Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μια συνάδελφος ενδιαφέρεται για αγορά μεταχειρισμένου Fiat 500 από το 2007 και μετά (προφανώς).

Budget γύρω στις 8.000€.

Χρήση αποκλειστικά σε αστικό ιστό και γενικά πολύ λίγα χιλιόμετρα το χρόνο. Σκεφτείτε ότι έχει Seicento 22 ετών αγορασμένο καινούργιο με 86.000 χιλιόμετρα.

Κλασική γυναίκα, κοιτάει μόνο εμφάνιση.

Γι' αρχή τι προσέχουμε, αποφεύγουμε κάποια συγκεκριμένα μοτέρ ας πούμε;

Έχει βρει ένα σε έμπορο με (δήθεν) 90.000 χιλιόμετρα. Μοτέρ δεν ξέρω ποιο, μόνο ότι είναι turbo.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδεικτικα μεχρι και πριν 1-1.5 χρονο επαιζε αυτοματο καμπριο καινουργιο κατω απο 12000€.

Με 8Κ πρεπει να παρει κατι 2017 και μετα κ οχι 2007... ;) 

Δημοσ.

Ε αφού ξέρουμε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Απλά το Seicento έχει αρχίσει να βγάζει ζημιές και δεν τη συμφέρει να το φτιάχνει.

Τώρα τι γίνεται..

Δημοσ.

καλο ειναι να αποφυγεις τους εμπορους γιατι θα ειναι εισαγωγης.

εισαγωγης απο ιταλια ή γερμανια = 65.000 ~ 90.000 χλμ = πραγματικα 150.000 ~ 220.000 χλμ

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ε αφού ξέρουμε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Απλά το Seicento έχει αρχίσει να βγάζει ζημιές και δεν τη συμφέρει να το φτιάχνει.

Τώρα τι γίνεται..

δε διαφωνουμε, απλως το εδωσα σαν δεδομενο για να το εχει στην αναζητηση της. 

γενικα εχε κατα νου οτι παιζει με 2 μοτερ 900κυβικα turbo 2-cyl και το παλιο κλασσικο 1242 της φιατ... το δευτερο ειναι εντελως απροβληματιστο κ το φορανε πολλα παλιοτερα φιατ κ βρισκεις ανταλλακτικα εως κ στο περιπτερο που λεει ο λογος. Ο 1200 κινητηρας βγαινει κ με εργοστασιακο υγραέριο κ ειναι πολυ οικονομικός.

εχει καλο Budget θα βρει ευκολα απο 2014-2015 κ μετα...

Δημοσ.

Της τα λέω και ψιλοαδιαφορεί, λέγοντάς μου πού ξέρω ότι από ιδιώτη δε θα έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, ότι αν συναντήσει πρόβλημα θα πάει στον έμπορα ενώ τον ιδιώτη άντε βρες τον και τι να του πεις μπλα μπλα.

Εγώ που θέλω να της βρω μερικά τουλάχιστον μπας και τα δει, ποιες εκδόσεις να αποφύγω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Της τα λέω και ψιλοαδιαφορεί, λέγοντάς μου πού ξέρω ότι από ιδιώτη δε θα έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, ότι αν συναντήσει πρόβλημα θα πάει στον έμπορα ενώ τον ιδιώτη άντε βρες τον και τι να του πεις μπλα μπλα.

Εγώ που θέλω να της βρω μερικά τουλάχιστον μπας και τα δει, ποιες εκδόσεις να αποφύγω;

α καλα εαν θελει εμπορο κ νομιζει οτι θα βγαλει ακρη με τον εμπορο αν παθει κατι, απλα μη μπλέκεσαι.........

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Της τα λέω και ψιλοαδιαφορεί

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

απλα μη μπλέκεσαι

Το αυτό. Όταν μου αρχίζουν τα μα και μου λέω "κάνε ότι θέλεις" και δεν ξανασχολούμαι γιατί στο τέλος θα σου ρίξουν και το φταίξιμο 😅

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Δεκτόν, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε ότι τα τάδε μοτέρ βγάζουν πρόβλημα π.χ. ή κάτι παρόμοιο.

Σου έγραψα εκτός απ' το 2012 και ας μην πάρει τούρμπο. Στο λινκ που σου έβαλα έχει κάποια μετά του 13-14  με τον απλό τον 1200αρη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Για του 2012 τι έχει ακουστεί;

Γιατί ρωτάς, είσαι περίεργος? 😅

Από τη στιγμή που υπάρχουν πιο καινούρια στα λεφτά που διαθέτει γιατί να ασχοληθεί με του 2012? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...