Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

όπως έγραφα και σε αυτό το θέμα πριν 6 μήνες μου χάλασε το ΜΧ Master 2S.

Η αλήθεια είναι ότι το άνοιξα και το έκανα βίδες αλλά δεν το έφτιαξα ελλείψει ανταλλακτικών.

Την πάλεψα αυτό το διάστημα με το MX Master αλλά προχθές χάλασε και αυτό (κολλάει ο cursor όταν πατάω για τις πρόσφατες εφαρμογές και τρελαίνεται το σχετικό μενού των windows).

Τώρα τι κάνουμε; Ένα ακόμη MX ; Υπάρχει κάποια εναλλακτική του ποντικιού αυτού σε άλλη εταιρεία; Σίγουρα θέλω το infinite scrolling και τις πρόσφατες εφαρμογές.

Για τα υπάρχοντα: υπάρχει κάποιος που να τα φτιάχνει στην Αθήνα; Με λυπεί να έχω τόσο e-waste 

Δημοσ.

Σου λείπει κάτι συγκεκριμένο από ανταλλακτικά ? 
Θέματα πάντα βγαίνουν με τα ποντίκια, αλλά είναι κρίμα να πας σε καινούριο αν είναι απλή η διόρθωση. 

Τουλάχιστον αύριο θα πέσεις σε prime days και ίσως γλυτώσεις την πλήρη τιμή. Σε αυτά που ζητάς μόνο τα MX master παίζουν. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, majnun είπε

Την πάλεψα αυτό το διάστημα με το MX Master αλλά προχθές χάλασε και αυτό (κολλάει ο cursor όταν πατάω για τις πρόσφατες εφαρμογές και τρελαίνεται το σχετικό μενού των windows).

Αυτό που περιγραφεις αν το κατάλαβα καλά το έχω αντιμετωπίσει σε δύο MX Master και ήταν επειδή πιεζόταν το κρυφό κπουμπάκι κάτω από το thumb-rest. Την πρώτη φορά δεν πίστευα ότι φτιάχνεται και το έφτιαξα λίγο yolo, όπου έβαλα κατσαβίδι από το πλάι (χωρίς να το ανοίξω το mouse) και σήκωσα το κουμπάκι να μην κάνει επαφή (αλλά έκανα μία τρύπα στο thumb-rest του mouse). Την 2η φορά το ξεβίδωσα με υπομονή το mouse, βρήκα εσωτερικά το σημείο αυτό και δημιούργησα μία απόσταση ξεβιδώνοντας λίγο το συγκεκριμένο module του κουμπιού και έφτιαξε και αυτό το mouse

Στο youtube υπάρχουν πολλά βιντεάκια όπου το φτιάχνουν αυτό το θέμα όπου ψάχνεις είτε "mx master stuck thumb button" είτε "mx master gesture button". Παράδειγμα από κάτω:

Δημοσ.

Οκ, απλά πρέπει να έχεις ανταλλακτικά πατάκια, σωστά; Από το 2S δεν σωζοντουσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...