Προς το περιεχόμενο

Boot προβλήματα και προβλήματα οθόνης σε HP Elitebook 8560W

PadPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Έχω ένα τεράστιο θέμα με αυτό το laptop το οποίο είχα δώσει στην γυναίκα μου από το 2016. Πιο κάτω στο Reddit post περιγράφω όσο πιο αναλυτικά γίνεται την κατάσταση που αντιμετωπίζω, κυρίως με το θέμα του booting. Αν κάποιος γνωρίζει στο τι μπορεί να φταίει ας ρίξει μια ιδέα. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μικρό update. Τελικά το πρόβλημα με την χαλασμένη οθόνη - είναι τελείως random πότε θα το κάνει - επανήρθε τυχαία και χωρίς την μπαταρία. Μετά δεν έβρισκε τον σκληρό και μετά από shut down και power on ήταν και πάλι οκ. Όλα αυτά χωρίς να μετακινήσω το λαπτοπ, ούτε το καπάκι δεν έκλεισα ούτε το μετακίνησα.

IMG_1377.jpg

IMG_1379.jpg

Καλησπέρα, @@11h. Το 5 νομίζω. Όταν κολλάει για τα καλά το Caps lock μαζί με το Num Lock blinkάρουν 5 φορές μαζί, σταματάνε, μετά 2-3 δευτερόλεπτα τίποτα και μετά πάλι 5 blinks και repeat.

Οι μνήμες δεν είναι σίγουρα γιατί και με άλλες μνήμες έχει αυτή την συμπεριφορά.

βγάλε τη cmos battery και την μπαταρία του laptop και άστο έτσι κανένα μισάωρο. Ξανακάνε flash το bios. Δες άν άν έχεις τα ίδια συμπτώματα με άλλο τροφοδοτικό/μόνο με την μπαταρία/με εξωτερική οθόνη/άν κάνεις disable την κάρτα γραφικών και δουλέυεις με iGpu. Άν δεν σε βγάλουν πουθενά πρέπει να μετρηθει η μητρική απο τεχνικό, είναι πολλά τα ενδεχόμενα. 

@@11h Την μπαταρία του CMOS την έχω βγάλει πολλάκις. Μόνο έτσι φτιάχνει το κόλλημα όταν δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Δοκίμασα και με 230W HP original PSU που έχω στο 8770W, τα ίδια. Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να το αφήσω μισή ώρα αλλά δεν νομίζω να κάνει διαφορά.

Το μόνο που δεν έχω αλλάξει είναι η κάρτα γραφικών, μια quadro 2000M. Παίζει να είναι και αυτή το θέμα. Μπορεί τα thermal pads να μην πατάνε καλά παρόλο 

O 2820QM δεν έχει iGPU δυστυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...