d4mage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, coyote2 είπε Αρα κάπου βρίσκουν ποσότητες από προιόντα σε εξευτελιστικές τιμες και τα σπρώχνουν Μην ξεχνάς κάτι. 1. Το about you εμφανίστηκε στην Ελλάδα την περίοδο της πρώτης περίπου καραντίνας, εμφανίστηκε με ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έπαιζε σε όλα τα κανάλια, το προώθησε και ο τριτοτέταρτος στο instagram, ταχύτατες αποστολές, δωρεάν έξοδα αποστολής. Πίσω από αυτή την επιχείρηση μπορεί να κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, μια πολυεθνική η οποία μπορεί να μην είναι καν με ρουχισμό. 2. Θα φέρω παράδειγμα ένα τυχαίο brand. Έστω ότι πας να αγοράσεις στο Med. Cosmos Lacoste polo. Στο κατάστημα της Lacoste θα το βρεις 110.00€ και στο Attica 95,00€. Είναι μαϊμού; Όχι δεν είναι μαϊμού, απλά η Lacoste πουλάει μόνο Lacoste και το Attica πουλάει 500 διαφορετικά brands σε ρούχα, αξεσουάρ, αρώματα κλπ. Συνεπώς το Attica βγάζει διαφορετικό κέρδος σε κάθε brand ανάλογα με τις ποσότητες που αγοράζει και έτσι ρίχνει και χάνει από κάπου το κέρδος και το κερδίζει από κάπου αλλού, επιπλέον όταν μιλάμε και για είδη που δεν πολύ φεύγουν από ένα σημείο και μετά θα το ξεστοκάρουν επίτηδες χαμηλά. Παρόλα αυτά το ότι ο κόσμος είναι επιφυλακτικός είναι καλό επειδή μόνο έτσι μπορούν να μπουν κάποια φρένα στους επιτήδειους, από την άλλη και το πολύ το ψαχούλεμα ξεφεύγει. Γνωρίζω άτομο που πήγε και αγόρασε moncler puffer 850,00€ με έκπτωση από το Attica και πριν το αγοράσει έβγαλε το κινητό και σκάναρε το barcode γνησιότητας, η κοπέλα που δούλευε είχε ενοχληθεί και ήταν ειρωνική όμως όταν κάποιος σκοπεύει να ξοδέψει τόσα χρήματα οφείλει να ξέρει τι αγοράζει. Θεωρώ τις κριτικές σε πολλές περιπτώσεις σκόπιμες και σίγουρα 100% υποκειμενικές. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από d4mage 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως είχα παραγγείλει 8 μπλούζες για περίπου 40€.Εδω και περίπου μία εβδομάδα φαίνεται η αποστολή ότι έχει ετοιμάζεται χωρίς να ανανεώνονται τα στοιχεία.Επισης χθες μου έστειλαν μεηλ και με πληροφόρησαν ότι κάποια από τα προϊόντα που επέλεξα,χωρίς να λένε ποια είναι είναι αυτά, δεν είναι διαθέσιμα οπότε μου έδωσαν εκπτωτικο κωδικό 20% για επόμενη αγορά.Προφανως και δεν σκοπεύω να δεχτώ τον κωδικό,εφόσον εγώ πλήρωσα για κάτι συγκεκριμένο,αλλά μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής η προχειρότητα που έχουν δείξει και στην επικοινωνία και στην αποστολή. Edit:τα χρηματα για το προιον που δεν ηταν διαθεσιμο τελικά επιστραφηκαν,απλά το μέηλ που ελάβα αρχικά δεν ανέφερε κατι για επιστροφη χρηματων. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από HatTrick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, d4mage είπε Το about you εμφανίστηκε στην Ελλάδα την περίοδο της πρώτης περίπου καραντίνας, εμφανίστηκε με ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Έπαιζε σε όλα τα κανάλια, το προώθησε και ο τριτοτέταρτος στο instagram, ταχύτατες αποστολές, δωρεάν έξοδα αποστολής. Πίσω από αυτή την επιχείρηση μπορεί να κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, μια πολυεθνική η οποία μπορεί να μην είναι καν με ρου Γερμανική πολυεθνική είναι που έκανε ιδιαίτερη επιτυχία και στην Αμερική. Εγώ επειδή εργάζομαι και σε διανομές θεωρείται καλός πελάτης το aboutyou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 56 λεπτά πριν, HatTrick είπε Εγώ πάντως είχα παραγγείλει 8 μπλούζες για περίπου 40€.Εδω και περίπου μία εβδομάδα φαίνεται η αποστολή ότι έχει ετοιμάζεται χωρίς να ανανεώνονται τα στοιχεία.Επισης χθες μου έστειλαν μεηλ και με πληροφόρησαν ότι κάποια από τα προϊόντα που επέλεξα,χωρίς να λένε ποια είναι είναι αυτά, δεν είναι διαθέσιμα οπότε μου έδωσαν εκπτωτικο κωδικό 20% για επόμενη αγορά.Προφανως και δεν σκοπεύω να δεχτώ τον κωδικό,εφόσον εγώ πλήρωσα για κάτι συγκεκριμένο,αλλά μου έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής η προχειρότητα που έχουν δείξει και στην επικοινωνία και στην αποστολή. δε θα σου δώσουν τα λεφτά για όσα δεν έχουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, coyote2 είπε δε θα σου δώσουν τα λεφτά για όσα δεν έχουν ? Απο το μεηλ του καταλαβα οτι δεν θα τα δωσουν πισω και ουσιαστικα τα ισορροπουν με κουπονι εκπτωσης 20%.Προφανως δεν θα γινει κατι τετοιο,αλλά φανταζομαι θα πρεπει να στειλω μεηλ να παραπονεθω και να τους κυνηγησω για να παρω πισω τα χρηματα μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, HatTrick είπε Απο το μεηλ του καταλαβα οτι δεν θα τα δωσουν πισω και ουσιαστικα τα ισορροπουν με κουπονι εκπτωσης 20%.Προφανως δεν θα γινει κατι τετοιο,αλλά φανταζομαι θα πρεπει να στειλω μεηλ να παραπονεθω και να τους κυνηγησω για να παρω πισω τα χρηματα μου. Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις, θα σε χρεώσουν μόνο για όσα σου έστειλαν. Το κουπόνι το δίνουν πολύ εύκολα ακόμη και χωρίς να καθυστερήσει η αποστολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, leo066 είπε Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνεις, θα σε χρεώσουν μόνο για όσα σου έστειλαν. Το κουπόνι το δίνουν πολύ εύκολα ακόμη και χωρίς να καθυστερήσει η αποστολή. εχεις απόλυτο δίκο,μολις μπηκα στην κάρτα μου και μου το εχουν επιστρεψει τα χρηματα που πληρωσα για το ειδος που δεν εχουν διαθεσιμο.Οποτε ακυρο το κραξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) δηλαδη καποιοι θελετε να μας πειτε οτι ολοκληρο online καταστημα λειτουργει και πουλαει απομιμησεις,και δεν τον εχει ενοχλησει κανεις,ή δεν του εχει γινει καποιος ελεγχος απο κανεναν? και επειδη ανεβηκε μια φορα ενα fake north face απο καποιον,βγηκε το συμπερασμα οτι πουλαει μαιμουδια? ...μια εταιρια που ειναι στο χωρο απο το 2014,εχει εδρα την Γερμανια,πολυ-διαφημισμενο σε περιοδικα,ιστοτοπους,και με την παρουσια επωνυμων απο τον χωρο της μοδας. αυτο λοιπον το καταστημα πουλαει μαιμουδες ρουχα και δεν εχει γινει ουτε μια καταγγελια.μαλιστα... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από jimmy1973 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, jimmy1973 είπε δηλαδη καποιοι θελετε να μας πειτε οτι ολοκληρο online καταστημα λειτουργει και πουλαει απομιμησεις,και δεν τον εχει ενοχλησει κανεις,ή δεν του εχει γινει καποιος ελεγχος απο κανεναν? και επειδη ανεβηκε μια φορα ενα fake north face απο καποιον,βγηκε το συμπερασμα οτι πουλαει μαιμουδια? ...μια εταιρια που ειναι στο χωρο απο το 2014,εχει εδρα την Γερμανια,πολυ-διαφημισμενο σε περιοδικα,ιστοτοπους,και με την παρουσια επωνυμων απο τον χωρο της μοδας. αυτο λοιπον το καταστημα πουλαει μαιμουδες ρουχα και δεν εχει γινει ουτε μια καταγγελια.μαλιστα... Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, λογικό είναι να ενοχλούνται πολλοί. Πόσο μάλλον εκείνοι που πουλούν "μαϊμούδες" σε τιμές γνήσιων σε καταστήματα στην Ελλάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, HatTrick είπε Απο το μεηλ του καταλαβα οτι δεν θα τα δωσουν πισω και ουσιαστικα τα ισορροπουν με κουπονι εκπτωσης 20%. Μα θα ήταν ποτέ δυνατόν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Είμαι χρήστης με χιλιάδες αναρτήσεις (αρα δε μπήκα για στηρίξω) Οπως σας είπα έχω πάρει και στο παρελθόν μία φορά Τώρα έκανα 7 παραγγελίες για φίλους Πήρα την μία (όλα καλά γνήσια θεωρώ) οι υπόλοιπες Δευτέρα με Τετάρτη (και θα ενημερώσω) Μία ακύρωσα νωρίς πήρα και τα λεφτά πίσω από την Τράπεζα (VISA) Ολα υπάρχουν και έχουν συσκευαστεί και αποσταλεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Νομίζω ότι θα πάει καλά. Ψωνίζω αρκετά για φίλους και για μένα. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, λογικό είναι να ενοχλούνται πολλοί. Πόσο μάλλον εκείνοι που πουλούν "μαϊμούδες" σε τιμές γνήσιων σε καταστήματα στην Ελλάδα. το κακο ξερεις ποιο ειναι? οτι βγαινει ο καθενας και λεει το κοντο του και το μακρυ του χωρις να λαβει υποψιν του ολους τους παραγοντες που μπορει να επηρεαζουν την αγορα ενος προιοντος. δηλαδη το οτι πηρε καποιος πχ ενα σετακι σλιπακια και του βγηκαν μαπα,εχει πολλες επεξηγησεις. απο την ευκολη της "μαιμου",μεχρι τις πολυ πιο απλες,οπως ελαττωματικη παρτιδα,η εταιρια δεν εχει καλη παραδοση στο συγκεκριμενο ειδος,τα επλυνα με λαθος τροπο και μου βγηκαν σκ@τ@!!. φυσικα και γινονται λαθη,αλλα να βγαινεις τωρα και να λες μαιμουδες και πιθηκια χωρις χειροπιαστα ντοκουμεντα, ειναι τραβηγμενο και επιπολαιο. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από jimmy1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Εμένα μου άρεσε η παραλαβή από Γενική Ταχυδρομική σε συσκευασία aboutyou σαν σακούλα με χερούλι Τα έστειλα σε άλλες πόλεις με το όνομα μου και το όνομα του ανθρώπου που θα τα πάρει. Με διευκόλυνε πολύ. Αν βγεί λάθος θα κλάψω τα 20 με 40 ευρω γιατί τα έστειλα ως δώρο σε πολύ κοντινούς ανθρώπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε απο την ευκολη της "μαιμου",μεχρι τις πολυ πιο απλες,οπως ελαττωματικη παρτιδα,η εταιρια δεν εχει καλη παραδοση στο συγκεκριμενο ειδος,τα επλυνα με λαθος τροπο και μου βγηκαν σκ@τ@!!. Εχω καταληξει προσωπικα οτι τα (τοσο) επωνυμα εσωρουχα δεν αξιζουν. Εχω παρει νορμαλ μαρκες και εχουν βγει πολυ καλυτερα. Spoiler Ενδεικτικα sloggi και wrap Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από SabotazNic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1973 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εχω καταληξει προσωπικα οτι τα (τοσο) επωνυμα εσωρουχα δεν αξιζουν. Εχω παρει νορμαλ μαρκες και εχουν βγει πολυ καλυτερα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενδεικτικα sloggy και wrap συμφωνω..εν μερη.. δηλαδη καποιες πολυ γνωστες εταιριες ή δεν το εχουν σε συγκεκριμενα ειδη,ή εχουν χαλασει την ποιοτητα τους. εγω τα τελευταια χρονια κυνηγαω την πολυ τιμια superdry οπου την βρω σε εκπτωση σε ολα της τα ειδη. επισης μπορεις να πετυχεις πολυ καλες ποιοτητες και τιμες σε peppe,petrol και napapijri. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις