The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και μου έχει κόλλησει η ένδειξη στο μέγιστο! Όταν κλείνω το αυτοκίνητο κατεβαίνει στο μηδέν , όταν το ανοίγω πηγαίνει παλι στο μέγιστο. έχω κάνει 100χλμ και δεν λέει να κατέβει η ένδειξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κάνε και άλλα χλμ και θα ξεκολλήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, The_Judas είπε γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και μου έχει κόλλησει η ένδειξη στο μέγιστο! Όταν κλείνω το αυτοκίνητο κατεβαίνει στο μηδέν , όταν το ανοίγω πηγαίνει παλι στο μέγιστο. έχω κάνει 100χλμ και δεν λέει να κατέβει η ένδειξη... Έχεις κάποια ερώτηση, ή απλά μοιράζεσαι τον πόνο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 ώρα για κατέβασμα τεπόζιτο και καθάρισμα εσωτερικού και αντλίας από τη μάκα. αν αλλάξεις και φίλτρο βενζίνης στο επόμενο γέμισμα θα νομίζεις οτι πήρες και 10 άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, The_Judas είπε γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου Έλα πες την αλήθεια. Απλά ήθελες να flexάρεις ότι γέμισες το ντεπόζιτο 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αποσύνδεσε τους πόλους της μπαταρίας για περίπου 5-10 λεπτά να κάνει reset ο εγκέφαλος μήπως και ξεκολλήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αλλες φορές που το γεμιζες ξεκόλλαγε αμέσως; Και στο πουντάκι μου όταν το ξεχειλίζω κάνει αρκετά χλμ για να κουνηθεί ο δείκτης.Σίγουρα πάνω απο 100χλμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, The_Judas είπε γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και μου έχει κόλλησει η ένδειξη στο μέγιστο! Όταν κλείνω το αυτοκίνητο κατεβαίνει στο μηδέν , όταν το ανοίγω πηγαίνει παλι στο μέγιστο. έχω κάνει 100χλμ και δεν λέει να κατέβει η ένδειξη... Εγκεφαλικο απο το ...γεμισμα. Μαλλον δεν το ειχε συνηθισει .Πλακα κανω φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, The_Judas είπε γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και μου έχει κόλλησει η ένδειξη στο μέγιστο! Όταν κλείνω το αυτοκίνητο κατεβαίνει στο μηδέν , όταν το ανοίγω πηγαίνει παλι στο μέγιστο. έχω κάνει 100χλμ και δεν λέει να κατέβει η ένδειξη... Λογικά θέλει κοίταγμα το φλοτερ του ή αλλαγή . Το φίλτρο καυσίμου είναι εμβαπτιζομενο μέσα στη αντλία καυσίμου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Με όλο τον σεβασμό αλλά ήθελα να σε τρολλάρω και να σε πειράξω λίγο, εν τούτις θα σταθώ στο τεχνικό κομμάτι και θα πω ότι αν το γέμισμα που έκανες δεν ήταν απλά "σκάσιμο" αντλίας, αλλά έχωσες και κανα 2-3 λίτρα παραπάνω είναι φυσικό ακόμα και μετά απο 100 χλμ, εννοείται πάντα με την χρήση που έκανες(αν δεν το σάπισες στα γκάζια) να μην κουνηθεί. Το έχω δεί άπειρες φορές το παραπάνω επεισόδιο όταν φούλαρα και εγώ με τον τρόπο που σου ανέφερα και φτάνοντας βουρβουρού στο δεύτερο πόδι, διανύοντας περίπου 130 χλμ απο την θεσσαλονίκη μόλις τότε να έχει λίγο ψιλοκουνηθεί η βελόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Υποθέτω είναι η πρώτη φορά που το γεμίζεις ε? Αν κάνεις και άλλα χιλιόμετρα, θα καταλάβεις πως ΟΤΑΝ το γεμίζεις, θέλει κάμποσα χιλιόμετρα (100-160) για να αρχίσει να κατεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Γιατί όμως γίνεται αυτό; Δεν είναι σπαστικό να μένει κολλημένο για πόσα χιλιόμετρα και μετά να πέφτει γρήγορα; Υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, The_Judas είπε γέμισα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου και μου έχει κόλλησει η ένδειξη στο μέγιστο! Όταν κλείνω το αυτοκίνητο κατεβαίνει στο μηδέν , όταν το ανοίγω πηγαίνει παλι στο μέγιστο. έχω κάνει 100χλμ και δεν λέει να κατέβει η ένδειξη... Αν στα επόμενα 100, δεν σου έχει κατέβει καθόλου, πήγαινε ξαναγεμισε το στο φουλ πάλι. Αν το πρόβλημα παραμένει, πας σε μάστορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μιας κι έχω το ίδιο αμάξι, να σου πω ότι μου είχε κολλήσει κι εμένα για περίπου 100 χλμ. Μετά, πάνω που είχα πιστέψει ότι είχα μέσα άπειρη βενζίνη, άρχισε να πέφτει😢. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Όταν κολλάει η βελόνα στο φουλ έχει πρόβλημα τ' αμάξι. Άμα κολλήσει και δείχνει λιγότερο, ανοίγετε θέματα για τους κλέφτες βενζινάδες και πάρε καταγγελίες από δω και πάρε καταγγελίες από κει. 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα