mader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, vaggooss είπε Πριν 2 μέρες παρήγγειλε φίλος 72v 30 ah μαζί με τον φορτιστή και πέρασμα 800 ευρώ. Έχουν αρχίσει πολλοί να αλλάζουν και έχω ρωτήσει προσωπικά για πάρα πολλά σκούτερ διαφορετικών volt και ah και δεν κοστίζουν τόσο. Και σκέψου ότι έχουν μολύβδου και βάζουν λιθίου που χρειάζεται και αλλαγή φορτιστή. Να μην ξέρω δεν παίζει άστο μην το ξαναπείς. Εγώ τα λάστιχα μου τα έβαλα 100 ευρώ και για το προηγούμενο σκούτερ μου έχουν 140. Τακάκια τα ίδια είναι οπότε τα παραφουσκωσες. Αν θες μπαταρία θα βρεις πολύ φθηνότερη στην Ελλάδα. Πριν ένα χρόνο βάλαμε σε άλλο μηχανάκι 60 volt 40 ah 1000 ευρώ. 48 volt 22 ah 340 ευρώ. Τόσες που έχουμε παραγγείλει γίναμε φιλαράκια με τον μάστορα στην Αθήνα. Βρίσκεις και ποιο φθηνές από Κίνα δεν είμαστε πρωτάρηδες φίλε μην τα παραφουσκωνεις. Θα το κάνεις και 60 ah τυχερουλη. Με αυτά που λες δείχνει ότι τώρα εχεις αρχίσει να ασχολείσαι και δεν γνωρίζεις. Γι'αυτό μην γράφεις ότι ναναι και αποθαρρύνεις κόσμο λόγω της άγνοιας σου. Δέν είναι κακό να μην ξέρεις,κακό είναι να το παίζεις ξερολας ενώ δεν ξέρεις τίποτα. Στην τύχη λες τις τιμές ε; Φίλε μ ασχολούμε με ηλεκτρικά αρκετό καιρό και έχω αλλάξει παρά πολλά αντ/κα σε αυτά γιατί τον ελεύθερο μου χρονο δουλεύω σε συνεργείο κάτω από το σπίτι μου από τα 20 χρόνια μου. τελος η μπαταρία που έστειλες είναι 3.2v. Ότι να ‘ναι λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, mader είπε Στην τύχη λες τις τιμές ε; Φίλε μ ασχολούμε με ηλεκτρικά αρκετό καιρό και έχω αλλάξει παρά πολλά αντ/κα σε αυτά γιατί τον ελεύθερο μου χρονο δουλεύω σε συνεργείο κάτω από το σπίτι μου από τα 20 χρόνια μου. τελος η μπαταρία που έστειλες είναι 3.2v. Ότι να ‘ναι λες Χαχα γι'αυτό σου λέω δεν ξέρεις τίποτα. Όλες 3,2 ειναι 22 λεπτά πριν, vaggooss είπε Χαχα γι'αυτό σου λέω δεν ξέρεις τίποτα. Όλες 3,2 ειναι Δλδ νομίζεις φτιάχνουν μια μπαταρία έτοιμη 48 βολτ. 48÷3,2 εσύ έχεις 15 μπαταρίες δλδ καιεσεις τάση σύνολο 48. Άλλαξες λάστιχα τακάκια και όχι μπαταρίες. 6 ώρες πριν, mader είπε Στην τύχη λες τις τιμές ε; Φίλε μ ασχολούμε με ηλεκτρικά αρκετό καιρό και έχω αλλάξει παρά πολλά αντ/κα σε αυτά γιατί τον ελεύθερο μου χρονο δουλεύω σε συνεργείο κάτω από το σπίτι μου από τα 20 χρόνια μου. τελος η μπαταρία που έστειλες είναι 3.2v. Ότι να ‘ναι λες Αν εσύ ασχολείσαι με ηλεκτρικά και λες αυτά που λες εγώ είμαι ο πάπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Εντάξει έχουν χαζεψει όλοι. Αλλάζουν τα οχήματα και δίκυκλα με ηλεκτρικά σοριδον. Δεν μπήκαν εδώ να πάρουν γνώμη από τους ειδήμονες δυστυχώς,για να πάρουν βενζινοκίνητο με κατανάλωση 2,5 να σωθουνε. Μάλλον οι Γερμανοί είναι χαζοί δεν δικαιολογείται διαφορετικά. Έχουν ήδη αγοράσει 2 βαν ηλεκτρικα και τώρα 14 σκούτερ. Παιδιά στείλτε τους email να τους αποτρέψετε να σωθουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 3 hours ago, vaggooss said: σοριδον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NickTG είπε Γιατι ρε συ καλα την χρησιμοποιει. Απο τα χιλιαδες οχηματα που εχει η DHL πηρε 14 ολοκληρα ηλεκτρικα σκουτερακια, τα αλλαξε ολα δηλαδη xD. Α και το καλυτερο, η ιδια εταιρεια λεει οτι εχει στοχο να γινει πρασινη μεχρι το 2050 (Hint: εχουμε 2023) ο συμφορουμιτης απο πανω μας λεει οτι η η ηλεκτροκινηση ειναι εδω.... εχθες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από george200-13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, george200-13 είπε Γιατι ρε συ καλα την χρησιμοποιει. Απο τα χιλιαδες οχηματα που εχει η DHL πηρε 14 ολοκληρα ηλεκτρικα σκουτερακια, τα αλλαξε ολα δηλαδη xD. Α και το καλυτερο, η ιδια εταιρεια λεει οτι εχει στοχο να γινει πρασινη μεχρι το 2050 (Hint: εχουμε 2023) ο συμφορουμιτης απο πανω μας λεει οτι η η ηλεκτροκινηση ειναι εδω.... εχθες. Γιατί εσύ νομίζεις ότι στην Αθήνα έχει χιλιάδες αυτοκίνητα?? Η Σκρουτζ αγόρασε 12 βαν. Δεν σας ακούνε παιδιά δεν σας ακούνε. Κάντε κάτι γρήγορα αγόρασε αλλά 24 το 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 15 minutes ago, vaggooss said: Η Σκρουτζ αγόρασε 12 βαν. Έχουν κάποια σχέση τα επαγγελματικά οχήματα που αγόρασε η Skroutz με τα κινέζικα σκουτερακια των 5 αλόγων και 50 χιλιομέτρων αυτονομίας που προωθείς στο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, NickTG είπε Έχουν κάποια σχέση τα επαγγελματικά οχήματα που αγόρασε η Skroutz με τα κινέζικα σκουτερακια των 5 αλόγων και 50 χιλιομέτρων αυτονομίας που προωθείς στο θέμα? Τα silence έχουν 50 χιλιόμετρα αυτονομία?? Γιατί ψεύδεσαι??? 5 λεπτά πριν, vaggooss είπε Τα silence έχουν 50 χιλιόμετρα αυτονομία?? Γιατί ψεύδεσαι??? Μεγαλώνει η μύτη σου κάθε φορά που ομιλείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 34 minutes ago, vaggooss said: Τα silence έχουν 50 χιλιόμετρα αυτονομία?? Γιατί ψεύδεσαι??? Μεγαλώνει η μύτη σου κάθε φορά που ομιλείς. Ξαφνικά μιλάμε μόνο για Silence? Επειδή βλέπω σε ενδιαφέρει όμως ναι, ανάλογα πως πηγαίνεις μπορεί να πέσει και στα 50 χιλιόμετρα η αυτονομία στο S01 για παράδειγμα. Αν πηγαίνεις μέχρι 45 πάει με λίγο ζόρι μέχρι τα 100+. Εντυπωσιακά πράγματα για κάτι που στοιχίζει 7+ χιλιάρικα. Για πες μας. ABS αγοράζεις στα 7+ χιλιάρικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, NickTG είπε Ξαφνικά μιλάμε μόνο για Silence? Επειδή βλέπω σε ενδιαφέρει όμως ναι, ανάλογα πως πηγαίνεις μπορεί να πέσει και στα 50 χιλιόμετρα η αυτονομία στο S01 για παράδειγμα. Αν πηγαίνεις μέχρι 45 πάει με λίγο ζόρι μέχρι τα 100+. Εντυπωσιακά πράγματα για κάτι που στοιχίζει 7+ χιλιάρικα. Για πες μας. ABS αγοράζεις στα 7+ χιλιάρικα? Νομίζω δεν έχει abs. Αν πας τελική θα βγάλει 100 εφόσον έχει 2 μπαταρίες. Αν έχει μια θα βγάλει 50. Άστο για αυτοκίνητα μην μιλάς γιατί γίνεται της Πόπης. 2.000 ταξί. Hertz 25.000 Skroytz dhl. ΟΑΣΑ 250 λεωφορεία. Συνεχίστε να λέτε δεν συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 22 minutes ago, vaggooss said: Νομίζω δεν έχει abs. Αν πας τελική θα βγάλει 100 εφόσον έχει 2 μπαταρίες. Αν έχει μια θα βγάλει 50. Άστο για αυτοκίνητα μην μιλάς γιατί γίνεται της Πόπης. 2.000 ταξί. Hertz 25.000 Skroytz dhl. ΟΑΣΑ 250 λεωφορεία. Συνεχίστε να λέτε δεν συμφέρει. 7+ χιλιάρικα λοιπόν και ούτε ένα απλό abs δεν έχουμε. Και αν έχει 3 θα βγάλει παραπάνω. Στις 4 ακόμα περισσότερα. Χαρίζουν κάπου μπαταρίες? Που μίλησα για αυτοκίνητα? Απαντάς σε πράγματα που φαντάζεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, NickTG είπε 7+ χιλιάρικα λοιπόν και ούτε ένα απλό abs δεν έχουμε. Και αν έχει 3 θα βγάλει παραπάνω. Στις 4 ακόμα περισσότερα. Χαρίζουν κάπου μπαταρίες? Που μίλησα για αυτοκίνητα? Απαντάς σε πράγματα που φαντάζεσαι? Γιατί θα χαλάσει η μπαταρία? Δεν βγαίνει με 3 η 4,με 1-2 βγαίνει. Ότι ναναι. Μόλις τώρα, vaggooss είπε Γιατί θα χαλάσει η μπαταρία? Δεν βγαίνει με 3 η 4,με 1-2 βγαίνει. Ότι ναναι. Τόσες τάπες ούτε ο ποιο κοντός μπασκετμπολίστας δεν έχει φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 31 minutes ago, vaggooss said: Γιατί θα χαλάσει η μπαταρία? Δεν βγαίνει με 3 η 4,με 1-2 βγαίνει. Ότι ναναι. Είπα κάπου πως θα χαλάσει η μπαταρία? Συνεχίζεις να απαντάς σε πράγματα που φαντάστηκες? Τα Silence γενικά βγαίνουν με μικρή ή μεγάλη μπαταρία. Η αυτονομία που έβαλα, επειδή είμαι large, αφορά τη μεγάλη μπαταρία. 37 minutes ago, vaggooss said: Τόσες τάπες ούτε ο ποιο κοντός μπασκετμπολίστας δεν έχει φάει. Εδώ υποθέτω απαντάς στον εαυτό σου, μιας και κάνεις quote δικό σου μήνυμα, καθώς μόνο έτσι βγάζει νόημα. Γενικά είσαι σίγουρα πάνω από 12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggooss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, NickTG είπε Είπα κάπου πως θα χαλάσει η μπαταρία? Συνεχίζεις να απαντάς σε πράγματα που φαντάστηκες? Τα Silence γενικά βγαίνουν με μικρή ή μεγάλη μπαταρία. Η αυτονομία που έβαλα, επειδή είμαι large, αφορά τη μεγάλη μπαταρία. Εδώ υποθέτω απαντάς στον εαυτό σου, μιας και κάνεις quote δικό σου μήνυμα, καθώς μόνο έτσι βγάζει νόημα. Γενικά είσαι σίγουρα πάνω από 12? Βγαίνει με μια μπαταρία και αυτονομία 70 χιλιόμετρα η δύο και 140 χιλιόμετρα αυτονομίας. Άντε να στα γράψω πιο καλά μήπως και τα καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 hour ago, vaggooss said: Βγαίνει με μια μπαταρία και αυτονομία 70 χιλιόμετρα η δύο και 140 χιλιόμετρα αυτονομίας. Άντε να στα γράψω πιο καλά μήπως και τα καταλάβεις. Άντε να στο γράψω ακόμα μια φορά αν και είσαι ξεκάθαρα ανίκανος να καταλάβεις τι διαβάζεις. Το Silence S01 μιας και ήταν το παράδειγμα βγαίνει είτε με μικρή μπαταρία 2 KWh είτε με μεγάλη μπαταρία 5.6 KWh. Βέβαια μικρή σημασία έχει καθώς η αυτονομία που έγραψα παραπάνω είναι με τη μεγάλη μπαταρία. Με τη μεγάλη μπαταρία λοιπόν αν πηγαίνεις γρήγορα έχεις αυτονομία καμιά 50αρια χιλιόμετρα. Αν πηγαίνεις το πολύ μέχρι 50 και φυσικά δεν το έχεις στο sport mode φτάνεις καμιά 100αρια. Και όπως είπαμε ξεχνάς πολυτέλειες όπως ABS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα