Προς το περιεχόμενο

[ABOUTYOU] έως extra -70% στα εκπτωτικά είδη

zogler1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Μιλάμε για σαιτ με απομιμήσεις για όσους ψωνισουν. Δείτε λίγο τις κριτικές στην fb σελίδα τους. Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ καν για ψώνια από εκεί. 

Lacoste, Ralph Lauren γνησιότατα και σε άψογες τιμές, δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι και δεν με νοιάζει κιόλας.

Μάλιστα έχουν ταχύτατες αποστολές με δωρεάν έξοδα αποστολής από το πρώτο €, άψογο support και δέχονται πάνω στις εκπτώσεις τους και έξτρα κουπόνια.

Μου έχουν δώσει από μόνοι τους αρκετές φορές κουπόνια -25% λόγο κάποιας καθυστέρησης ή επειδή δεν ήταν σωστή η περιγραφή στο size.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι στοκ 5 χρόνια πίσω (βλέπε One Salonica στα Ralph που έχουν ανεβάσει και τις τιμές τους υπερβολικά).

Τα Ralph Lauren συγκεκριμένα έρχονται με barcodes.

Επεξ/σία από d4mage
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Lacoste, Ralph Lauren γνησιότατα και σε άψογες τιμές, δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι και δεν με νοιάζει κιόλας.

Μάλιστα έχουν ταχύτατες αποστολές με δωρεάν έξοδα αποστολής από το πρώτο €, άψογο suport και δέχονται πάνω στις εκπτώσεις τους και έξτρα κουπόνια.

Μου έχουν δώσει από μόνοι τους αρκετές φορές κουπόνια -25% λόγο κάποιας καθυστέρησης ή επειδή δεν ήταν σωστή η περιγραφή στο size.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι στοκ 5 χρόνια πίσω (βλέπε One Salonica στα Ralph που έχουν ανεβάσει και τις τιμές τους υπερβολικά).

Τα Ralph Lauren συγκεκριμένα έρχονται με barcodes.

Δουλεύεις εκεί; 😄 Εντάξει πλάκα κάνω, αλλά και τα 1.8 αστερια στο fb σίγουρα δεν είναι απλά επειδή έτυχε. 

4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Δουλεύεις εκεί; 😄 Εντάξει πλάκα κάνω, αλλά και τα 1.8 αστερια στο fb σίγουρα δεν είναι απλά επειδή έτυχε. 

Επειδή δεν έβγαλα χολή εννοείς; Όχι έχω δική μου δουλειά, φοράω χρόνια κάποια brands, αντιλαμβάνομαι τι παίζει με το στοκ και δεν έχω καν facebook. Παράτησα το Attica που έβγαζε τα polo Lacoste σε προσφορές στα 64,00€ κάθε χρόνο τον Ιούλιο και αμέσως μετά στα 49,00€ κι όποιος προλάβαινε τον Αύγουστο.

Αν συνειδητοποιήσεις  το μέγεθος ενός e-shop που μιλάμε όπως και το ASOS θα καταλάβεις γιατί έχουν χαμηλές τιμές. Παρόλα αυτά δεν έχουν πάντα χαμηλές τιμές, σήμερα που μιλάμε και χθες που μπήκα τα ralph και τα lacoste είναι παραπάνω ακριβά απ`ότι συνήθως άρα αυτό σημαίνει πως θέλουν να σπρώξουν άλλα brands.

Παράδειγμα  το About You είναι πανάκριβο στα παπούτσια και στα μαγιό που δεν έχει και πολλούς κωδικούς. 

• Like 2

45 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

https://www.aboutyou.gr/p/under-armour/leitourgiko-mplouzaki-7885884 δεν μπορώ το σχέδιο στο site της under armour, και με βάλατε σε σκέψεις που γράψατε για απομιμήσεις

Είναι προτιμότερο να αξιολογείς ΠΡΩΤΑ από μόνος σου που θα δώσεις τα λεφτά σου και ΜΕΤΑ να επηρεαστείς ανάλογα με το γράφει ο καθένας.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα ορισμένοι για μια πολύ μεγάλη επιχείρηση, δεν μιλάμε για μια ιδιωτική σελίδα που θα σου στείλει ρούχα από το σπίτι, όπως αυτές που έχουν γεμίσει στο instagram και γενικότερα.

Αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις τι φοράς και το έχεις αγοράσει από διάφορα καταστήματα τότε δεν χρειάζεσαι ταμπελάκι για να το επιβεβαιώσεις.

Που το παράξενο να είναι -50% ένα under armour σε SMALL & ΧΧL; 

Όταν εμένα θα μου δώσουν Lacoste polo στα 66,00€ (όσο θα τα βρεις παντού σε e-shop και φυσικά καταστήματα) και θα μπορέσω να κουμπώσω επάνω στην έκπτωση έξτρα -25% προσωπικά κουπόνια και θα μου βγει 49,50€ συγνώμη αλλά μπράβο τους.

Έχετε δει πόσο κοστίζουν τα αμερικάνικα brands στην Αμερική; Τα παίρνεις με τα τσουβάλια όχι όπως εδώ που τα θεωρούν premium.

Στην Ελλάδα μάθαμε τις αρχικές τιμές να τις ανεβάζουμε ένα 20% πάνω κι όταν θα έρθουν οι εκπτώσεις να κλέψουμε τον καταναλωτή δίνοντας -20% summer sale. Από την αισχροκέρδεια πάνε στις πραγματικές αρχικές τιμές και η έκπτωση κάνει φτερά, έπειτα όταν θα δούμε μια πραγματική ευκαιρία με όλα τα νούμερα και σε μεγάλο στοκ διαθεσιμότητας... θα πούμε μούφα και απατεώνες.

Anyway πολύ ανάλυση χωρίς να υπάρχει λόγος.

• Like 11

Στις 12/7/2022 στις 1:27 ΜΜ, d4mage είπε

Είναι προτιμότερο να αξιολογείς ΠΡΩΤΑ από μόνος σου που θα δώσεις τα λεφτά σου και ΜΕΤΑ να επηρεαστείς ανάλογα με το γράφει ο καθένας.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική βγάζουν αυτά τα συμπεράσματα ορισμένοι για μια πολύ μεγάλη επιχείρηση, δεν μιλάμε για μια ιδιωτική σελίδα που θα σου στείλει ρούχα από το σπίτι, όπως αυτές που έχουν γεμίσει στο instagram και γενικότερα.

Αν είσαι άνθρωπος που ξέρεις τι φοράς και το έχεις αγοράσει από διάφορα καταστήματα τότε δεν χρειάζεσαι ταμπελάκι για να το επιβεβαιώσεις.

Που το παράξενο να είναι -50% ένα under armour σε SMALL & ΧΧL; 

Όταν εμένα θα μου δώσουν Lacoste polo στα 66,00€ (όσο θα τα βρεις παντού σε e-shop και φυσικά καταστήματα) και θα μπορέσω να κουμπώσω επάνω στην έκπτωση έξτρα -25% προσωπικά κουπόνια και θα μου βγει 49,50€ συγνώμη αλλά μπράβο τους.

Έχετε δει πόσο κοστίζουν τα αμερικάνικα brands στην Αμερική; Τα παίρνεις με τα τσουβάλια όχι όπως εδώ που τα θεωρούν premium.

Στην Ελλάδα μάθαμε τις αρχικές τιμές να τις ανεβάζουμε ένα 20% πάνω κι όταν θα έρθουν οι εκπτώσεις να κλέψουμε τον καταναλωτή δίνοντας -20% summer sale. Από την αισχροκέρδεια πάνε στις πραγματικές αρχικές τιμές και η έκπτωση κάνει φτερά, έπειτα όταν θα δούμε μια πραγματική ευκαιρία με όλα τα νούμερα και σε μεγάλο στοκ διαθεσιμότητας... θα πούμε μούφα και απατεώνες.

Anyway πολύ ανάλυση χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μαζί σου δεν αντιλέγω, αλλά με επηρέασαν οι αξιολογήσεις στο FB κατά κύριο λόγο, γιατί δεν έχω πάρει ποτέ από το συγκεκριμένο

Θα παραγγείλω για αρχή την μπλούζα που ανέβασα παραπάνω και ίδωμεν.

Έχω ψωνίσει αρκετα πράγματα από το about you συνήθως τα no name που έχει φτηνά. από support δεν είχα κανένα θέμα όταν χρειάστηκα αλλαγη σε νουμερο . Επίσης από επώνυμα ένα φούτερ Jordan και μια φόρμα bodytalk που είχα πάρει ήταν κομπλέ. 

Παιδιά για πείτε για τα συγκεκριμένα  https://www.aboutyou.gr/p/new-balance/sniker-chamilo-4787288  έχουν στενή γραμμή;

Στα κανονικά φοράω 42 και στα αθλητικά 42,5 συνήθως αλλά απ΄οτι βλέπω το 42,5 δεν υπάρχει.

Αυτό κατάστημα είναι απάτη..ειχα παραγγειλει αρχες γεναρη ενα μπουφαν για δωρο the north face και Ήρθε απομίμηση προϊόντος.αποτελεσμα ειναι να ζητησω τα χρηματα πισω και να μου κρατησουν και 6 ευρο μεταφορικα επιστροφης.

απορω πως υπαρχει ακομη το καταστημα αυτο!!! χρονια ψωνιζω απο ηλεκτρονικα καταστηματα και την πατησα απο αυτο εδω...

• Like 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, ktikti είπε

Αυτό κατάστημα είναι απάτη..ειχα παραγγειλει αρχες γεναρη ενα μπουφαν για δωρο the north face και Ήρθε απομίμηση προϊόντος.αποτελεσμα ειναι να ζητησω τα χρηματα πισω και να μου κρατησουν και 6 ευρο μεταφορικα επιστροφης.

απορω πως υπαρχει ακομη το καταστημα αυτο!!! χρονια ψωνιζω απο ηλεκτρονικα καταστηματα και την πατησα απο αυτο εδω...

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω και ξεκάθαρα για να προστατευτούμε όλοι μας γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα και σκεφτόμουν για τώρα: Έχεις κάποιες φωτογραφίες που να αποδεικνύουν ότι ήταν όντως απομίμηση ή "source: trust me bro";

Πάντως εγώ που ειχα παρει το χειμώνα όταν έπαιζε - 50% κάποια levis και adidas legit μου φάνηκαν. Και η επιστροφή γρήγορη και δωρεάν. Παρήγγειλα και τώρα αιντε να δούμε :) 

50 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω και ξεκάθαρα για να προστατευτούμε όλοι μας γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα και σκεφτόμουν για τώρα: Έχεις κάποιες φωτογραφίες που να αποδεικνύουν ότι ήταν όντως απομίμηση ή "source: trust me bro";

εγω οπως ειπα πραγματοποθησα αγορα τον Ιανουαρια του 22.ειχα κατεβασει και το app και εκανα και εγγραφη και ειχα επιπλεον 20% συν την ηδη μεγαλη εκπτωση που ειχε.. το μπουφαν το αυθεντικο κοστιζε 260 euro..και στο μαγαζι αυτο "σπασμενο νουμερο" ενα και μοναδικο κοστος με δωρεαν μεταφορικα 110 ευρο.

ηρθε μεσα σε 2 μερες εργασιμες..και ευτυχως το ανοιξα..(το προοριζα για δωρο) και προς μεγαλη μου εκπληξη ανακαλυψα οτι μονο αυθεντικο δεν ητανε.και γ@@@μο τους κλωνους .εβγαλα 2 φωτο και επικοινωνησα μαζι τους με email και το εστειλα για να μου στειλουν τα χρηματα πισω.αποτελεσμα ηταν να μου πιστωθει το ποσο μετα απο 20 μερες συν οτι πληρωσα και 6 ευρο μεταφορικα αλλαγης.ενω ηταν δωρεαν μου πιστωθηκε ποσο λιγοτερο..

spacer.png

spacer.png

μια χαρά αυθεντικά πουλάει. Εάν σας είχε τύχει κάποιο προϊόν μουφα είναι 100% από επιστροφή πελάτη , αλλαξε το προϊόν το κανονικο με την μουφα και το έστειλε πίσω. Προφανος στις αποθήκες δεν γίνεται 100% έλεγχος λογού φόρτου εργασίας η βαρεμάρας υπαλλήλων. 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Mando είπε

μια χαρά αυθεντικά πουλάει. Εάν σας είχε τύχει κάποιο προϊόν μουφα είναι 100% από επιστροφή πελάτη , αλλαξε το προϊόν το κανονικο με την μουφα και το έστειλε πίσω. Προφανος στις αποθήκες δεν γίνεται 100% έλεγχος λογού φόρτου εργασίας η βαρεμάρας υπαλλήλων. 

Παίζουνε τέτοιες κομπίνες; πρώτη φορά το ακούω, σατανικό!

Καλά και δε τους πιάνουν;

Επεξ/σία από superpanos2
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...