Προς το περιεχόμενο

[ABOUTYOU] έως extra -70% στα εκπτωτικά είδη

zogler1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πω και εγώ την εμπειρία μου. 

Είχα κάνει αρκετά μεγάλη παραγγελία στην προηγούμενη προσφορά, όπου πήρα μπουφάν, ζακέτα, φούτερ, παπούτσια. Όλα μου φάνηκαν κομπλέ. Εσείς που λέτε για μαϊμού προϊόντα, πως είναι δυνατόν τόσο μεγάλο κατάστημα να πουλάει μούφα προϊόντα χωρίς να τους κυνηγήσουν οι εταιρείες-κολοσσοι; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ εξαρχής που την υπέβαλα στις 14/7 βλεπω παραδοση 20-21/7.

μεσα στην παραγγελία γράφει status αναμονή προς παράδοση με γενική ταχυδρομική.

οταν πατάω ομως για περισσοτερες λεπτομερειες το tracking της ΓΤ δεν εχει τπτ.. μονο εκτυπωση label. 

από εμπειρία, η εκτιμώμενη 20-21 ειναι πραγματικη ημερομηνία ή μουφα; 

14 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Εγώ εξαρχής που την υπέβαλα στις 14/7 βλεπω παραδοση 20-21/7.

μεσα στην παραγγελία γράφει status αναμονή προς παράδοση με γενική ταχυδρομική.

οταν πατάω ομως για περισσοτερες λεπτομερειες το tracking της ΓΤ δεν εχει τπτ.. μονο εκτυπωση label. 

από εμπειρία, η εκτιμώμενη 20-21 ειναι πραγματικη ημερομηνία ή μουφα; 

θαρθει σιγουρα εφοσον εκτυπωθηκε η ετικετα μην ανησυχεις

Έγινε παραλαβή από την κοπέλα μου, με ένα γρήγορο τσεκ σε βασικά σημεία που τα counterfeit αποτυγχάνουν φαίνεται οκ.

Θα το δω και εγώ ενδελεχώς όταν το έχω στα χέρια μου. 

Καλή συνέχεια σε ολους

Στις 17/7/2022 στις 2:51 ΜΜ, SabotazNic είπε

Εχω καταληξει προσωπικα οτι τα (τοσο) επωνυμα εσωρουχα δεν αξιζουν. Εχω παρει νορμαλ μαρκες και εχουν βγει πολυ καλυτερα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Ενδεικτικα sloggi και wrap

Μονο UOMO! 😜

Πήρα κάτι jack and Jones ελπίζω να αντέξουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει καταλάβει κάποιος πως δουλευει αυτή η πληροφορία που εμφανίζουν;

image.png.484d954d16432e1d4291caf866c76be8.png

Οτι τι, πριν 30 ημέρες το είχαν φθηνότερα στο ίδιο το μαγαζί και τώρα στο δίνουμε σε προσφορά 70% αντι για 87% που το είχαμε;

Εκτός και αν γίνεται κάποια σύγκριση με άλλα καταστήματα. Αν είναι απο το δικό τους, αυτή η αυξηση, βγάζουν τα ματια τους μονοι τους , να σου λένε το είχα φθηνότερα και τώρα απλά το εχω ακριβότερα.

Επεξ/σία από SilentVoice

6 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Οτι τι, πριν 30 ημέρες το είχαν φθηνότερα στο ίδιο το μαγαζί και τώρα στο δίνουμε σε προσφορά 70% αντι για 87% που το είχαμε;

Εκτός και αν γίνεται κάποια σύγκριση με άλλα καταστήματα. Αν είναι απο το δικό τους, αυτή η αυξηση, βγάζουν τα ματια τους μονοι τους , να σου λένε το είχα φθηνότερα και τώρα απλά το εχω ακριβότερα.

Τα μαθηματικά σου δεν είναι σωστά. Τώρα έχει 70% έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή, αν κάποια στιγμή κάποιος το έδινε 20,32 ήταν περίπου 75% η έκπτωση.

1 λεπτό πριν, s2117 είπε

Τα μαθηματικά σου δεν είναι σωστά. Τώρα έχει 70% έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή, αν κάποια στιγμή κάποιος το έδινε 20,32 ήταν περίπου 75% η έκπτωση.

Γιατι το +17% της έκπτωσης που λένε οτι είχε πριν 30 ημέρες, είναι πιο σωστό;

To 87% το έγραψα, γιατι με μια πρώτη ματιά , βλέπεις ενα -70% εκπτωση και ενα -17% περισσότερη εκπτωση πριν 30 ημέρες.

5 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Παρήγγειλα κόκκινο φούτερ under armour και ήρθε αυτό

Screenshot_20220719_123225_com.android.gallery3d.jpg

Είναι κόκκινο της λίμνης των κύκνων.

18 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Προηγούμενη δικιά τους τιμή είναι.
Λόγω νέου νόμου στη Γερμανία είναι υποχρεωμένα όλα τα καταστήματα όταν διαφημίζουν κάτι σε έκπτωση να αναγράφουν και την φτηνότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών.

• Like 7

Έχω πάρει μπουφαν από about you μάρκας Jack&Wolfskin πολύ καλή ποιότητα, θεωρώ πως είναι γνήσιο.

Επίσης μου ήρθε ακόμα μια παραγγελία μπλούζες vans και παπούτσια, αυθεντικές φαίνονται πολύ καλή ποιότητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...