Phoenix7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, Mando είπε μια χαρά αυθεντικά πουλάει. Εάν σας είχε τύχει κάποιο προϊόν μουφα είναι 100% από επιστροφή πελάτη , αλλαξε το προϊόν το κανονικο με την μουφα και το έστειλε πίσω. Προφανος στις αποθήκες δεν γίνεται 100% έλεγχος λογού φόρτου εργασίας η βαρεμάρας υπαλλήλων. Βάλε ιδέες εσύ να μας αποκλείσουν από κάθε site αγορών 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Το "επιστροφή πελάτη" κολλάει και με την ιστορία "ένα κομμάτι μόνο". Μη σου τύχει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoldboyx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Πήρε η κοπέλα μου ένα napapijri μπουφάν γιατί ήταν σε αστεία πραγματικά τιμή. Εάν κάνουν καμία μαλακία και στείλουν μαϊμού/ στοκαδουρα θα φάνε τρελό τρέξιμο καλοκαιριατικο από μένα προσωπικά. Και γω ήμουν επιφυλακτικός φουλ με αυτές τις τιμές ενώ λόγω έντονης διαφήμισης δεν τσεκαρα σοσιαλ κλπ. Θα ενημερώσω το νήμα καταλλήλως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, xoldboyx είπε Πήρε η κοπέλα μου ένα napapijri μπουφάν γιατί ήταν σε αστεία πραγματικά τιμή. Εάν κάνουν καμία μαλακία και στείλουν μαϊμού/ στοκαδουρα θα φάνε τρελό τρέξιμο καλοκαιριατικο από μένα προσωπικά. Και γω ήμουν επιφυλακτικός φουλ με αυτές τις τιμές ενώ λόγω έντονης διαφήμισης δεν τσεκαρα σοσιαλ κλπ. Θα ενημερώσω το νήμα καταλλήλως Κοίτα μπορεί να γράφει το ναπαπιρι σε άλλη γλώσσα Όχι γιατί θα είναι μαϊμού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Στις 12/7/2022 στις 5:31 ΜΜ, Mando είπε μια χαρά αυθεντικά πουλάει. Εάν σας είχε τύχει κάποιο προϊόν μουφα είναι 100% από επιστροφή πελάτη , αλλαξε το προϊόν το κανονικο με την μουφα και το έστειλε πίσω. Προφανος στις αποθήκες δεν γίνεται 100% έλεγχος λογού φόρτου εργασίας η βαρεμάρας υπαλλήλων. Aυτο συμβαινει αβερτα να ξερετε. Ειδικα για TNF, NIKE, ADIDAS, Ralph, Lacoste. Ειναι αρκετα κλασσικο κολπακι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoldboyx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε Κοίτα μπορεί να γράφει το ναπαπιρι σε άλλη γλώσσα Όχι γιατί θα είναι μαϊμού Εννοείς κάτι σαν κι αυτό; -απο τη σελίδα τους στο fb-απαραδεκτα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_dinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2022 στις 5:11 ΜΜ, ktikti είπε εγω οπως ειπα πραγματοποθησα αγορα τον Ιανουαρια του 22.ειχα κατεβασει και το app και εκανα και εγγραφη και ειχα επιπλεον 20% συν την ηδη μεγαλη εκπτωση που ειχε.. το μπουφαν το αυθεντικο κοστιζε 260 euro..και στο μαγαζι αυτο "σπασμενο νουμερο" ενα και μοναδικο κοστος με δωρεαν μεταφορικα 110 ευρο. ηρθε μεσα σε 2 μερες εργασιμες..και ευτυχως το ανοιξα..(το προοριζα για δωρο) και προς μεγαλη μου εκπληξη ανακαλυψα οτι μονο αυθεντικο δεν ητανε.και γ@@@μο τους κλωνους .εβγαλα 2 φωτο και επικοινωνησα μαζι τους με email και το εστειλα για να μου στειλουν τα χρηματα πισω.αποτελεσμα ηταν να μου πιστωθει το ποσο μετα απο 20 μερες συν οτι πληρωσα και 6 ευρο μεταφορικα αλλαγης.ενω ηταν δωρεαν μου πιστωθηκε ποσο λιγοτερο.. Αυτή τη 2η φωτογραφία πάντως την έχουν πάρει από το aliexpress ..... https://www.aliexpress.com/item/1005003645365448.html Μπορείτε να δείτε και στον παραπάνω σύνδεσμο ..... ή και στον παρακάτω απ' ευθείας σύνδεσμο... https://ae01.alicdn.com/kf/H0e61eb2ac6314fde94008ebd4e717742D.jpg Συμπεράσματα δικά σας για το κατά πόσο είναι αληθινή η αναφορά ... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από g_dinos 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Παίδες παράγγειλα σε μια φάση που είχε προσφορές. Εγώ θεωρώ ότι είναι γνήσια αλλά τα ρούχα ήταν αρκετά 'στενάχωρα'. Παλιά μοντέλα ξεχασμένα κάπου που τα μετέφεραν από αποθήκη σε αποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, g_dinos είπε Αυτή τη 2η φωτογραφία πάντως την έχουν πάρει από το aliexpress ..... https://www.aliexpress.com/item/1005003645365448.html Μπορείτε να δείτε και στον παραπάνω σύνδεσμο ..... ή και στον παρακάτω απ' ευθείας σύνδεσμο... https://ae01.alicdn.com/kf/H0e61eb2ac6314fde94008ebd4e717742D.jpg Συμπεράσματα δικά σας για το κατά πόσο είναι αληθινή η αναφορά ... εδω εχεις να πεις κατι... https://i.ibb.co/PcChVtK/abpng.png και απ'οτι διαβασα υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια στις αγορες.ειχα καιρο να μπω και να δω ολοι λεμε ψεμματα. επισης δεν δεθω να επηρρεασω κανεναν για αγορες απο εκει..απλα την γνωμη μου ειπα και ευτυχως η ιδια η σελιδα εχει αφησει τις κριτικες και μπορει να δει κανεις τι παιζει. καλες αγορες... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από ktikti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, costacurta είπε Παίδες παράγγειλα σε μια φάση που είχε προσφορές. Εγώ θεωρώ ότι είναι γνήσια αλλά τα ρούχα ήταν αρκετά 'στενάχωρα'. Παλιά μοντέλα ξεχασμένα κάπου που τα μετέφεραν από αποθήκη σε αποθήκη. ε καλα, μην περιμενετε και εκπτωσεις στην χειμερινη κολεξιον 22-23 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 παντως για την τσεπη μας ειναι ευχαριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, ktikti είπε εδω εχεις να πεις κατι... https://i.ibb.co/PcChVtK/abpng.png Έχω κάνει κανα δυο επιστροφές. Από πότε η κοπέλα βλέπει τι είναι μέσα στο πακέτο; (κάποιοι χάνουν πολλά μάλλον) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέχρι τώρα ήρθαν τα 2 πρώτα δε βλέπω πρόβλημα Ειναι η δεύτερη φορά που αγοράζω. Περιμένω και τα adidas που λέτε να σας πω τι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, Doubt είπε Από πότε η κοπέλα βλέπει τι είναι μέσα στο πακέτο; Spoiler Τουλαχιστον απο asos που παιρνω εγω, η σακουλα ειναι με το λογοτυπο τους. Οποτε δεν εννοουσε το μπουφαν, αλλα γενικα επιστρεφουν ολοι στο aboutyou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οντως βλέπω πολλά αρνητικά Στην αρχή πήρα κάτι παπουτσία buggati και merrel δε μπορώ να πω ότι ειναι μαιμου.... αλλά δεν είχα και ποτέ buggati και μόνο γιγα site τα έχουν... Αρα κάπου βρίσκουν ποσότητες από προιόντα σε εξευτελιστικές τιμες και τα σπρώχνουν Πάντως τα παπούτσια είναι πολά καλά... Δε φαίνονται για μαιμού. Μοιάζουν με αυτά https://www.bugatti-shoes.com/en/man/shoes/all οι φωτογραφίες που είδα στο facebook με τα ψευτικά nike ειναι της λαικής. Μόνο από λάθος μπορεί να έγινε Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις