Προς το περιεχόμενο

[ABOUTYOU] έως extra -70% στα εκπτωτικά είδη

zogler1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

το βλέπω κι εγω αρκετά αυτό

πολυ καλη ποιοτητα και εφαρμογη.σχετικα ξεφευγει λιγο στις τιμες,αλλα την πετυχαινεις αρκετες φορες σε εκπτωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά μπορεί να πετύχεις μεγάλες ευκαιρίες. 

Πήρα και εγώ κάποια πράγματα με την έκπτωση 70%, φετινης και περσινής κολεξιόν 

• Like 1

27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εχω καταληξει προσωπικα οτι τα (τοσο) επωνυμα εσωρουχα δεν αξιζουν. Εχω παρει νορμαλ μαρκες και εχουν βγει πολυ καλυτερα. 

Θα συμφωνήσω στο περίπου. Εγώ παίρνω ρούχα που κάθονται ωραία πάνω μου αδιαφορώντας από μάρκες. Έχω βέβαια βάλει χρηματικό όριο το οποίο αποκλείει γνωστές μάρκες, οπότε μόνο αν τις βρω σε προσφορά. Δεν θέλω να δώσω πχ 50 ευρώ για επώνυμο t-shirt γιατί δε θεωρώ ότι τα αξίζει

• Like 3

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Θα συμφωνήσω στο περίπου. Εγώ παίρνω ρούχα που κάθονται ωραία πάνω μου αδιαφορώντας από μάρκες. Έχω βέβαια βάλει χρηματικό όριο το οποίο αποκλείει γνωστές μάρκες, οπότε μόνο αν τις βρω σε προσφορά. Δεν θέλω να δώσω πχ 50 ευρώ για επώνυμο t-shirt γιατί δε θεωρώ ότι τα αξίζει

Μωρε και εγω ck σε προσφορα αγοραζα, αλλα κατεληξα οτι οι 2 παραπανω μαρκες εχουν πολυ καλυτερη αντοχη και υφασμα.

• Like 1

Στις 11/7/2022 στις 8:30 ΜΜ, Doubt είπε

5 jeans, 50κάτι ευρώ.

Και μόνο τα 2 να μου κάνουν, μια χαρά είναι.:D

Δηλαδη 10 ευρω το jean? Που το βρηκες αυτο γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο. Βαλε κανενα link αν ειναι δυνατον

13 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δηλαδη 10 ευρω το jean? Που το βρηκες αυτο γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο. Βαλε κανενα link αν ειναι δυνατον

Δεν μπορώ να κοιτάξω τώρα, αλλά λογικό είναι να έχουν "φύγει". Πέρασε μια βδομάδα ολόκληρη.

Μου ήρθαν σημερα και εμένα τα ρούχα. Γρήγορα μπορώ να πω, βλέποντας σχολια για δεκαημερο κλπ. Πάντως μια μπλουζα ADIDAS που πηρα και μια Champion φαίνονται σωστες, οχι "μαιμού" οπως λενε. Δυστυχως ομως πρεπει να στειλω 2 φορμες πισω :P 

εχω κανει 2 παραγγελιες,Δευτερα και Τριτη,το μονο που ηρθε ηταν μηνυμα οτι ενα προιον δεν ειναι διαθεσιμο και το αφαιρεσαν,οπως και ενα μηνυμα "απολογιας" για την καθυστερηση με 20% κουπονι..Απορω πως καποιος που καναμε ιδια μερα παραγγελια εχει παραλαβει,ενω οι υπολοιποι ουτε καν συλλογη των εμπορευματων εχει γινει..Παντως απο προηγουμενες παραγγελιες,τα προιοντα φαινονται αυθεντικα,απλα περιμενεις 15-20 μερες να παραλαβεις..

1 λεπτό πριν, jimwalker είπε

εχω κανει 2 παραγγελιες,Δευτερα και Τριτη,το μονο που ηρθε ηταν μηνυμα οτι ενα προιον δεν ειναι διαθεσιμο και το αφαιρεσαν,οπως και ενα μηνυμα "απολογιας" για την καθυστερηση με 20% κουπονι..Απορω πως καποιος που καναμε ιδια μερα παραγγελια εχει παραλαβει,ενω οι υπολοιποι ουτε καν συλλογη των εμπορευματων εχει γινει..Παντως απο προηγουμενες παραγγελιες,τα προιοντα φαινονται αυθεντικα,απλα περιμενεις 15-20 μερες να παραλαβεις..

Έχει χάσει η γενική ταχυδρομική τα αυγά και τα πασχαλιά!από την Παρασκευή είναι στον Πειραιά και ενώ έχω βάλει παραλαβή από την Γενική στην περιοχή μου ,γράφει "αδυναμία παράδοσης"ενώ βρίσκεται στο κατάστημα Πειραιά.

2 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Έχει χάσει η γενική ταχυδρομική τα αυγά και τα πασχαλιά!από την Παρασκευή είναι στον Πειραιά και ενώ έχω βάλει παραλαβή από την Γενική στην περιοχή μου ,γράφει "αδυναμία παράδοσης"ενώ βρίσκεται στο κατάστημα Πειραιά.

Στην περιπτωση μου δεν φταιει καθολου η γενικη ταχυδρομικη,καθως οι παραγγελιες ειναι ακομα "σε προετοιμασια"..

2 ώρες πριν, Rattlehead είπε

αυτό το ρώτησα κι εγω. δεν έχουν επιλογή στο sofware και γράφει λάθος!!!!! και το πακέτο ειναι εκεί. Πηγα και το πηρα. 

Ενώ στο viber ήρθε σωστά το μήνυμα στο web φαίνεται λάθος

20 λεπτά πριν, coyote2 είπε

αυτό το ρώτησα κι εγω. δεν έχουν επιλογή στο sofware και γράφει λάθος!!!!! και το πακέτο ειναι εκεί. Πηγα και το πηρα. 

Ενώ στο viber ήρθε σωστά το μήνυμα στο web φαίνεται λάθος

Εμένα στο Viber δεν ήρθε τίποτα.ενα μήνυμα με track number ήρθε και γράφει τα χάλια που περιέγραψα.ασε που τηλ δεν σηκώνουν με τιποτα

9 ώρες πριν, crom251 είπε

Τώρα που κοίταξα, κανένα από αυτά που πήρα δεν είναι πλέον στην τιμή που αγόρασα εγώ. 11,37€ ήταν το πιο ακριβό και τώρα ξεκινάνε από 21,90€

Όπως έγραφε και στο πρώτο ποστ..

Στις 11/7/2022 στις 7:13 ΜΜ, zogler1987 είπε

https://www.aboutyou.gr/c/andres/roukha-20290

Όποιος πρόλαβε Τον Κύριο είδε.. 😋

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...