dimendom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει περίπτωση να απομαγνητισθούν (και άρα να μην λειτουργούν) οι τραπεζικές κάρτες εάν τοποθετήσει κανείς δίπλα τους ένα Apple AirTag; Για παράδειγμα μέσα στο πορτοφόλι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Πειραιώς δεν είχαν ιδέα για το τι είναι το airtag. Στο ίντερνετ δε, δεν υπάρχει καμμία σαφής αναφορά για το θέμα αυτό. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από dimendom
dimendom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 ...αυτό ακριβώς βρήκα και εγώ και για αυτό πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς: κατά πόσο δλδ η κάρτα εξαρτάται από το chip ή από την μαγνητική λωρίδα για να λειτουργήσει. Απάντηση δεν πήρα...
DimVavas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, dimendom είπε ...αυτό ακριβώς βρήκα και εγώ και για αυτό πήρα τηλέφωνο στην Πειραιώς: κατά πόσο δλδ η κάρτα εξαρτάται από το chip ή από την μαγνητική λωρίδα για να λειτουργήσει. Απάντηση δεν πήρα... Από το τσιπάκι εξαρτάται. Εξάλλου η μαγνητική λωρίδα καταργείται σιγά-σιγά. Δε θα έχεις θέμα 99%.
dimendom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 ...θα το βάλω στο πορτοφόλι και θα δούμε τι θα γίνει.
TheVetforce Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Εγώ το έχω στο πορτοφόλι πάνω από 6 μήνες, κανένα απολύτως πρόβλημα και κουβαλάω καμιά 7 - 8 μαζί μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα