IVIetaCreatoR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, s2117 είπε Θα πρότεινα αν θέλετε όποιος δεν έμεινε ευχαριστημένος για κάποιο λόγο από κάτι (μέγεθος,ποιότητα κλπ), να γράφει εδώ προϊόν, μέγεθος , τιμή και περιοχή που μένει μήπως τα θέλει κάποιο άλλο μέλος ώστε να επωφεληθεί από τις καλές τιμές και είτε να παίξει ανταλλαγή είτε αγορά αντί να επιστραφούν. Αν δε θεωρείτε κοτσάνα την ιδέα μου, θα κάνω και εγώ το ίδιο όταν τα δοκιμάσω, μιας και παραλήφθησαν σήμερα από μέλος τις οικογένειας. Σκεφτόμουν κ εγώ να τα βάλω σε αγγελίες στην ίδια τιμή, μήπως τα χαρεί κάποιος άλλος απο το να τα επιστρέψω. Τα περισσότερα είναι μεγαλύτερα απο οτι περίμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pareisaktos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Και εγώ παραλαβή σε περίπου 7μερες όλα σούπερ. Παπούτσια vans 23 ευρώ και new balance 574 25 ευρώ + μπλουζάκια φούτερ ζακέτες κτλ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες τιμές σε ελληνικά eshop. Όλα σε νορμάλ ποιότητα και άψογη συσκευασία. Θα τους ξαναπροτιμησω 100%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δειξτε ρε παιδια σ'εμας που δεν πηραμε τιποτα καμια φωτογραφια να ζηλεψουμε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, kkailas είπε Δειξτε ρε παιδια σ'εμας που δεν πηραμε τιποτα καμια φωτογραφια να ζηλεψουμε λιγο Στις 19/7/2022 στις 12:33 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomar26 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Κι εγώ παρέλαβα και ήταν όλα μια χαρά. Κάποια Jack and Jones (σε νούμερα που δεν έβρισκα καν εδώ, σειρές τρέχουσες που έχει και στο site της εταιρείας) με τη γνωστή ποιότητα και κάποια άλλα άγνωστες σε μένα μάρκες, όλα σε καλή ποιότητα για τα χρήματά τους και σωστά νούμερα. Το γράφω πιο πολύ για στατιστικούς λόγους. Σε κάποιες μάρκες έχουν σαλάτα τα νούμερα, π.χ. βλέπω s.Oliver και άλλα βγάζει στην αναζήτηση, άλλα αντ' άλλων στις πληροφορίες προϊόντος. Έκανα ένα λάθος στην παραγγελία, εντελώς άλλο νούμερο, την ακύρωσα και την ξαναπέρασα αφαιρώντας το λάθος είδος, η επιστροφή των χρημάτων έγινε αμέσως - πληρωμή με PayPal, είμαι αλλεργικός στις αντικαταβολές. Επίσης, στη δική μου περίπτωση, το δέμα μου καθόταν 3 μέρες στη Γενική του Πειραιά, τα καλόπαιδα ξεχειλώνουν πάλι τους χρόνους παράδοσης, δεν φταίει βέβαια το aboutyou, τους έγραψα στο facebook να το ξέρουν, με έγραψαν κι αυτοί. Από ότι κατάλαβα, η όλη φάση είναι να μην κάτσει στραβή ή άχρηστα προϊόντα από τους προμηθευτές τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Το φούτερ αντιντας είναι το κόκκινο που είχε περίπου 10 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kkailas είπε Δειξτε ρε παιδια σ'εμας που δεν πηραμε τιποτα καμια φωτογραφια να ζηλεψουμε λιγο Dry fit γύρω στα 7 ευρώ. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από link67 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2022 στις 12:01 ΜΜ, tomar26 είπε Επίσης, στη δική μου περίπτωση, το δέμα μου καθόταν 3 μέρες στη Γενική του Πειραιά, τα καλόπαιδα ξεχειλώνουν πάλι τους χρόνους παράδοσης, δεν φταίει βέβαια το aboutyou, τους έγραψα στο facebook να το ξέρουν, με έγραψαν κι αυτοί. Κι εγώ έχω δώσει ώρες για παράδοση από Τετάρτη κι ακόμα τίποτα (άλλη περιοχή). Από αύριο θα αρχίσω να το ψάχνω. Υ.Γ. Ήρθαν τελικά σήμερα. Σωστή η παραγγελία, να δω τι θα κρατήσω τώρα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θέλει κανείς περίσσεψαν: https://m.aboutyou.gr/p/gap/tzin-rio-vista-7035315 μέγεθος 31 μέση 32 μήκος. https://m.aboutyou.gr/p/gap/mplouzaki-5033366 μέγεθος small (έχει 2 νπλουζες το πακετο μεσα) https://m.aboutyou.gr/p/gap/panteloni-tsino-4627599 μέγεθος 31 μέση. 45 ευρώ κ τα τρία μαζί, αν θέλει κανείς να έρθει να τα παρει από νέο Ηράκλειο (η καταθεση αμεσα κ κουριερ με εξοδα παραλήπτη), αλλιώς τα στέλνω πίσω Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από s2117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 22/7/2022 στις 4:59 ΜΜ, coyote2 είπε κάτι adidas που πηραμε ειναι τεράστια Και 2 under armour που πηρα εγω ειναι τεραστια. Τα πηρα XL και ειναι γυρω στα 5εκ πιο φαρδια απο αλλα under armour που εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimwalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 9:20 ΜΜ, jimwalker είπε Μόλις μέ ειδοποίησαν ότι άλλο ένα προϊόν από την παραγγελία μου δεν είναι διαθέσιμο... Πριν 10 μέρες την έκανα και ακόμα τα "μαζευουν".. Είναι όπως τύχει τελικά... Σημερινό email απολογίας με κουπόνι.. Δυο εβδομάδες περασαν και ακόμα στην " συλλογή " είναι.. Έχει άλλος τόση καθυστέρηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Παρέλαβα Napapijri ανοιξιάτικο στα 50 ευρώ μια χαρά αυθεντικό! Περιμένω και δεύτερο δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anesperos13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Παρέλαβα μέτα από 12 μέρες στα Χανιά. Όλα καλά. Δύο μπλούζες Hollister μοιάζουν αυθεντικές. Το μέγεθος το πέτυχα. Μου έστειλαν και κουπόνι έκπτωσης για την καθυστέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, jimwalker είπε Σημερινό email απολογίας με κουπόνι.. Δυο εβδομάδες περασαν και ακόμα στην " συλλογή " είναι.. Έχει άλλος τόση καθυστέρηση; +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Τεταρτη φορα που παιρνω .Ολα κομπλε.Μαζι με αλλα με αλλα μου ηρθε κ αυτο που ΔΥΣΤΗΧΩΣ παει για επιστροφη επειδη στο large χωραει αλλος μισος εγω.Οποιος το θελει στην τιμη που το πηρα (κατω απο 30) ευχαριστως...https://www.aboutyou.gr/p/hollister/fthinoporino-kai-anoixiatiko-mpoufan-7630400 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις