Προς το περιεχόμενο

vivo X80 Pro Review - Η έκπληξη της χρονιάς

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η vivo συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία μετά την πρόσφατη είσοδό της στην εγχώρια αγορά, διαθέτοντας πλέον και το vivo X80 Pro.

Πρόκειται για την ναυαρχίδα της εταιρείας, το ισχυρότερο και πιο προηγμένο smartphone της αυτή τη στιγμή, ενσωματώνοντας κορυφαίες τεχνολογίες σε κάθε τομέα – από την οθόνη έως την κάμερα. Έχει όλο το «πακέτο» για να τα βάλει με τον ανταγωνισμό; Είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε και να το χρησιμοποιήσουμε για αρκετές ημέρες, καταγράφοντας παράλληλα την εμπειρία μας με αυτό.

Από τη στιγμή που βγαίνει από το κουτί, το vivo X80 Pro εντυπωσιάζει αρχικά με το μέγεθός του. Οι διαστάσεις του φτάνουν τα 16.45x7.5x0.9 εκατοστά. Δεν είναι ένα μικρό κινητό, όμως δεν έχει καμία σημασία, αφού συνηθίζεται πλέον τα flagships να κινούνται σε τέτοια επίπεδα οπότε είναι αναμενόμενο. Το βάρος του φτάνει τα 219 γραμμάρια, αλλά στο χέρι δεν το νιώσαμε ιδιαίτερα βαρύ, η κατανομή έχει γίνει με αποτελεσματικό τρόπο.

Διατίθεται σε τρία χρώματα (Cosmic Black, Orange και Blue) κι εμείς παραλάβαμε το μαύρο. Ο σχεδιασμός της πλάτης είναι πάρα πολύ λιτός, κάτι που σίγουρα εκτιμούμε σε όσα κινητά το επιχειρούν. Το υλικό της πλάτης είναι γυάλινο, έχοντας ένα ειδικό εφέ όταν βρίσκεται κάτω από το φως του ήλιου, λαμπιρίζει ελαφρώς αλλά όχι υπερβολικά. Ένα εξίσου ποιοτικό υλικό χρησιμοποιήθηκε για το πλαίσιο, το οποίο είναι αλουμινίου. Μάλιστα, διαθέτει και πιστοποίηση IP68 για προστασία ενάντια σε νερό και σκόνη, κάτι αναμφίβολα αναγκαίο για ένα κινητό που θεωρείται flagship. Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται, είναι αν χρησιμοποιεί κάποιο Gorilla Glass για την μπροστινή οθόνη ή κάτι παρεμφερές – γενικά, δεν γνωρίζουμε τι επίπεδο προστασίας παρέχεται.

Κάτι άλλο που θα τραβήξει τα βλέμμα στην πλάτη, είναι το κομμάτι της κάμερας, το οποίο φιλοξενείται πάνω σε ένα αρκετά μεγάλο ορθογώνιο που καλύπτει σχεδόν το ένα τρίτο της πλάτης. Σε ένα κύκλο περιλαμβάνονται οι βασικοί φακοί και κάτω αριστερά από αυτόν βρίσκεται το περισκόπιο, ενώ δεξιά από τον κύκλο βρίσκεται το φλας. Το λογότυπο της Zeiss, με την οποία συνεργάστηκε η vivo, είναι διακριτικά τοποθετημένο μέσα στον κύκλο. Η επιλογή για ένα τόσο μεγάλο τμήμα κάμερας είναι κάτι που δε θα αρέσει σε όλους, αλλά σίγουρα έχει εφαρμοστεί με κομψότητα – δεν εξέχει πολύ, δεν έχει σχεδιαστικές υπερβολές.

Διαβάστε ολόκληρο το review

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω απο Day1

Τι να πω για αυτο το τηλεφωνο?

Οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη 

ΥΓ

φιλε  Σωτήρης Καλογεράκης το δικο μου κατω αριστερα απο την καμερα δεν εχει κανενα περισκοπιο🤣

Επισης δεν εχει ασυρματα ακουστικα που γραφεις αλλα ενσυρματα

Λες να μου εδωσαν κανενα μουφα?🤣

Επεξ/σία από SKOKMAN
  • Thanks 1

Το παιχνίδι στα κινητά πλέον, δεν παίζεται στα specs, αλλά στην υποστήριξη software. Δεν θέλουμε τούμπανα κινητά, θέλουμε σταθερά και αξιόπιστα κινητά.

• Like 21
  • Thanks 2
  • Sad 1

Παραδόξως ''προσγειωμένη'' τιμή μιας και μιλάμε για το 12/256.

Ακόμα καλύτερα θα είναι για όποιον περιμένει για black friday μεριά, μιας και οι αρχικές τιμές των ναυαρχίδων πονάνε day one.

Παιδιά το έχω από την Δεύτερη Μέρα κυκλοφορίας του

Είναι υπέρ εξαιρετικό καταπληκτική κάμερα πολύ καλά ηχεία πάρα πολύ όμορφο design κινητού καθώς και με την θήκη Που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία γίνεται πάρα πολύ Premium 

πολυ κυριλέ κινητό 

Όσο αφορά την κάμερα εντάξει δεν έχω να πω και πολλά είναι απίστευτη απλά 

Όσο αφορά το μενού του κινητού δεν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά Android είναι σα να έχεις ένα Google Pixel καθόλου Bloodware Αφού οι κυριότερες εφαρμογές που δουλεύεις είναι της Google όπως Chrome Google Phone Google Messages

Επίσης έχει και iR Blaster και είναι και αδιάβροχο 

κοινος Κινηταρα

αμα έχεις Εταιρεία και το πάρεις χωρίς φ.π.α

μιλάμε κάπου στα 805 ευρώ για τέτοιο κινητό με τέτοια specs είναι ν1 επιλογή 

(Προσωπική μου γνώμη πάντα)

51 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε

το εχω απο Day1

Τι να πω για αυτο το τηλεφωνο?

Οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη 

ΥΓ

φιλε  Σωτήρης Καλογεράκης το δικο μου κατω αριστερα απο την καμερα δεν εχει κανενα περισκοπιο

Επισης δεν εχει ασυρματα ακουστικα που γραφεις αλλα ενσυρματα

Λες να μου εδωσαν κανενα μουφα?🤣

φίλε έχει αν παρατηρήσεις σωστά πάνω στην κάμερα αριστερά προς τα κάτω το μαύρο κουτάκι είναι το περισκπιο 

και δεν έχει ακουστικά ασύρματα η συσκευασία έχει ενσύρματα

είναι πολύ κάλο κινητό παντός 

Μια ακόμη από τις πολλές κινέζικες συναρμογές φασόν, με τιμή χωρίς αύριο... 

Η Ευρώπη έχει σταματήσει να είναι το Eldorado για κάθε Κινέζο φασονιέρη, και νεόκοπο εισαγωγέα που θέλει να να αποκτήσει κότερο σε κάθε εισαγωγή! 

Φαντάσου να αγοράσεις λαπτοπ στα ίδια λεφτά και σε δυόμιση χρόνια να σου πει η Microsoft δεν σε είδα δεν σε ξέρω! 

• Thanks 1
  • Confused 11

16 λεπτά πριν, Pitsfitili είπε

Καλορίζικο σε όποιον το πήρε. Είναι πολύ νωρίς για εμένα αυτό το τηλέφωνο. Σχεδόν αστρωτο. Τα λέμε σε κανένα τρίμηνο!

Έχω το εταίρο vivo x70 pro plus εδώ και κοντά 9 μήνες. Τόσο σταθερό κινητό δεν είχα ποτέ. Σε σχέση με Samsung, Xiaomi κτλ. Δεν το συγκρίνω επίτηδες με apple. 

1 ώρα πριν, aloukos3 είπε

Παιδιά το έχω από την Δεύτερη Μέρα κυκλοφορίας του

Είναι υπέρ εξαιρετικό καταπληκτική κάμερα πολύ καλά ηχεία πάρα πολύ όμορφο design κινητού καθώς και με την θήκη Που συμπεριλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία γίνεται πάρα πολύ Premium 

πολυ κυριλέ κινητό 

Όσο αφορά την κάμερα εντάξει δεν έχω να πω και πολλά είναι απίστευτη απλά 

Όσο αφορά το μενού του κινητού δεν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά Android είναι σα να έχεις ένα Google Pixel καθόλου Bloodware Αφού οι κυριότερες εφαρμογές που δουλεύεις είναι της Google όπως Chrome Google Phone Google Messages

Επίσης έχει και iR Blaster και είναι και αδιάβροχο 

κοινος Κινηταρα

αμα έχεις Εταιρεία και το πάρεις χωρίς φ.π.α

μιλάμε κάπου στα 805 ευρώ για τέτοιο κινητό με τέτοια specs είναι ν1 επιλογή 

(Προσωπική μου γνώμη πάντα)

φίλε έχει αν παρατηρήσεις σωστά πάνω στην κάμερα αριστερά προς τα κάτω το μαύρο κουτάκι είναι το περισκπιο 

και δεν έχει ακουστικά ασύρματα η συσκευασία έχει ενσύρματα

είναι πολύ κάλο κινητό παντός 

εξακολουθω να μη βλεπω περισκοπιο αλλα μια περισκοπικη καμερα🤣

Το ξερω για τα ακουστικα

Για να μη γραφει πραγματα που δεν ισχύουν το εγραψα 

39 λεπτά πριν, techon1 είπε

Με τόσα λεφτά παίρνεις iPhone

Πάμε πάλι από την αρχή για να το καταλάβεις(ξέρω ότι το αναφέρεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλά δεν χρειαζόταν το σχόλιο σου)

Δεν γουστάρουν όλοι την apple, το ios κτλ κτλ κτλ

• Like 5
  • Thanks 5

Μ'αρέσει που κόπτεστε όλοι για τα Updates, και στο Site υπάρχουν 7000 αγγελίες κινητών τηλεφώνων. Μάλλον εγώ τα πουλάω όλα αυτά,  και είμαι ο μοναδικός που τα αλλάζω στο χρόνο, άντε ενάμιση, οπότε δεν έχει νόημα να σκέφτομαι αν έχει τετραετή υποστήριξη ας πουμε. Καλά που τα κρατάτε οι περισσότεροι πάνω απο 3-4 χρόνια και όχι κανα εξάμηνο.

Το κινητό φαίνεται εξαιρετικό, και παρότι ειναι πανάκριβο, έχει "λογική" τιμολόγηση για τα χαρακτηριστικά του, παρότι μιλάμε για Day one τιμή. Σε κανα τρίμηνο θα είναι νομίζω σουπερ περίπτωση, για όσους τουλάχιστον δεν έχουν θέμα να κουβαλάνε ρακέτα του τένις για κινητό. 

Οι υπόλοιποι στην αναμονή.

• Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...