Προς το περιεχόμενο

USB Tethering - Κόφτης Ταχύτητας;

SpyrosP
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από greekfragma,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nαι λογικά δεν έχει βάλει ακόμη κεραίες 5g στην περιοχή σου. Αυτά τα 61,7mbps τα είδες και στην πράξη να λειτουργούν? Ανέβασες αρχείο και όντως πήγαινε με τόσο?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, bbbb είπε

Nαι λογικά δεν έχει βάλει ακόμη κεραίες 5g στην περιοχή σου. Αυτά τα 61,7mbps τα είδες και στην πράξη να λειτουργούν? Ανέβασες αρχείο και όντως πήγαινε με τόσο?

Σε εκεινο το σημείο δεν εκανα πρακτικη δοκιμή αλλα πριν λιγο ανέβασα απο το σπιτι με tethering και πηγε σφαιράτο - καμία σχέση με την πενηντάρα.

Κανω το google fiber test που φαινεται αξιοπιστο - σε διαφορους servers.

Σήμερα, ήμουν Αθήνα κι επιανα πάλι μέχρι 4G+. Πήγα σε ενα κατάστημα Cosmote και μου είπαν ότι η κάρτα sim που είχα ήταν 3G και γι αυτό δεν γινεται.

Μου την αλλάξανε σε 5G. Πάλι δεν είδα 5G ποτέ και το 1333 μου εδινε πορτα. Μου ειπανε αυτοπροσώπως ότι το δίκτυο τους δεν ειναι ακομα ετοιμο κι εμφανιζει περιοδικα προβληματα κι αυτοι σπάνια πιάνουνε. Δεν ξερω τι να σκεφτω γι αυτό, μαλλον μας δουλευουνε.

Εξω απο τη βουλή έπιανε 60/40 mbps, σε καποια αλλα σημεια 110/60. 

Το σημαντικό είναι ότι πιανει το 60αρι upstream λιγο πιο κατω απο το σπίτι μου και παω άρχοντας με το αμαξι κι ανεβάζω σαν ανθρωπος ^^

• Like 1

1 ώρα πριν, bbbb είπε

Περίεργο που Αθήνα δεν έπιανες 5G πάντως. Πριν μια εβδομάδα που ήμουν εκεί σχεδόν παντού όπου πήγα,είχε 5g

Είναι περίεργο γιατι δεν έχουν ενεργοποιήσει το κινητό μου λόγω bug! Μου ριξανε δουλεμα στο κατάστημα χθες και απ'ότι φαίνεται αλλαξανε την κάρτα τσάμπα.

Έχω ανοιχτο θέμα με την Cosmote τώρα και θα με ενημερώσουν.

Είδα σε άλλο thread ότι κάποιοι βάζουνε την κάρτα sim σε κινητό αγορασμένο απο Γερμανό, στέλνουν στο 1333 για ενεργοποιηση και μετα την σκατζάρουν.

Αστεία πράγματα.

Κι όσον αφορά το upload speed, έχει να κανει και με το που ειναι οι servers κλπ. Τώρα ανεβάζω κάτι αρχεία στο Ισραήλ και capάρει γύρω στα 5mbps! Περίπου τα ίδια έβγαζε και με speed tests σε servers στο Tel Aviv.

• Like 1

Σήμερα ολοκληρώθηκε η Οδύσσεια μου για πιο γρήγορο upload speed:

ενεργοποίησαν το 5G στη sim μου και είδα κάτι τρελά νούμερα.

Εμπράκτως, ανέβασα ενα αρχείο 5,2gb σε 21 λεπτά με usb tethering - κι οχι καλό σήμα.

Που σημαίνει ότι έπιανα περι τα 35mbps upstream. Στο μπαλκόνι έχω δει 200+/70.

Κοντα σε κεραία δεν είδα ακόμα αλλα δεν εχω αμφιβολίες ότι πετάει.

Παρατήρησα, ότι το σήμα είναι πολυ ευαίσθητο - ανοιχτο/κλειστό πατζούρι έχει διαφορά μεγάλη.

Να ζήσει το 5G λοιπόν που είναι μονόδρομος για σοβαρά uploads μέχρι να έρθουν οι οπτικές ίνες στα σπίτια μας.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που μου δώσανε τις γνώσεις και τις απόψεις τους!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...