Προς το περιεχόμενο

ΟΑΣΘ τράκαρε ενώ ήμουν παρκαρισμένη.

Vivivivivi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

το συμβάν έγινε ως εξής. Το αμάξι παρουσίασε κάποιον ήχο και υπερ θερμάνθηκε, άναψα αλαρμ και το έβαλα στην άκρη. Δεν ήταν κοντά στο πεζοδρόμιο, ούτε σε σημείο που δεν μπορούσε κάποιος να περάσεις, επίσης δεν υπήρχε κανένα σταθμευμένο αμάξι ενδιάμεσα στο δικό μου και στο πεζοδρόμιο. Περίμενα να πέσει η θερμοκρασία, ενώ είχα βγει από το αμάξι, και περνάει οδηγός ΟΑΣΘ και παρασέρνει τον καθρέφτη του οδηγού. Καλό αστυνομία και οδική και παίρνουν στοιχεία, ίδιο γίνεται και με τον ΟΑΣΘ. Έρχεται η τροχαία καταγράφει και υπογράφει ο οδηγός του ΟΑΣΘ ενώ ρωτάει γιατί δεν έγραψε ο αστυνομικός ότι διπλό παρκάρισα. Η απάντηση του αστυνομικού ήταν ότι δεν υπήρχε άλλο αμάξι διπλά στο δικό μου και δεν θεωρείται διπλό παρκάρισμα. Τότε υπέγραψα και εγώ.  

Θα μπορέσει ο οδηγός του ΟΑΣΘ να κάνει κατι για να πει ότι φταίω εγώ επειδή διπλό παρκάρισα ενώ δεν είχα διπλό παρκάρει;

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν εισα σταματημενος ακομα και στη μεση του δρομου δεν εχεις καμμια ευθηνη.Μπορει να εχει παθει ζημια το αμαξι

Ας προσχε ο οδηγος του ΟΑΣΘ

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
  • Confused 2

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Οταν εισα σταματημενος ακομα και στη μεση του δρομου δεν εχεις καμμια ευθηνη.Ας προσχε ο οδηγος του ΟΑΣΘ

???????????????

11 λεπτά πριν, Vivivivivi είπε

Θα μπορέσει ο οδηγός του ΟΑΣΘ να κάνει κατι για να πει ότι φταίω εγώ επειδή διπλό παρκάρισα ενώ δεν είχα διπλό παρκάρει;

Aκόμα και να είχες διπλοπαρκάρει, θα έπαιρνες εσύ κλήση και ο οδηγός του ΟΑΣΘ θα σου πλήρωνε πάλι τη ζημιά. 

• Like 5

Αυτό που λένε και οι από πάνω. Ακόμα και διπλοπαρκαρισμένο να ήταν το όχημα (που δεν ήταν) ή ακόμα πιο τραβηγμένο, έστω ότι έχεις κλείσει ένα γκαράζ από ΙΧ, δεν έχει δικαίωμα το άλλο όχημα να σε χτυπήσει. Πρέπει να καλέσει τροχαία να σε γράψει ή γερανό να σηκώσει το όχημα σου και μετά να περάσει.

Το γεγονός ότι κάποιο όχημα κάνει παρανομία δεν δίνει κανένα δικαίωμα σε άλλο όχημα να προσκρούσει πάνω του και με μαγικό τρόπο να μην ευθύνεται

• Like 6

10 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Το βασικό πρόβλημα είναι να πείσεις την ασφαλιστική του λεωφορείου να πληρώσει.

Περιμένω τηλέφωνο για πραγματογνώμονα και μετά θα τα αφήσω στον δικηγόρο μου

Μόλις τώρα, Vivivivivi είπε

Περιμένω τηλέφωνο για πραγματογνώμονα και μετά θα τα αφήσω στον δικηγόρο μου

Αυτό γνωρίζω και εγώ. Έλεγα μήπως και άλλαξε κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Το βασικό πρόβλημα είναι να πείσεις την ασφαλιστική του λεωφορείου να πληρώσει.

Δεν τα παίρνει η ts απ' τη δικιά της ασφαλιστική και αυτή με τη σειρά της απ' την ασφαλιστική του λεωφορείου? 

Kάνω λάθος?

Επεξ/σία από Nabuko

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν τα παίρνει η ts απ' τη δικιά της ασφαλιστική και αυτή με τη σειρά της απ' την ασφαλιστική του λεωφορείου? 

Kάνω λάθος?

Αυτό ισχύει εφόσον έχει γίνει φιλική δήλωση και συμφωνία στην αποδοχή ευθύνης (από υπαίτιους και ασφαλιστικές).

Επεξ/σία από agnostos13

6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Kάνω λάθος?

Μου είπε η ασφαλιστική μου ότι θα με πάρει τηλέφωνο ο πραγματογνώμονας για την ζημιά. Ο οδηγός ΟΑΣΘ ήθελε να γράψει η τροχαία το συμβάν επειδή θεωρούσε οτι είχα διπλό παρκάρει. Ότι και να γίνει, εγώ θα πάρω χαρτιά από την ασφαλιστική μου και θα ζητήσω αντίγραφο και από τον πραγματογνώμονα. Έχω το αντίγραφο απο την αστυνομία που περιγράφει το τρακάρισμα όπως το έχω αναφέρει πάνω.  

• Like 1

Εχω ακουσει  οτι τα κρατικα οχηματα ασφαλίζονται απο το κρατος,οχι απο καποια ασφαλιστική.

Αυτο ισως καθυστερησει τη διαδικασια αποζημίωσης και δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να γινει φιλικη δήλωση. 

1 ώρα πριν, Vivivivivi είπε

Έχω το αντίγραφο απο την αστυνομία που περιγράφει το τρακάρισμα όπως το έχω αναφέρει πάνω.  

η αστυνομια ακριβώς οπως είπες γράφει οτι εσύ δηλώσεις δεν ειναι θέση της η δήλωση σου.δεν ξερω αν με καταλαβένεις.η αστυνομία κάνει ΜΟΝΟ καταγραφή δεν θα πει ποιος φταίει κλπ.αυτα οι ασφαλιστικες.

Τρίγωνο είχες βάλει; Αν πάει δικαστικά θα δικαιωθεί ο οδηγός αν δεν είχες βάλει με τα κτλ που θα βγάλουν οι δικηγόροι, Τυχερή που δεν σου πήρε όλο το αυτοκίνητο να ψάχνεις για άλλο τώρα... Πάντα τρίγωνο στα μέτρα που λέει η νομοθεσία και φυσικά πριν από στροφές.

Ασφαλιστικά θα αποζημιωθείς αφού σε χτύπησε εκτός όπως είπα παραπάνω αν το κυνηγήσει που δεν νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...