναυαρχίδες. Εφόσον όμως η γνώμη σου έχει να κάνει με τι ακούς και βλέπεις γιατί δεν ακούς και την δικιά μου γνώμη η οποία είναι εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια και κρατάς μόνο τα αρνητικά; Άξιζαν τα 800 ευρώ που έδωσα για να το αποκτήσω; Σε καμία περίπτωση αλλά κανένα κινητό δεν θα τα άξιζε. Μάλλον είσαι hater για τους δικούς σου λόγους αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

Ο άλλος τα δοκίμασε φίλε οχι εσύ έχεις μπερδευτεί. Από εδώ και από κει ακούω και βλέπω και εγώ διάφορα για τις άλλες ναυαρχίδες. Εφόσον όμως η γνώμη σου έχει να κάνει με τι ακούς και βλέπεις γιατί δεν ακούς και την δικιά μου γνώμη η οποία είναι εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια και κρατάς μόνο τα αρνητικά; Άξιζαν τα 800 ευρώ που έδωσα για να το αποκτήσω; Σε καμία περίπτωση αλλά κανένα κινητό δεν θα τα άξιζε. Μάλλον είσαι hater για τους δικούς σου λόγους αυτό το συμπέρασμα βγάζω εγώ. 

Δεν μπερδεύομαι καθόλου. Το S21 Ultra μπορεί να ήταν άλλου, αλλά τα θεματάκια αυτα τα έχω δει και live στα χέρια μου. Επίσης σε group στο telegram, δεν είναι ένας, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις οι πρώην κάτοχοι της συσκευής, αλλά αρκετά περισσότεροι.

Hater; :lol: Έχουν περάσει από τα χέρια μου στο παρελθόν μέχρι σήμερα, 5 διαφορετικές εταιρείες smartphones, με το λιγότερο 2-3 μοντέλα της καθεμιάς. 

Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να γράψουμε αρνητικά για κάποια συσκευή; Η θα πρέπει να σκέφτομαι αν θα παρεξηγηθεί κάποιος χρήστης, αν του πούμε κάτι αρνητικό για το smartphone του λες και του θίξαμε την οικογένεια του; Το ότι εσύ και κάποιος άλλος δεν έχετε παρατηρήσει όλα τα παραπάνω σας κάνει πλειοψηφία ας πούμε; Η μήπως έχετε μάθει στην μετριότητα τελικά;

Αλλα για να μην το πλατιαζουμε άλλο, βάζω στοίχημα πως αν είχαμε εδώ μέσα γραπτά σας από το 2012 και από το 2017 που άλλαζαν τα UI's της Sammy, θα διαβάζαμε ακριβώς τα ίδια σχόλια. 

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αλλάξει πολλά flagships, αποκλειστικά apple και Samsung. Όντως επί TouchWiz υπήρχαν θέματα και με οδήγησαν στο να δώσω ένα φοβερό κινητό, το note 4. Έχω το s 22 ultra, ερχόμενος από 11 pro max. Δεν έχω κανένα θέμα. Το κινητό πετάει.Το μόνο lag που μου κάνει, είναι όταν αλλάζει από κανονικό θέμα να πάει σε dark mode (το έχω προγραμματίσει με τη δύση του ηλίου). Η γυναίκα μου έχει το S10 plus και εχω δει απειροελάχιστα lags μέσα σε 3,5 χρόνια, ακόμη και με τον σάπιο κατά πολλούς 990. Να προσθέσω επίσης ότι έχω διαβάσει διθυραμβικες κριτικές από , reviewers που είχαν την έκδοση με τον exynos, όπως ο supersaf και ο mrwhoistheboss, με εκατομμύρια followers. Δεν είμαι fan καμίας εταιρείας, μπορεί κάποια στιγμή να ξαναπάω σε apple, ειδικά αν ανοίξει λίγο ακόμα το iOS. Δεν μπορώ να ακούω τέρατα όμως.

Να προσθέσω επίσης ότι αν ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις πρόβλημα για οποιαδήποτε συσκευή, θα βρεις! Ορίστε μια τυχαία αναζήτηση στο επίσημο forum της apple, από κάτοχο ...iphone 13 pro max ο οποίος λέει ότι άλλαξε σε αυτό από iphone xs max και θέλει να το πετάξει από το παράθυρο επειδή είναι "extremely slow". Αυτά...

https://discussions.apple.com/thread/253255897

Επεξ/σία από Vigilantius
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Vigilantius είπε

Έχω αλλάξει πολλά flagships, αποκλειστικά apple και Samsung. Όντως επί TouchWiz υπήρχαν θέματα και με οδήγησαν στο να δώσω ένα φοβερό κινητό, το note 4. Έχω το s 22 ultra, ερχόμενος από 11 pro max. Δεν έχω κανένα θέμα. Το κινητό πετάει.Το μόνο lag που μου κάνει, είναι όταν αλλάζει από κανονικό θέμα να πάει σε dark mode (το έχω προγραμματίσει με τη δύση του ηλίου). Η γυναίκα μου έχει το S10 plus και εχω δει απειροελάχιστα lags μέσα σε 3,5 χρόνια, ακόμη και με τον σάπιο κατά πολλούς 990. Να προσθέσω επίσης ότι έχω διαβάσει διθυραμβικες κριτικές από , reviewers που είχαν την έκδοση με τον exynos, όπως ο supersaf και ο mrwhoistheboss, με εκατομμύρια followers. Δεν είμαι fan καμίας εταιρείας, μπορεί κάποια στιγμή να ξαναπάω σε apple, ειδικά αν ανοίξει λίγο ακόμα το iOS. Δεν μπορώ να ακούω τέρατα όμως.

Να προσθέσω επίσης ότι αν ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις πρόβλημα για οποιαδήποτε συσκευή, θα βρεις! Ορίστε μια τυχαία αναζήτηση στο επίσημο forum της apple, από κάτοχο ...iphone 13 pro max ο οποίος λέει ότι άλλαξε σε αυτό από iphone xs max και θέλει να το πετάξει από το παράθυρο επειδή είναι "extremely slow". Αυτά...

https://discussions.apple.com/thread/253255897

Ακριβως! Παντου καποιοι θα ειναι παραπονεμενοι σε ολες τις εταιρειες και σε ολα τα πραγματα. Ακομα και η mercedes εχει παραπονεμενους πελατες. @Waiss Ειναι μεγαλο το κειμενο σου για να απαντησω ετσι και αλλιως συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Μια ερωτηση μονο τι συσκευη εχεις αυτη τη στιγμη και ειναι η κυρια συσκευη σου η εισαι σε testing?

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panathatube είπε

Υποχρεούνται να κυκλοφορούν στις ΗΠΑ με Qualcomm λόγω παντεντών της Qualcomm. 

Και τη συνεργασία με την AMD αν δεν κάνω λάθος κάποιος αξιωματούχος την είχε διακόψει κάπου. Η αποκλειστική χρησιμοποίηση Qualcomm για τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να "σουλουπώσουν" τις νέες γενιές Exynos έχει λογική. 

Εδώ δεν έχω lags εγώ στο ταπεινό μου Α53 και έχουν οι φίλοι σου με πολύ ταχύτερο επεξεργαστή και πολύ περισσότερη μνήμη; Επίτρεψέ μου να δυσπιστώ. 

Νομίζω ότι ο κύριος λόγος που η Samsung χρησιμοποιεί Qualcomm επεξεργαστες σε USA είναι οι πατέντες CDMA δικτύου που έχει η Qualcomm. Τo licensing για να χρησιμοποιήσει τις CDMA πατέντες σε Exynos είναι ακριβό και ασύμφορο σε high end συσκευές, με μικρο περιθώριο κέρδος λόγω ανταγωνισμού. Επομένως, συμφωνόντας να αγοράζει κάθε χρόνο X επεξεργαστές Qualcomm λύνει το πρόβλημα της για να δυεισδύσει σε US market χωρίς licencing και παράλληλα η Qualcomm εχει εξασφαλισμένα sales κάθε χρόνο. Σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ώφελος της ανεξαρτητοποίησης από εναν κατασκευαστή επεξεργαστών σε περιόδους κρίσης που μπορεί να αλλάξει τις τιμές προς ώφελος του όταν δεν έχει ανταγωνισμό (μονοπώλειο). Ιδανικά η Samsung θα επιθυμούσε να έχουν όλα τα κινητά της Exynos (όπως είχε δοκιμασει παλίοτερα με το S6 που κυκλοφόρησε αποκλειστικά με Exynos licensed by Qualcomm σε USA, με αφορμή τις φήμες για κακο performance των Qualcomm) - θα ήταν αυτογκόλ να τον "κάψει". Με λίγα λόγια τα συμφέροντα για να πάει σε Qualcomm παγκοσμιώς είναι πολύ μικρότερα από το να διατηρήσει την υφιστάμενη κατάσταση ή να προσπαθήσει να χτίσει Exynos USA licensed. Μπροστά σε όλα αυτά, η γνώμη κάποιων για διαφορές σε performance θα μπορεί να "καταπραυνθεί" κατά καιρούς με κάποιες καλύτερες τιμές στα Exynos κινητά ή κάποια tech-gimmicks όταν δημιουργειται σούσουρο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhm21911 είπε

@Waiss Ειναι μεγαλο το κειμενο σου για να απαντησω ετσι και αλλιως συμφωνουμε οτι διαφωνουμε. Μια ερωτηση μονο τι συσκευη εχεις αυτη τη στιγμη και ειναι η κυρια συσκευη σου η εισαι σε testing?

Έχω αναφέρει πολύ πιο πάνω ποια συσκευή έχω. Πρώτη σελιδα. Εκεί έχω άλλης φύσεως θεματάκια, αλλά γι' αυτά που θέλω και χρειάζομαι, δεν υπάρχει εναλλακτική.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Waiss είπε

Όταν συμπληρώσεις μερικά χρόνια ακόμα και με flagships άλλων εταιρειών η και άλλων λειτουργικών.

Το αστείο είναι ότι οι Samsung fans τα ίδια έλεγαν και για το πάλαι ποτέ TouchWiz. Δεν έχω εκείνο, δεν έχω το άλλο και πάει λέγοντας. Μετά μόλις ήρθε το Samsung experience, ξαφνικά ήταν όλα πιο fluid και smooth. Άρα αναιρούσαν τους εαυτούς τους 😛 Τώρα με το One UI, που όντως είναι πιο βελτιωμένο αλλά συνεχίζει να έχει τα stutters του και τα lags του, πάλι διαβάζεις από τους ίδιους ότι είναι καλύτερο από πριν. Ε, ας μας πούνε επιτέλους τι εννοούν όλοι αυτοί fluid, smooth, lagfree κλπ, για να μπορέσουμε να κάνουμε επιτέλους σοβαρή συζήτηση.

Είχα ολα τα S. Ολα τα Note εκτος του πρώτου. Ολα τα iPhone μέχρι το 11. Αρκετά LG, Xiaomi και Σονυ. Η μονη εταιρεία που δεν ειχα ποτέ συσκευη της ειναι η Huawei. Είμαι "εμπειρος" για σενα;

Ειμαι αυτος που εκραζα σε δεκαδες φορυμ το Touchwiz ως καρκινωμα των UI. Αλλά πρεπει να αποφασίσεις τι εννοεις. Η φραση "δεν εχει σχεση με το smoothness του Sony" ειναι εντελως διαφορετικη απο την φράση "κολλαει σαν τρελο". 

Εχω το S22 Ultra. To Exynos. Σε προκαλώ αν εισαι Αθηνα, στα μεσα Αυγουστου που θα ερθει ο κολλητος απο USA για διακοπες να βρεθουμε, να δουμε αν θα καταλάβεις ποιο ειναι ποιο. Με την λογική σου παλι και το an γράψεις στο google iphone lag εχεις 2,5 μυρια results. Αλλα 2,2 αν γράψεις iphone stutter και αλλα 2 εκατομμυρια αν γραψεις iphone stuck. Αρα με την λογική σου, τα iphone ειναι αχρηστες σαβουρες. 

Eχεις δικαιωμα να γραφεις αρνητικα για συσκευες. Ακομα και αν εισαι ο μονος. Μην πας την κουβεντα εκει επειδη βλεπεις οτι οι περισσοτεροι σε διαψευδουν. Ολες οι συσκευες εχουν κοληματακια. Αλλά καπου το εχουμε χασει. Βλέπω βιντεακια που ο αλλος εχει βαλει να τρεχει antivirus, να κανει export 4k video και να εχει και παιχνιδι στο background και να κραζει την συσκευη επειδη η καμερα παιρνει 2 δευτερολεπτα να ανοιξει. 

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Waiss είπε

Έχω αναφέρει πολύ πιο πάνω ποια συσκευή έχω. Πρώτη σελιδα. Εκεί έχω άλλης φύσεως θεματάκια, αλλά γι' αυτά που θέλω και χρειάζομαι, δεν υπάρχει εναλλακτική.

Αρα εχεις Pixel το οποιο ειναι ενα φανταστικο κινητο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Είχα ολα τα S. Ολα τα Note εκτος του πρώτου. Ολα τα iPhone μέχρι το 11. Αρκετά LG, Xiaomi και Σονυ. Η μονη εταιρεία που δεν ειχα ποτέ συσκευη της ειναι η Huawei. Είμαι "εμπειρος" για σενα;

Ειμαι αυτος που εκραζα σε δεκαδες φορυμ το Touchwiz ως καρκινωμα των UI. Αλλά πρεπει να αποφασίσεις τι εννοεις. Η φραση "δεν εχει σχεση με το smoothness του Sony" ειναι εντελως διαφορετικη απο την φράση "κολλαει σαν τρελο". 

Εχω το S22 Ultra. To Exynos. Σε προκαλώ αν εισαι Αθηνα, στα μεσα Αυγουστου που θα ερθει ο κολλητος απο USA για διακοπες να βρεθουμε, να δουμε αν θα καταλάβεις ποιο ειναι ποιο. Με την λογική σου παλι και το an γράψεις στο google iphone lag εχεις 2,5 μυρια results. Αλλα 2,2 αν γράψεις iphone stutter και αλλα 2 εκατομμυρια αν γραψεις iphone stuck. Αρα με την λογική σου, τα iphone ειναι αχρηστες σαβουρες. 

Eχεις δικαιωμα να γραφεις αρνητικα για συσκευες. Ακομα και αν εισαι ο μονος. Μην πας την κουβεντα εκει επειδη βλεπεις οτι οι περισσοτεροι σε διαψευδουν. Ολες οι συσκευες εχουν κοληματακια. Αλλά καπου το εχουμε χασει. Βλέπω βιντεακια που ο αλλος εχει βαλει να τρεχει antivirus, να κανει export 4k video και να εχει και παιχνιδι στο background και να κραζει την συσκευη επειδη η καμερα παιρνει 2 δευτερολεπτα να ανοιξει. 

Τι έγινε; Γίναμε fast and furious τώρα στο insomnia και προκαλούμε για κόντρες; :lol: :lol: :lol:

Αναφέρθηκα στα Exynos μοντέλα κι όχι στα Qualcomm. Οπότε δεν έχω γνώμη τι είναι καλύτερο. Που ξέρεις; Μπορεί και τα Qualcomm S22 Ultra να έχουν τα stutters τους όμως 😛

1 λεπτό πριν, dhm21911 είπε

Αρα εχεις Pixel το οποιο ειναι ενα φανταστικο κινητο. 

Που το γράφω αυτό;

Επεξ/σία από Waiss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...