Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Γυναίκες οδηγοί τι να πεις... 😁 πλάκα κάνω. Πάρε τον ασφαλιστη σου ρε κοπελια θα στο λύσει σε 5 λεπτά προφανώς και θα αποζημιωθεις μη φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, garrett156 είπε η αστυνομια ακριβώς οπως είπες γράφει οτι εσύ δηλώσεις δεν ειναι θέση της η δήλωση σου.δεν ξερω αν με καταλαβένεις.η αστυνομία κάνει ΜΟΝΟ καταγραφή δεν θα πει ποιος φταίει κλπ.αυτα οι ασφαλιστικες. Ο οδηγός ΟΑΣΘ ήθελε η τροχαία να αναφέρει ότι είχα διπλό παρκάρει, πράγμα που δεν ισχύει που του είπε και ο αστυνομικός. Αλλιώς αυτός δεν θα ήθελε να έρθει η αστυνομία. Ξέρω οτι κατέγραψε όπως έγινε το συμβάν, αμα μου έλεγε ο αστυνομικός οτι διπλό πάρκαρα θα πλήρωνα την κλήση. 35 λεπτά πριν, Klausx είπε Τρίγωνο είχες βάλει; Αν πάει δικαστικά θα δικαιωθεί ο οδηγός αν δεν είχες βάλει με τα κτλ που θα βγάλουν οι δικηγόροι, Τυχερή που δεν σου πήρε όλο το αυτοκίνητο να ψάχνεις για άλλο τώρα... Πάντα τρίγωνο στα μέτρα που λέει η νομοθεσία και φυσικά πριν από στροφές. Ασφαλιστικά θα αποζημιωθείς αφού σε χτύπησε εκτός όπως είπα παραπάνω αν το κυνηγήσει που δεν νομίζω. Δεν είχα προλάβει να βάλω τρίγωνο, ήμουν στην άκρη αλλά δεν όχι πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο, όσο άκρη κατάφερα να πάω πριν σβήσει το αμάξι. Άμα πάει δικαστικά θα δείξει, αν και δεν το νομίζω. Έναν καθρέφτη χτύπησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Vivivivivi είπε Έναν καθρέφτη χτύπησε. Σου έκανε ζημιά μεγάλη ή πταίσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Sta είπε Γυναίκες οδηγοί τι να πεις... 😁 πλάκα κάνω. Πάρε τον ασφαλιστη σου ρε κοπελια θα στο λύσει σε 5 λεπτά προφανώς και θα αποζημιωθεις μη φοβάσαι. Έχω μιλήσει με την ασφαλιστική μου, καλύπτει την βλάβη. Απλά μια επιπλέον γνώμη δεν βλάπτει. Μόλις τώρα, Nabuko είπε Σου έκανε ζημιά μεγάλη ή πταίσμα? Τον καθρέφτη του οδηγού γύρισε από την ανάποδη. Έχω το κομμάτι του καθρέφτη, έσπασε μόνο ο μηχανισμός που κρατάει τον καθρέφτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εχω ακουσει οτι τα κρατικα οχηματα ασφαλίζονται απο το κρατος,οχι απο καποια ασφαλιστική. Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια αποζημίωσης και δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να γινει φιλικη δήλωση. Τα λεωφορεία δεν είναι κρατικά οχήματα. Θα αποζημιωθείς λογικά, ΑΛΛΑ μας λες ότι δεν ήταν τέρμα άκρη αλλά από την άλλη δεν ενοχλούσε και ο οδηγός ήθελε να γράψει ότι ήσουν διπλό παρκαρισμένη. Για να το ισχυρίστηκε πάει να πει ότι είχες τουλάχιστον 2μιση μέτρα από το πεζοδρόμιο ώστε να χωράει άλλο όχημα. Δλδ εκεί που πήγαινες σταμάτησες στην μέση του δρόμου για να λέμε την αλήθεια. Απλά εδώ στην Αθήνα έχουν δει πολλά τα μάτια μας οι περισσότεροι οδηγοί δεν ξέρουν να οδηγούν και ακόμα περισσότερο δεν ξέρουν τι να κάνουν σε μια περίπτωση βλάβης του οχήματος τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Εχω ακουσει οτι τα κρατικα οχηματα ασφαλίζονται απο το κρατος,οχι απο καποια ασφαλιστική. Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια αποζημίωσης και δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να γινει φιλικη δήλωση. οχι, εχω δει πολλα λεωφορεια εκ των εσω και ειναι ολα ασφαλισμενα σε ιδιωτικες εταιρικες οπως τα ΙΧ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Τα λεωφορεία δεν είναι κρατικά οχήματα. Θα αποζημιωθείς λογικά, ΑΛΛΑ μας λες ότι δεν ήταν τέρμα άκρη αλλά από την άλλη δεν ενοχλούσε και ο οδηγός ήθελε να γράψει ότι ήσουν διπλό παρκαρισμένη. Για να το ισχυρίστηκε πάει να πει ότι είχες τουλάχιστον 2μιση μέτρα από το πεζοδρόμιο ώστε να χωράει άλλο όχημα. Δλδ εκεί που πήγαινες σταμάτησες στην μέση του δρόμου για να λέμε την αλήθεια. Απλά εδώ στην Αθήνα έχουν δει πολλά τα μάτια μας οι περισσότεροι οδηγοί δεν ξέρουν να οδηγούν και ακόμα περισσότερο δεν ξέρουν τι να κάνουν σε μια περίπτωση βλάβης του οχήματος τους... Η απόσταση ήταν λιγότερη από 2 μέτρα από το πεζοδρόμιο. Ξέρω πόσο απόσταση πρέπει να έχει το αμάξι από το πεζοδρόμιο. Ξέρω και επίσης τι πρέπει να κάνω, μιας και το πρόβλημα το είχε βγάλει και πριν κάνα εξάμηνο, ο δρόμος και η κίνηση εκείνη την στιγμή δεν μου 'άφηναν και πολλά ώστε να το βάλω καλύτερα στην άκρη. Πριν του οδηγό ΟΑΣΘ πέρασε ένα φορτηγό σουπερ μαρκετ, πιο μεγάλο σε διαστάσεις του λεωφορείο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει το φορτηγό. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Vivivivivi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Vivivivivi είπε Η απόσταση ήταν λιγότερη από 2 μέτρα από το πεζοδρόμιο. Ξέρω πόσο απόσταση πρέπει να έχει το αμάξι από το πεζοδρόμιο. Ξέρω και επίσης τι πρέπει να κάνω, μιας και το πρόβλημα το είχε βγάλει και πριν κάνα εξάμηνο, ο δρόμος και η κίνηση εκείνη την στιγμή δεν μου 'άφηναν και πολλά ώστε να το βάλω καλύτερα στην άκρη. Πριν του οδηγό ΟΑΣΘ πέρασε ένα φορτηγό σουπερ μαρκετ, πιο μεγάλο σε διαστάσεις του λεωφορείο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει το φορτηγό. ειδα το ονομα σου και θυμηθηκα αυτο μηπως το αμαξι σου ειναι Lada? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandrosbak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι ότι θα αποζημιωθείς. Το ότι θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν όσο μπορούν είναι δεδομένο ως πάγια τακτική των ασφαλιστικών. όσο πιο πολύ πιέζεις, τόσο πιο γρήγορα θα σε πάρουν στα σοβαρά λέει η εμπειρία. Από κει και πέρα, η όποια προσπάθεια να επιρριφθούν ευθύνες σε εσένα [όπως κάνει ο κάθε οδηγός που δεν θέλει να παραδεχτεί το λάθος του] τακτοποιήθηκαν από τον αστυνομικό σε πρώτο χρόνο και δεν είναι τίποτα αμφισβητήσιμο. Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Απλώς υπομονή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε ειδα το ονομα σου και θυμηθηκα αυτο μηπως το αμαξι σου ειναι Lada? Χαχαχα δεν είναι. Ένα παλιό που είχα θα μπορούσε να ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Τα λεωφορεία δεν είναι κρατικά οχήματα. Ειχα μια υποψια,thanks. 42 λεπτά πριν, Ntinaras είπε οχι, εχω δει πολλα λεωφορεια εκ των εσω και ειναι ολα ασφαλισμενα σε ιδιωτικες εταιρικες οπως τα ΙΧ Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alexandrosbak είπε Το μόνο που πρέπει να σε απασχολεί είναι ότι θα αποζημιωθείς. Το ότι θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν όσο μπορούν είναι δεδομένο ως πάγια τακτική των ασφαλιστικών. όσο πιο πολύ πιέζεις, τόσο πιο γρήγορα θα σε πάρουν στα σοβαρά λέει η εμπειρία. Από κει και πέρα, η όποια προσπάθεια να επιρριφθούν ευθύνες σε εσένα [όπως κάνει ο κάθε οδηγός που δεν θέλει να παραδεχτεί το λάθος του] τακτοποιήθηκαν από τον αστυνομικό σε πρώτο χρόνο και δεν είναι τίποτα αμφισβητήσιμο. Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Απλώς υπομονή Οτι θα αργήσει η διαδικασία είναι γνωστό, εδω σε άλλα πιο σημαντικά γίνεται αυτό. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RexMundi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 O ΟΑΣΘ δεν είναι ασφαλισμένος σε ιδιωτική εταιρεία. Κάνουν αυτασφάλιση και έχουν ένα ταμείο για να αποζημιώνουν. Με τράκαρε πέρσι ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ όπως ήμουν σταματημένος σε φανάρι στην Εγνατία. Δεν καλέσαμε τροχαία. Ήρθε και ο προϊστάμενος του οδηγού και ο οδηγός υπέγραψε δήλωση. Το πήγα σε δικό μου συνεργείο και τους έστειλα και την εκτίμηση από πραγματογνώμονα και με αποζημιώσανε. Το ατύχημα έγινε τον Ιούνιο και πληρώθηκα Νοέμβριο. Δεν είμαι σίγουρος αν ακολούθησα την σωστή διαδικασία αλλά τελικά αποζημιώθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vivivivivi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, RexMundi είπε O ΟΑΣΘ δεν είναι ασφαλισμένος σε ιδιωτική εταιρεία. Κάνουν αυτασφάλιση και έχουν ένα ταμείο για να αποζημιώνουν. Με τράκαρε πέρσι ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ όπως ήμουν σταματημένος σε φανάρι στην Εγνατία. Δεν καλέσαμε τροχαία. Ήρθε και ο προϊστάμενος του οδηγού και ο οδηγός υπέγραψε δήλωση. Το πήγα σε δικό μου συνεργείο και τους έστειλα και την εκτίμηση από πραγματογνώμονα και με αποζημιώσανε. Το ατύχημα έγινε τον Ιούνιο και πληρώθηκα Νοέμβριο. Δεν είμαι σίγουρος αν ακολούθησα την σωστή διαδικασία αλλά τελικά αποζημιώθηκα. Σε ευχαριστώ για αυτήν την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα