Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Έχω το Xiaomi Mi 10T και των τελευταίο καιρό έχω προσέξει ότι μόλις πατάω το Home Screen button το κινητό κολλάει και δεν ανταποκρίνεται για κάποιο λόγο μαυρίζει όλη η οθόνη και μου πετάει μετά μήνυμα η εφαρμογή εκκίνησης συστήματος... τι συμβαίνει και μου το κάνει αυτό κάθε τρεις και λίγο;;
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Είναι απείραχτο το κινητό ή έχεις αφαίρεση τίποτα εφαρμογές συστήματος;
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, chios είπε Είναι απείραχτο το κινητό ή έχεις αφαίρεση τίποτα εφαρμογές συστήματος; Τι εννοείς; Όχι μόνο στα Widgets έχω αλλάξει θέση και τα έχω πειράξει λίγο τους άλλαξα θέση Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Vasilis T 92
Centurion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κάτι έχει γίνει με τον launcher συστήματος. Μπορεί κάποιο buggy update. Πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές - εμφάνιση εφαρμογών συστήματος, βρες τον εκκινητή συστήματος και κάνε απεγκατασταση ενημερώσεων. Θα σου κάνει επαναφορά της αρχικής οθόνης, αλλά τουλάχιστον θα δουλεύει κανονικά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα