Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα τζιν που δεν θα το κρατήσω, λόγω φαρδιάς γραμμής στα σκέλη, Νο 34 σκούρο μπλέ.

Στην τιμή που το πήρα εννοείται, περίπου 1/3 από αυτή που έχει τώρα.

Αν ενδιαφέρεται κανείς, πληροφορίες σε π.μ. Αθήνα-Αιγάλεω

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gorge18 είπε

+1

+1, απλα εμενα δεν ειναι στο σταδιο της συλλογης, αλλα εχει φυγει, σε 3-4 μερες θα φτασει.

17 ώρες πριν, jimwalker είπε

Σημερινό email  απολογίας με κουπόνι.. Δυο εβδομάδες περασαν και ακόμα στην " συλλογή " είναι.. Έχει άλλος τόση καθυστέρηση;

+1

Δημοσ.
4 ώρες πριν, flo1 είπε

+1, απλα εμενα δεν ειναι στο σταδιο της συλλογης, αλλα εχει φυγει, σε 3-4 μερες θα φτασει.

+1

παρελαβα σημερα... αν και εχθες ελαβα το μαιλ αυτο.. Οτι ναναι

Κατα τα αλλα τα ρουχα μια χαρα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα new balance 574 δικά μου,  under armour hovr sonic 5 του μεγαλου, timberland sneakers της γυναίκας, adidas του μικρού, παντελονι gap, 91 ευρώ ολα μαζι, τρομερή επιτυχία. Ποιότητα άριστη και παραλαβή σε 7 ημέρες.

Επεξ/σία από giorgosiraklio
Δημοσ.

Ξανατρεχει η προσφορά με λιγότερη έκπτωση ( -30% )και λιγότερα είδη μάλλον . Αν κάποιος έχει και κουπόνι "we are sorry" ίσως βρει κάτι καλό σε καλή τιμή . 

Υγ. Αν σε κάποιον περισσεύει ένα κουπόνι ας μου στείλει ένα πμ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Glikos είπε

Έχουν πέσει πάλι οι τιμές σε πολλά προϊόντα.

οχι τιποτε το ιδιαιτερο.καμια σχεση με τις εκπτωσεις που ειχε πριν 20 περιπου ημερες...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmy1973 είπε

οχι τιποτε το ιδιαιτερο.καμια σχεση με τις εκπτωσεις που ειχε πριν 20 περιπου ημερες...

Τότε ναι, είχε περισσότερα αλλά και τώρα όποιος θέλει μπορεί να βρει κάποια καλά κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Glikos είπε

Τότε ναι, είχε περισσότερα αλλά και τώρα όποιος θέλει μπορεί να βρει κάποια καλά κομμάτια.

απο μια ματια που εριξα ειναι πολυ λιγες οι ευκαιριες.

ειδικα στα επωνυμα,δεν εχει σχεδον τιποτε.

Επεξ/σία από jimmy1973
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

απο μια ματια που εριξα ειναι πολυ λιγες οι ευκαιριες.

ειδικα στα επωνυμα,δεν εχει σχεδον τιποτε.

Ίσως εξαντλήθηκαν, εγώ προσωπικά βρήκα αρκετά. Υπάρχει και σχετικό ποστ με την προσφορά που ανέβασε κάποιος σε γειτονικό site.

Δημοσ.

επωνυμα-επωνυμα, που σε κανονικη περιοδο ειναι ακριβα,παραμενουν ακριβα,

πχ gant,napapijri,pepe που τα επιλεγω πολλες φορες,ειναι ψηλα.

τωρα καποιες υποδεεστερα brand εχουν καποια κομματια καλη εκπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το υποδεέστερα είναι σχετικό. Π.χ. εγώ είδα αρκετά Nike, Adidas, Hollister, Levi's, Jordan, The North Face, Camel Active σε πολύ καλές τιμές. Από κει και πέρα ο καθένας διαλέγει ανάλογα με τα γούστα του και τις ανάγκες του. Τα νούμερα γενικά εξαντλούνται γρήγορα.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...