vision Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Έχω μια παλιά οθόνη LG 22άρα που θέλω να την κάνω τηλεόραση με τη χρήση εξωτερικού ψηφιακού δέκτη. Τα μόνα βύσματα που βλέπω πίσω από την οθόνη είναι D-Sub και DVI-D. Δεδομένου πως ο δέκτης έχει hdmi, τι αντάπτορα θα χρειαστώ για να περνάει και ήχος και εικόνα; https://www.skroutz.gr/s/7121984/Powertech-Μετατροπέας-DVI-D-male-σε-HDMI-female-ADA-H003.html Γίνεται ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Οτι γινεται γινεται με μετατροπεα dvi-hdmi ωστόσο ήχο πως θα εχεις; προσωπικα το ειχα κανει και επαιρνα ηχο απο την εξοδο RCA όπου με εναν ανταπτορα RCA-3.5 jack, το εδινα σε κατι ηχεία προπολεμικά... γενικά ειναι πιο σοφο να πουλησεις ή ανταλλάξεις την οθονη με μια αντιστοιχα παλια τηλεοραση με hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Γίνεται. Το είχα κάνει (πολύ) παλιά για να συνδέσω οθόνη που είχε μόνο vga, με ψηφιακό δέκτη και αργότερα με raspberry pi. Με αντάπτορα από hdmi σε vga που είχε και 3.5 jack, στο οποίο συνδέεις τα ηχεία. Κάτι τέτοιο ψάχνεις. Θα χρειαστεί πιθανόν να παίξεις με τις ρυθμίσεις εξόδου του δέκτη. Ενδεχομένως σε άλλη οθόνη/τηλεόραση, αν τον συνδέσεις και δε δείχνει τίποτα. Με dvi μάλλον είναι πιο δύσκολο, καθώς το dvi (συνήθως) είναι ψηφιακό, όπως και το hdmi, αλλά δε μεταφέρει ήχο. Οπότε δε ξέρω αν υπάρχει σχετικός μετατροπέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτά τα βύσματα έχει μόνο. Υπάρχει περίπτωση; Δεν βλέπω κάτι για τον ήχο. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από vision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 αν εχει μόνο αυτα δεν εχει ηχεία η οθόνη, θες εξωτερικά ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα