Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι αλλά πχ η σκούπα που βλέπω παραπάνω βγαίνει ίδια τιμή με πριν αν αγόραζες 2 προϊόντα (το 2ο όσο πιο φθηνό γινόταν όπως στο ss πάνω) (150 ευρώ) 

Διπλασιαζαν δηλαδη την τιμη και μετα σου ελεγαν "ελα παρε μισοτιμης αν παρεις δυο πραγματα" ;! Ωραιοι... Και ιδιες τιμες και διπλασια καταναλωση.

• Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρελαβα την μηχανη εσπρεσσο μαζι με μια λαμπα blitzwolf.H μηχανή εσπρέσσο σαφώς βγαζει καλύτερο καφέ απο μια μηχανή με κάψουλες,αλλά πιστευω οτι δεν σηκώνει 20bar που εγραφε στην περιγραφή οταν το αγόρασα.Ο καφές μέχρι στιγμής απο τους 3-4 καφέδες που έχω φτιάξει δεν έχει "σωμα" και αν και δοκίμασα δυο διαφορετικές ποικιλιες καφέ δεν μπόρεσα να δώ διαφορά στην γεύση μεταξύ των δυο ποικιλιών.

Προφανώς είμαι αρχάριος και πηγαίνω ψιλο στην τυχη σχετικά με τους χρόνους εκχύλισης κτλ αλλά δεν περίμενα με 55 ευρώ να αγοράσω κάτι που να ανταγωνίζεται επαγγελματικές μηχανές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HatTrick είπε

Παρελαβα την μηχανη εσπρεσσο μαζι με μια λαμπα blitzwolf.H μηχανή εσπρέσσο σαφώς βγαζει καλύτερο καφέ απο μια μηχανή με κάψουλες,αλλά πιστευω οτι δεν σηκώνει 20bar που εγραφε στην περιγραφή οταν το αγόρασα.Ο καφές μέχρι στιγμής απο τους 3-4 καφέδες που έχω φτιάξει δεν έχει "σωμα" και αν και δοκίμασα δυο διαφορετικές ποικιλιες καφέ δεν μπόρεσα να δώ διαφορά στην γεύση μεταξύ των δυο ποικιλιών.

Προφανώς είμαι αρχάριος και πηγαίνω ψιλο στην τυχη σχετικά με τους χρόνους εκχύλισης κτλ αλλά δεν περίμενα με 55 ευρώ να αγοράσω κάτι που να ανταγωνίζεται επαγγελματικές μηχανές.

Για τα 20bar αν δεις και το επίσημο σάιτ της εταιρείας αναφέρει 15bar.

Επίσης είδα πολλούς να αναφέρουν πως είχαν διαρροές, παρατήρησες κάτι τέτοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτό το modaki....και βάλτε όσο πιο πολύ καφέ μπορείτε στο καλαθάκι ...μέχρι το Μαξ.....

Επεξ/σία από F117
Δημοσ.

Δεν θέλετε πολλά bar.

Βασικά 9 θέλετε και άντε λίγο παραπάνω αν είστε πολύ έμπειροι.

Με πολλά bar δεν θα πάρετε ποτέ καλό αποτέλεσμα. Άργησα να το μάθω και να ρυθμίσω τη δικιά μου.

Gaggia classic με OPV

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mikemart είπε

Για τα 20bar αν δεις και το επίσημο σάιτ της εταιρείας αναφέρει 15bar.

Επίσης είδα πολλούς να αναφέρουν πως είχαν διαρροές, παρατήρησες κάτι τέτοιο;

οχι καμια διαρροη προς το παρον.Υπαρχει καποιος μπούσουλας με γραμμαρια κτλ που να αναφέρεται στη δικιά μας μηχανη;Στο διαδυκτιο βρηκα καποιους οδηγους αλλα αναφερονταν για μεγαλυτερες μηχανες που καθε εκχυλιση επαιρνε περιπου 20 γραμμαρια καφε,ενω η δικια μας απ οσο εχω δοκιμασει παιρνει περιπου 13g...

Δημοσ.

Εγώ πάντως που την έχω πάρει εδώ και 6 μήνες είχα διαρροές στο δοχείο του νερού από πίσω. Εκνευριστικό τέρμα αλλά βρήκα το κόλπο για να μην μου στάζει. Όταν τελειώνω με τον καφέ απλά αδειάζω το δοχείο πίσω με όσο νερό έχει μείνει και τέλος. Κάνει ίδιο καφέ με τις arielli που πουλάει το eshop. Το μόνο που έχει παραπάνω είναι η αυτόματη λειτουργία εκχύλισης του καφέ που δεν με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα αφού αναλογα την μάρκα του καφέ ή διπλή δόση είναι νερουλή και η μονή πολύ λίγη. Γενικά καλύτερα κοίταξε τα μοντελάκια της hibrew (h1a) που είναι 3 σε 1 κάψουλες χύμα κτλ για όλα τα γούστα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HatTrick είπε

οχι καμια διαρροη προς το παρον.Υπαρχει καποιος μπούσουλας με γραμμαρια κτλ που να αναφέρεται στη δικιά μας μηχανη;Στο διαδυκτιο βρηκα καποιους οδηγους αλλα αναφερονταν για μεγαλυτερες μηχανες που καθε εκχυλιση επαιρνε περιπου 20 γραμμαρια καφε,ενω η δικια μας απ οσο εχω δοκιμασει παιρνει περιπου 13g...

Βάλε 13γρ ...πάτα Τα...πρόσθεσε κ άλλο μέχρι να πάει στο Μαξ.

• Like 1
Δημοσ.

συγκριτικα με την Delonghi Dedica Pump τι διαφορες να παιζουν ; ασχετος απο μηχανες αλλα στην αναζητηση αγορας

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GeG είπε

συγκριτικα με την Delonghi Dedica Pump τι διαφορες να παιζουν ; ασχετος απο μηχανες αλλα στην αναζητηση αγορας

Δεν εχω καμία εμπειρία απο τις παραπάνω μηχανές και πειραματιζομαι ακόμα με την blitzowlf καφετιερα,αλλά αυτο που μπορώ να πω ειναι οτι πλεον,μπορώ να πιω ανετα φρεντο εσπρεσσο με την CMM2,ενώ ζοριζόμουν πολύ να πιω καφε απο μια krups με καψουλες πους ειχα για πολυ καιρο.

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 8:28 ΜΜ, Phoenix7 είπε

Ξανά η ίδια προσφορά, άλλαξαν και 2-3 πράγματα, https://www.banggood.com/el/overreduce-2470677-1138-CZ.html

Η μηχανή του τίτλου βγαίνει περίπου 8€ πιο ακριβή πλέον

Το fail ειναι οτι στην προσφορα γραφει την φριτεζα αερα 99,15 απο PL και αν μπεις στην προσφορα την εχει μονο για προσφορα να την παρεις απο CZ με 160,25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...