Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

3 ώρες πριν, madnifestah είπε

Αν και το ανέφερε ο TS, επειδη δεν το κατάλαβα με την πρώτη, να πώ πως είναι για όλα τα προιόντα και όχι μόνο για δύο ίδια...  προσθέτοντας δύο η και παραπάνω προιόντα απο την λίστα περνάνε στο ταμείο στη μισή τιμή.. 

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Δεν χρειάζεται να πάρεις δύο, διάβασε το comment του @madnifestah

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

δεν χρειάζεσαι 2η ίδια. δες παρακάτωimage.png.2c66bd67eaa9a955cfc5808c296f1ab5.png

Επεξ/σία από bloodlessz
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Παιδιά να ενημερωθούμε λίγο, έχουμε πληθωρισμό 12+%. Πλέον πρέπει να λέτε '' ίδιο ζουμί θα πάρεις στα 56,25 ευρώ".

Που κολλαει ακριβώς ο πληθωρισμός ? Trol και offtopic 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fazer 1000 είπε

Εγω ψηνομαι αδερφε, αλλα δωσε μου λιγες ωρες να σχολασει η γυναικα απο την δουλεια για να μιλησω μαζι της και θα σε στειλω ΠΜ για να σε ενημερωσω..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bloodlessz είπε

δεν χρειάζεσαι 2η ίδια. δες παρακάτωimage.png.2c66bd67eaa9a955cfc5808c296f1ab5.png

Όντως μετά το είδα ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Λάθος μήνυμα, παρακαλώ διαγραφή

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
11 ώρες πριν, eselor είπε

Για την συσκευή air fryer τι έχετε να πείτε;  είναι το παλιό μοντέλο.

Εξαιρετική επιλογή.Δυστυχως την αγόρασα στα 74€ εγώ πριν κάνα μήνα,αλλά από τότε δεν έχω ανάψει φούρνο.Για μια δύο μερίδες μπιφτέκια,μπριζόλες (μικρού πάχους...εάν έχουν μεγάλο πάχος νομίζω ότι πρέπει να μείνουν πολύ ώρα για να ψηθούν καλά) και ψητές πατάτες που φτιαχνω είναι σωτηρία επιλογή το συγκεκριμένο airfryer.Εχει αρκετή ισχύ και μεγάλο καλάθι,με βόλεψε πολύ.Νομιζω είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με κάτι αντίστοιχα που έβλεπα στο skroutz.

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, eselor είπε

Για την συσκευή air fryer τι έχετε να πείτε;  είναι το παλιό μοντέλο.

Ρίξε espresso μέσα θα κανει καβουρδισμενο espresso :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HatTrick είπε

Εξαιρετική επιλογή.Δυστυχως την αγόρασα στα 74€ εγώ πριν κάνα μήνα,αλλά από τότε δεν έχω ανάψει φούρνο.Για μια δύο μερίδες μπιφτέκια,μπριζόλες (μικρού πάχους...εάν έχουν μεγάλο πάχος νομίζω ότι πρέπει να μείνουν πολύ ώρα για να ψηθούν καλά) και ψητές πατάτες που φτιαχνω είναι σωτηρία επιλογή το συγκεκριμένο airfryer.Εχει αρκετή ισχύ και μεγάλο καλάθι,με βόλεψε πολύ.Νομιζω είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με κάτι αντίστοιχα που έβλεπα στο skroutz.

74 ευρώ ειναι καλύτερη τιμή απο αυτό που παίζει τώρα. Καθόλου "δυστυχώς". Ευτυχώς να λες. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dimitrisbd87 είπε

Δυστυχώς το air fryer από pl αποθήκη δεν βγάζει έκπτωση ενώ από CZ το βγάζει 150 ευρώ βρήκε κάποιος λύση μήπως σε αυτό;

Υπήρχε και αυτό στην προσφορά και έβγαινε μισή τιμή αλλά κάτι άλλαξαν στην αποθήκη τους στην Πολωνία και το βγάζει 89€ πλέον αλλά χωρίς να συμμετέχει στο πρόγραμμα 50%. Μάλλον μπερδεύτηκαν και το άφησαν στην αποθήκη της Τσεχίας με το 50% και για αυτό η διπλάσια τιμή

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Εχει τελειωσει η προσφορα ετσι?

Ναι αλλά πχ η σκούπα που βλέπω παραπάνω βγαίνει ίδια τιμή με πριν αν αγόραζες 2 προϊόντα (το 2ο όσο πιο φθηνό γινόταν όπως στο ss πάνω) (150 ευρώ) 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...