JohnResq Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα και από μένα Τις τελευταίες μέρες διαβάζω για ένα πρόβλημα που έχουν διαπιστώσει οι ιδιοκτήτες Yaris Cross το οποίο είναι ένα τρίξιμο εντός καμπίνας το οποίο δημιουργείται από την κολώνα πίσω από την θέση του συνοδηγού. Μετά από επικοινωνία με τις αντιπροσωπείες η επίσιμη απάντηση είναι ότι κατά την κατασκευή υπάρχει μία αστοχία στη σύνδεση του ουρανού και της κολώνας και τους παραπέμπουν σε συνεργαζόμενα , με την Toyota, συνεργεία για επίλυση. Γνωρίζεται κάτι παραπάνω? Υπάρχει λόγος ανησυχίας? Θα με βοηθούσαν έξτρα γνώσεις ή αναλύσεις μιας και το έχω παραγγείλει και το περιμένω καλοκαίρι του 23 Υ.Γ Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα αυτό μιας και είναι πλέον γνωστό να διορθωθεί στις επόμενες συναρμολογήσεις στα εργόστάσια?
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 πρωτη φορα το ακούω δλδ δεν ειναι πλαστικος θοριβος αλλα μεταλλικος? αν ναι θα το πηγαινα πισω μην εχω κανα ραγισμα
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε πρωτη φορα το ακούω δλδ δεν ειναι πλαστικος θοριβος αλλα μεταλλικος? αν ναι θα το πηγαινα πισω μην εχω κανα ραγισμα ποιο να πάει πίσω , μιλά για ένα πρόβλημα που διάβασε για το αμάξι που (αν) θα παραλάβει του χρόνου 😁
JohnResq Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αδερφέ το θέμα δεν είναι πότε θα το παραλάβω... Εμένα προσωπικά για να σου λύσω την απορία με βολεύει ο ένας χρόνος αναμονής για πολλούς λόγους. Έκανα μία συγκεκριμένη ερώτηση και είπα να απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι. 19 λεπτά πριν, Black Demis είπε πρωτη φορα το ακούω δλδ δεν ειναι πλαστικος θοριβος αλλα μεταλλικος? αν ναι θα το πηγαινα πισω μην εχω κανα ραγισμα Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που έγραψα. Συγκεκριμένα το αναφέρουν άνθρωποι στο Yaris Cross Club στο Facebook.
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, JohnResq είπε Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που έγραψα. Συγκεκριμένα το αναφέρουν άνθρωποι στο Yaris Cross Club στο Facebook. Σίγουρα δεν είναι απλός θόρυβος πλαστικών; Το απλό Yaris υποφέρει από αυτό πανω από 120
korakios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, JohnResq είπε Έκανα μία συγκεκριμένη ερώτηση και είπα να απαντήσει όποιος γνωρίζει κάτι. τότε κάνε την ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα μπας και έχει παραλάβει κάποιος να σου πει
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, korakios είπε ποιο να πάει πίσω , μιλά για ένα πρόβλημα που διάβασε για το αμάξι που (αν) θα παραλάβει του χρόνου 😁 οπς αυτο το εχασα 😛 (βασικα δεν περίμενα να κανει καποιος τετοαι ερώτηση για κατι που δεν εχει) ακυρο....... απο μενα αφου δεν το εχεις για να μην καιγεται παει σε αλλο αμαξι και τελος 1
Sakiz105 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ακυρο....... απο μενα αφου δεν το εχεις για να μην καιγεται παει σε αλλο αμαξι και τελος Που αν δεν εχει κλειδώσει τιμή, θα έρθει και νωρίτερα και φθηνότερα 1
TechnoState Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 ....να είναι μόνο αυτό κ να επιδιορθωθεί εγκαίρως (ανάκληση) πάλι καλά...μην βγούν κ άλλα στην πορεία (παιδικές ασθένειες) , είναι το χειρότερο για τους early-buyers.
QuantumWanderer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ανησυχητική αστοχία για τα δεδομένα της Toyota. Έχουμε κάνενα σύνδεσμο προς ξένο ιστότοπο με επίσημες πληροφορίες;
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, TechnoState είπε ....να είναι μόνο αυτό κ να επιδιορθωθεί εγκαίρως (ανάκληση) πάλι καλά...μην βγούν κ άλλα στην πορεία (παιδικές ασθένειες) , είναι το χειρότερο για τους early-buyers. πλεον δεν τα κανουν αυτα (εκτος και αν αυτοκίνητο θα σκορπίσει στον δρόμο) τέτοιες "βλαβες" της φτιαχνουν απλά στο επόμενο μοντελο (next year)
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, JohnResq είπε Μετά από επικοινωνία με τις αντιπροσωπείες η επίσιμη απάντηση είναι ότι κατά την κατασκευή υπάρχει μία αστοχία στη σύνδεση του ουρανού και της κολώνας και τους παραπέμπουν σε συνεργαζόμενα , με την Toyota, συνεργεία για επίλυση. Εαν εννοεις συνδεση του ουρανου με την κολωνα ως προς το κομματι της συγκολησης του κλωβου ειναι παρα παρα παρα πολυ σοβαρο, οχι για το θορυβο αλλα σε περιπτωση ατυχηματος... εχεις καποια λινκ; επισημη ανακληση; (αν κ τι ανακληση να κανουν; καινουργιο αμαξι να φαει συγκοληση σε αντιπροσωπεια...; ) θελω να ελπιζω οτι ειναι απλα κανενα λαστιχο-πλαστικο κλπ...
QuantumWanderer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Έχει λυθεί το παρόν θέμα; Όσοι το έχουν αντιμετωπίσει, τούς έχουν φωνάξει για να δοθεί οριστική λύση από το επίσημο δίκτυο;
Haldol Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Αν μιλάμε για τη συγκόλληση της κολώνας με τον ουρανό, δε μιλάμε για κάτι που διορθώνεται με "ανάκληση". Είναι τεράστιο δομικό πρόβλημα και επικίνδυνο. Να πάρεις έγγραφη βεβαίωση ότι το VIN σου δεν επηρρεάζεται από αυτό το πρόβλημα, αλλιώς να μην το παραλάβεις, όταν έρθει.
tsopirs Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Από όσο ξέρω πάνε στην αντιπροσωπεία ξηλώνουν τα πίσω πλαστικά και κολλάνε ξανά από την αρχή την πίσω κολώνα ,δεν ξέρω αν αλλάζουν την κολώνα η αν υπάρχει θέμα στην συγκόλληση..πάντως υπάρχει μεταλλικός τριγμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα