Dpan.9 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Σκέφτομαι να αγοράσω το ακόλουθο λαπτοπ. Έχει κανένας άποψη γιαυτό; είναι καλή αγορά; https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-envy-x360-15-eu0006nv-laptop-15-6-fhd-ips-afis-ryzen-7-5700u-16-gb-512-gb-radeontm-windows-11-pro-_3802809 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για την κατηγορία του. Η οθόνη με το touch αδιάφορη, χωρίς να θυμάμαι αν έχει tempered glass πάνω. Γενικά τα 5700u δεν τα έχω συμπαθήσει όσο τα 5500u. Θα πρότεινα να περιμένεις για 6600u μόλις έρθουν στην Ελλάδα αλλά με προβληματίζει που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Ο επεξεργαστής φοράει τεχνολογία 2 ετών ( zen 2 ) Αν ήταν 5800u ( zen 3 )θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το πεις καλή αγορά. Όσο πλησιάζεις το 1000αρικο φτάνεις επικίνδυνα τα M1 MacBook. Και εκεί είναι δύσκολες οι συγκρίσεις με ultraportable. Για τι χρήση το θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dpan.9 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κυρία χρήση browsing με πολλά ανοιχτά ταμπς, οφις, αρκετά pdf ανοιχτά, λίγο ταινίες σειρές κτλ, και ζουμ, σκάιπ, κτλ το πενάκι στην οθόνη αφής με βολεύει λόγω επαγγέλματος για καμια διόρθωση αλλά δεν είναι και βασικός λόγος αγοράς. Θέλω απλά ένα μηχάνημα να το κρατήσω αρκετό καιρό και να μην έχω κολλήματα και χαζά. Σκέφτομουνα για μακμπουκ αλλά μόνο η βασική έκδοση του αιρ παίζει σε αυτά τα λεφτά και επίσης δεν θέλω να ξεβολευτω απο τα windows μιας και τα πάντα τα έχω οργανώσει επάνω σε αυτά. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Dpan.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο με Ryzen5 3ης γενιάς. Άψογο σε όλα του. Έχει 2 slots μνήμης, οπότε πήγα κατευθείαν στα 16, αλλά δεν έχει slot για 2ο δίσκο. Μπαταρία πολύ καλή. Η type-c βγάζει εξωτερική οθόνη, αλλά δεν έχω δοκιμάσει αν φορτίζει από φορτιστή type-c ή κατάλληλο powerbank. Οθόνη εξαιρετική στα χρώματα, γυαλιστερή όπως όλες οι touch (εγώ προτιμώ τις ματ) αλλά η μέγιστη φωτεινότητα δε με ενθουσίασε. Δε ξέρω σε ανοικτό εξωτερικό χώρο πόσο άνετη θα είναι. Πάντως το δουλεύω συχνά στο μπαλκόνι, και δεν αναβάζει θερμοκρασία ακόμα και τώρα το καλοκαίρι, λόγω εξαιρετικής μεταλλικής κατασκευής. Η κάρτα δικτύου είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε λάπτοπ στο θέμα εμβέλεια, και έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου. Στο μπαλκόνι και σε απόσταση από το ρούτερ περίπου 20 μέτρων με τοίχους ανάμεσα, πιάνει καλά για άνετο σερφάρισμα. Το πενάκι είναι bluetooth, και λειτουργεί και σαν presenter. Μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν μπορείς να το κλείσεις εντελώς μετά τη χρήση, με αποτέλεσμα μετά από αρκετές μέρες μη χρήσης ξεφορτίζει τελείως, και να χρειάζεται ένα 20λεπτο για την πλήρη φόρτιση. Φορτίζει με type-c. Όπως και εσύ δεν ήταν για μένα ο κύριος λόγος αγοράς, και ακόμα "ψάχνομαι" με τις δυνατότητές του. Και ελπίζω οι νεότερες εκδόσεις να μην έχουν το δικό μου πρόβλημα. Το 15ρι πάντως δε βολεύει πολύ σαν convertible λόγω βάρους και όγκου. Πολύ καλύτερα τα αντίστοιχα 14ρια. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από ventalias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dpan.9 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Τέλεια σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά! Λέω να το τσιμπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα