vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Άντε να στο γράψω ακόμα μια φορά αν και είσαι ξεκάθαρα ανίκανος να καταλάβεις τι διαβάζεις. Το Silence S01 μιας και ήταν το παράδειγμα βγαίνει είτε με μικρή μπαταρία 2 KWh είτε με μεγάλη μπαταρία 5.6 KWh. Βέβαια μικρή σημασία έχει καθώς η αυτονομία που έγραψα παραπάνω είναι με τη μεγάλη μπαταρία. Με τη μεγάλη μπαταρία λοιπόν αν πηγαίνεις γρήγορα έχεις αυτονομία καμιά 50αρια χιλιόμετρα. Αν πηγαίνεις το πολύ μέχρι 50 και φυσικά δεν το έχεις στο sport mode φτάνεις καμιά 100αρια. Και όπως είπαμε ξεχνάς πολυτέλειες όπως ABS. Εγώ δλδ που έχω 6 kwh γιατί βγάζω 90 χιλιόμετρα όταν πάω τερμα και μέσα στην πόλη 110-120. Μιλάς χωρίς να ξέρεις. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 5 minutes ago, vaggooss said: Εγώ δλδ που έχω 6 kwh γιατί βγάζω 90 χιλιόμετρα όταν πάω τερμα και μέσα στην πόλη 110-120. Μιλάς χωρίς να ξέρεις. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σ. Ποιο Silence έχεις με 6 kwh μπαταρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, NickTG είπε Ποιο Silence έχεις με 6 kwh μπαταρία? Δεν έχω silence. Έχω άλλο 5ετιας. Πώς γίνεται το silence που είναι πιο καινούργιο να με καλύτερη απόδοση να βγάζει μόνο 50. Άσε μας ρε φίλε. Μόλις τώρα, vaggooss είπε Δεν έχω silence. Έχω άλλο 5ετιας. Πώς γίνεται το silence που είναι πιο καινούργιο να με καλύτερη απόδοση να βγάζει μόνο 50. Άσε μας ρε φίλε. Το δικό μου πάει 80 τελικη για να μην λες ότι τα βγάζω με 45. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Οι ηλεκτρολάγνοι είναι οι alfisti του παρελθόντος σε φανατισμό....💀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 hours ago, vaggooss said: Μιλάς χωρίς να ξέρεις. 1 hour ago, vaggooss said: Δεν έχω silence. 1 hour ago, vaggooss said: Έχω άλλο 5ετιας Ποιο είναι αυτό το 5ετιας που με τέρμα γκάζι χάνει 20% αυτονομίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, NickTG είπε Ποιο είναι αυτό το 5ετιας που με τέρμα γκάζι χάνει 20% αυτονομίας? Ανέφερα εγώ για 20% πόση αυτονομία βγάζει είπα. Ναι το καλοκαίρι τόσο χάνει. V-moto. Αρκετά σου άνοιξα τα μάτια δεν χρειάζεται να πούμε αλλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 8 minutes ago, vaggooss said: Ανέφερα εγώ για 20% πόση αυτονομία βγάζει είπα. Ναι το καλοκαίρι τόσο χάνει. V-moto. Αρκετά σου άνοιξα τα μάτια δεν χρειάζεται να πούμε αλλά. Χρειάζεται να το αναφέρεις? Δεν μπορούμε να βγάλουμε το ποσοστό από τα νούμερα που γράφεις? Καταλαβαίνω πως τα μαθηματικά σε δυσκολεύουν, εδώ η απλή ανάγνωση αποτελεί πρόβλημα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Η Zero, την έχεις ακούσει υποθέτω, ανακοινώνει 40% μείωση αυτονομίας στα 89χλμ/ωρα αλλά το 5ετιας super soco του Vaggooss χάνει με το ζόρι ένα 20% με τέρμα γκάζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, NickTG είπε Χρειάζεται να το αναφέρεις? Δεν μπορούμε να βγάλουμε το ποσοστό από τα νούμερα που γράφεις? Καταλαβαίνω πως τα μαθηματικά σε δυσκολεύουν, εδώ η απλή ανάγνωση αποτελεί πρόβλημα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για όλους. Η Zero, την έχεις ακούσει υποθέτω, ανακοινώνει 40% μείωση αυτονομίας στα 89χλμ/ωρα αλλά το 5ετιας super soco του Vaggooss χάνει με το ζόρι ένα 20% με τέρμα γκάζι. Ναι γιατί η zero έχει άλλη τελική. Γι'αυτό σου λέω δεν ξέρεις μην ασχολείσαι. Είπες για το soco βγάζει 50 αυτονομία ψέμα. Λες για το δικό μου ενώ δεν το ξέρεις καν. Άστο σου λέω μην ασχολείσαι. Αναφέρεις την zero που είναι μοτοσυκλέτα με άλλη τελική. Τα έχεις κάνει αχταρμα μέσα στο μυαλό σου λόγω της άγνοιας σου αλλά δυστυχώς εχεις κακή άγνοια. Και το ,tesla αν το πας τελική 200 χιλιόμετρα αυτονομία θα βγάλει. Αν πας με τελική κάποιο που έχει κόφτη στα 160 θα βγάλει περισσότερο. Τι πάει να πει ότι το tesla είναι μάπα. Κάνε καμία άλλη δουλεια και άσε τον κόσμο εδώ να πληροφορηθεί σωστά από γνωστες και όχι από εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, vaggooss said: Ναι γιατί η zero έχει άλλη τελική. Γι'αυτό σου λέω δεν ξέρεις μην ασχολείσαι. Είπες για το soco βγάζει 50 αυτονομία ψέμα. Λες για το δικό μου ενώ δεν το ξέρεις καν. Άστο σου λέω μην ασχολείσαι. Αναφέρεις την zero που είναι μοτοσυκλέτα με άλλη τελική. Τα έχεις κάνει αχταρμα μέσα στο μυαλό σου λόγω της άγνοιας σου αλλά δυστυχώς εχεις κακή άγνοια. Και το ,tesla αν το πας τελική 200 χιλιόμετρα αυτονομία θα βγάλει. Αν πας με τελική κάποιο που έχει κόφτη στα 160 θα βγάλει περισσότερο. Τι πάει να πει ότι το tesla είναι μάπα. Κάνε καμία άλλη δουλεια και άσε τον κόσμο εδώ να πληροφορηθεί σωστά από γνωστες και όχι από εσένα. Τι σχέση έχει η τελική της!? Σου είπα πόσο ποσοστό χάνει στα 89χλμ/ώρα όχι στην τελική!? Δεν είναι τόσο δύσκολο να διαβάσεις 2 προτάσεις και να μην απαντάς σε πράγματα που φαντάζεσαι. Ακόμα και 7χρονο μπορεί να το κάνει! Που ακριβώς είπα για το Soco? Είσαι όντως τόσο ανίκανος στην κατανόηση κειμένου? Για το Silence λέγαμε πιο πριν. Μιλάς εσύ για αχταρμά? Στην καλύτερη το λες και θράσος αυτό. Για τα ανώτερα μαθηματικά βλέπω δεν είπαμε κάτι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από NickTG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, NickTG είπε Τι σχέση έχει η τελική της!? Σου είπα πόσο ποσοστό χάνει στα 89χλμ/ώρα όχι στην τελική!? Δεν είναι τόσο δύσκολο να διαβάσεις 2 προτάσεις και να μην απαντάς σε πράγματα που φαντάζεσαι. Ακόμα και 7χρονο μπορεί να το κάνει! Που ακριβώς είπα για το Soco? Είσαι όντως τόσο ανίκανος στην κατανόηση κειμένου? Για το Silence λέγαμε πιο πριν. Μιλάς εσύ για αχταρμά? Στην καλύτερη το λες και θράσος αυτό. Για τα ανώτερα μαθηματικά βλέπω δεν είπαμε κάτι. Είπες ένα zero και περιμένεις να καθήσω να διαβάσω τα χαρακτηριστικά επειδή έτσι σου ήρθε εσένα? Η διόρθωση κάνει τα δικά της σιγά μην καθήσω να ξαναδιαβάσω το κείμενο αν έγραψε silence η soco. 3 λαλούν και 2 χορεύουν. 1 λεπτό πριν, vaggooss είπε Είπες ένα zero και περιμένεις να καθήσω να διαβάσω τα χαρακτηριστικά επειδή έτσι σου ήρθε εσένα? Η διόρθωση κάνει τα δικά της σιγά μην καθήσω να ξαναδιαβάσω το κείμενο αν έγραψε silence η soco. 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Και κάτι τελευταίο. Δεν ξέρεις τίποτα από ηλεκτρικά ούτε είσαι κάτοχος γι'αυτό καλύτερα να μασάς τσίχλα και να μην διουργεις πρόβλημα σε όσους ψάχνουν την αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 45 minutes ago, vaggooss said: Είπες ένα zero και περιμένεις να καθήσω να διαβάσω τα χαρακτηριστικά επειδή έτσι σου ήρθε εσένα? Η διόρθωση κάνει τα δικά της σιγά μην καθήσω να ξαναδιαβάσω το κείμενο αν έγραψε silence η soco. 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Και κάτι τελευταίο. Δεν ξέρεις τίποτα από ηλεκτρικά ούτε είσαι κάτοχος γι'αυτό καλύτερα να μασάς τσίχλα και να μην διουργεις πρόβλημα σε όσους ψάχνουν την αλλαγή. Αν όντως διαβάζεις και γράφεις αυτές τις απαντήσεις ίσως πρέπει να ζητήσεις κάποια βοήθεια από έναν ενήλικο ή κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι με καλύτερη κατανόηση κειμένου. Επειδή ίσως υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα από πίσω και για να μην νιώθω άσχημα θα σταματήσω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, NickTG είπε Αν όντως διαβάζεις και γράφεις αυτές τις απαντήσεις ίσως πρέπει να ζητήσεις κάποια βοήθεια από έναν ενήλικο ή κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι με καλύτερη κατανόηση κειμένου. Επειδή ίσως υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα από πίσω και για να μην νιώθω άσχημα θα σταματήσω εδώ. Το ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις δεν με αγγίζει. Σου είπαε τελική βγάζω 90 εντός πόλης 110-120 καιεσυ λες έχεις μόνο 20% απώλεια. 30-40 χιλιόμετρα δεν είναι 20 αλλά 30-40%. Και σου είπα στην τελική. Το δεύτερο λες το zero πως.γινεται να χάνει 40 % και ενώ σου έχω πει στην τελική μου ταχύτητα μεταφοράς ενα 87 χιλιόμετρα. Άσε μας ρε φίλε αν εσύ δεν ξέρεις πρόσθεση αφαίρεση δεν θα σου μάθω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Υπάρχει κάποιο ηλεκτρικό σκούτερ σε στυλ piaggio με τις δύο ρόδες μπροστά εξοπλισμένο με abs κτλ.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, vaggooss said: Σου είπαε τελική βγάζω 90 εντός πόλης 110-120 καιεσυ λες έχεις μόνο 20% απώλεια. 30-40 χιλιόμετρα δεν είναι 20 αλλά 30-40%. Θα απαντήσω αυτό μήπως και βελτιωθείς λίγο στα μαθηματικά τουλάχιστον να φτάσεις τα άλλα παιδάκια. 90+20 = 110 90+30 = 120 90+40 = 130 Βρες ποιο από τα 3 νούμερα δεν αναφέρθηκε πουθενά. Για να σε βοηθήσω είναι το τρίτο. Πάμε για ποσοστά τώρα. 110*20% = 22 110-22 = 88 Ούτε καν 20%. 120*25% = 30 120-30 = 90 Εδώ φτάσαμε στο 25%. Δούλεψε με τον ίδιο τρόπο για να βρεις το 30% και το 40%. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από NickTG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, NickTG είπε Έχουν κάποια σχέση τα επαγγελματικά οχήματα που αγόρασε η Skroutz με τα κινέζικα σκουτερακια των 5 αλόγων και 50 χιλιομέτρων αυτονομίας που προωθείς στο θέμα? Θα του ξέμειναν στην αποθήκη και ψάχνεται …, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα