stroumfita2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Παρέλαβα σήμερα , ήρθαν χωρίς ειδοποίηση. Όλα μια χαρά εκτός από 1 που θα το κάνω επιστροφή γιατί είναι μικρό. Τρελό deal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaMp3on Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Να πω και εγώ την εμπειρία μου. Είχα κάνει αρκετά μεγάλη παραγγελία στην προηγούμενη προσφορά, όπου πήρα μπουφάν, ζακέτα, φούτερ, παπούτσια. Όλα μου φάνηκαν κομπλέ. Εσείς που λέτε για μαϊμού προϊόντα, πως είναι δυνατόν τόσο μεγάλο κατάστημα να πουλάει μούφα προϊόντα χωρίς να τους κυνηγήσουν οι εταιρείες-κολοσσοι; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Εγώ εξαρχής που την υπέβαλα στις 14/7 βλεπω παραδοση 20-21/7. μεσα στην παραγγελία γράφει status αναμονή προς παράδοση με γενική ταχυδρομική. οταν πατάω ομως για περισσοτερες λεπτομερειες το tracking της ΓΤ δεν εχει τπτ.. μονο εκτυπωση label. από εμπειρία, η εκτιμώμενη 20-21 ειναι πραγματικη ημερομηνία ή μουφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε Εγώ εξαρχής που την υπέβαλα στις 14/7 βλεπω παραδοση 20-21/7. μεσα στην παραγγελία γράφει status αναμονή προς παράδοση με γενική ταχυδρομική. οταν πατάω ομως για περισσοτερες λεπτομερειες το tracking της ΓΤ δεν εχει τπτ.. μονο εκτυπωση label. από εμπειρία, η εκτιμώμενη 20-21 ειναι πραγματικη ημερομηνία ή μουφα; θαρθει σιγουρα εφοσον εκτυπωθηκε η ετικετα μην ανησυχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 εμενα ερχεται παντα την 1η ημερα απο το διαστημα αυτο της ημερομηνιας που δινει στην εκτιμωμενη ημερομηνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Παρήγγειλα κόκκινο φούτερ under armour και ήρθε αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xoldboyx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Έγινε παραλαβή από την κοπέλα μου, με ένα γρήγορο τσεκ σε βασικά σημεία που τα counterfeit αποτυγχάνουν φαίνεται οκ. Θα το δω και εγώ ενδελεχώς όταν το έχω στα χέρια μου. Καλή συνέχεια σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 17/7/2022 στις 2:51 ΜΜ, SabotazNic είπε Εχω καταληξει προσωπικα οτι τα (τοσο) επωνυμα εσωρουχα δεν αξιζουν. Εχω παρει νορμαλ μαρκες και εχουν βγει πολυ καλυτερα. Απόκρυψη περιεχομένων Ενδεικτικα sloggi και wrap Μονο UOMO! 😜 Πήρα κάτι jack and Jones ελπίζω να αντέξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει καταλάβει κάποιος πως δουλευει αυτή η πληροφορία που εμφανίζουν; Οτι τι, πριν 30 ημέρες το είχαν φθηνότερα στο ίδιο το μαγαζί και τώρα στο δίνουμε σε προσφορά 70% αντι για 87% που το είχαμε; Εκτός και αν γίνεται κάποια σύγκριση με άλλα καταστήματα. Αν είναι απο το δικό τους, αυτή η αυξηση, βγάζουν τα ματια τους μονοι τους , να σου λένε το είχα φθηνότερα και τώρα απλά το εχω ακριβότερα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από SilentVoice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Εχει καταλάβει κάποιος πως δουλευει αυτή η πληροφορία που εμφανίζουν; Οτι τι, πριν 30 ημέρες το είχαν φθηνότερα στο ίδιο το μαγαζί και τώρα στο δίνουμε σε προσφορά 70% αντι για 87% που το είχαμε; Εκτός και αν γίνεται κάποια σύγκριση με άλλα καταστήματα. Αν είναι απο το δικό τους, αυτή η αυξηση, βγάζουν τα ματια τους μονοι τους , να σου λένε το είχα φθηνότερα και τώρα απλά το εχω ακριβότερα. Τα μαθηματικά σου δεν είναι σωστά. Τώρα έχει 70% έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή, αν κάποια στιγμή κάποιος το έδινε 20,32 ήταν περίπου 75% η έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, s2117 είπε Τα μαθηματικά σου δεν είναι σωστά. Τώρα έχει 70% έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή, αν κάποια στιγμή κάποιος το έδινε 20,32 ήταν περίπου 75% η έκπτωση. Γιατι το +17% της έκπτωσης που λένε οτι είχε πριν 30 ημέρες, είναι πιο σωστό; To 87% το έγραψα, γιατι με μια πρώτη ματιά , βλέπεις ενα -70% εκπτωση και ενα -17% περισσότερη εκπτωση πριν 30 ημέρες. 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παρήγγειλα κόκκινο φούτερ under armour και ήρθε αυτό Είναι κόκκινο της λίμνης των κύκνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Παρήγγειλα κόκκινο φούτερ under armour και ήρθε αυτό Σε σιμπιζακι βγαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 δεν έχεις καλή κάμερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsipizic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, SilentVoice είπε Εχει καταλάβει κάποιος πως δουλευει αυτή η πληροφορία που εμφανίζουν; Οτι τι, πριν 30 ημέρες το είχαν φθηνότερα στο ίδιο το μαγαζί και τώρα στο δίνουμε σε προσφορά 70% αντι για 87% που το είχαμε; Εκτός και αν γίνεται κάποια σύγκριση με άλλα καταστήματα. Αν είναι απο το δικό τους, αυτή η αυξηση, βγάζουν τα ματια τους μονοι τους , να σου λένε το είχα φθηνότερα και τώρα απλά το εχω ακριβότερα. Προηγούμενη δικιά τους τιμή είναι. Λόγω νέου νόμου στη Γερμανία είναι υποχρεωμένα όλα τα καταστήματα όταν διαφημίζουν κάτι σε έκπτωση να αναγράφουν και την φτηνότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billyssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Έχω πάρει μπουφαν από about you μάρκας Jack&Wolfskin πολύ καλή ποιότητα, θεωρώ πως είναι γνήσιο. Επίσης μου ήρθε ακόμα μια παραγγελία μπλούζες vans και παπούτσια, αυθεντικές φαίνονται πολύ καλή ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις