Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

Τυχαίνει να έχω κάποια αρχεία PDF χωρίς DRM, γενικά χωρίς κανένα κλείδωμα. Η σελίδα τους είναι σε μέγεθος Α4.
 Ψάχνω για ένα απλό Ebook Reader όπου θα μπορώ να φορτώνω αυτά τα PDF (ας πούμε από τον Η/Υ μέσω καλωδίου USB) και θα μου τα προβάλει, ώστε να μπορώ να τα διαβάζω στο κρεββάτι, γιατί βαριέμαι να μετράω προβατάκια. Τόσο απλά. Ούτε με νοιάζει να έχει Wifi, ούτε τίποτα ιδιαίτερα πολύπλοκες δυνατότητες. Απλά να έχει καλό PDF Rendering, ώστε να διαβάζω άνετα PDF σε μέγεθος σελίδας Α4. Έχετε υπ' όψιν σας κάποιο μοντέλο που να με καλύπτει ;

Ευχαριστώ, να είστε όλοι καλά,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Αυτο που λες εγω το κανω ικανοποιητικοτατα με ενα tablet 8" samsung του 2014 που εχει αναλυση 1280x800, οποτε πιθανολογω ενα οποιοδηποτε συγχρονο αντιστοιχων ή μεγαλυτερων διαστασεων και με καλυτερη αναλυση θα σε καλυψει και με το παραπανω. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο χρήστης με το διακριτικό Lector έχει απόλυτο δίκιο σ' αυτό που γράφει. Θα προτιμούσα όμως να βρεθεί κάποιο μηχανηματάκι που αντί οθόνης LCD -που κουράζει τα μάτια- να έχει οθόνη τεχνολογίας e-Ink, για να μπορώ να διαβάζω πιο ξεκούραστα. Αν έχει κάποιος φίλος υπ' όψιν του κάτι τέτοιο, παρακαλώ ας συνεχίσει το νήμα.

Σας ευχαριστώ όλους,

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...